Bărbat cercetat pentru braconaj. Câte kilograme de carne de vânat au fost găstite în locuința lui din Maramureș

Bărbat cercetat pentru braconaj. Câte kilograme de carne de vânat au fost găstite în locuința lui din Maramureș
📅 2024-04-12

În urma unor percheziţii făcute la locuinţa lui, poliţiştii au găsit zeci de kilograme de carne de vânat, dar şi animale sălbatice pe care le ţinea captive.

Descinderea poliţiştilor de la Postul de Poliţie Asuaju de Sus, de la Serviciul Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase şi de la Secţia 3 Poliţie Rurală Fărcaşa a avut loc, vineri, la o adresă din localitatea Oarţa de Sus.

Percheziţia a avut loc la domiciliul unui bărbat în vârstă de 55 de ani, suspectat că, de mai mult timp, vâna ilegal animale şi chiar ţinea captive animale sălbatice.

”În urma activităţilor desfăşurate, a fost identificată şi indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor cantitatea de 60 de kilograme de carne de vânat, din specia mistreţ, cerb comun şi căprior, şapte trofee de căprior şi o capcană tip cuşcă”, informează, vineri seară, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş.

Pe lângă carnea de vânat, anchetatorii au descoperit, într-un ţarc amenajat în curte, un căprior şi şapte exemplare de fazan, patru femele şi trei masculi.

Animalul şi păsările au fost ridicate şi relocate pe Fondul Cinegetic de Vânătoare din localitatea Asuaj.

Maramureşeanul este cercetat într-un dosar care vizează două infracţiuni de braconaj cinegetic şi două infracţiuni de recoltare, capturare, ucidere, distrugere sau vătămare a exemplarelor aflate în mediul lor natural.

 

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgență la București din cauza unei amenințări cu bombă

Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgență la București, vineri seara, din cauza unei amenințări cu bombă.

Cadavrele a patru femei au fost găsite pe o barcă în derivă, în largul coastei Spaniei, în apropiere de Cartagena

Serviciile de salvare au anunţat vineri că au localizat o ambarcaţiune aflată în derivă în apropierea coastei de sud-est a Spaniei, la bordul căreia se aflau patru cadavre de femei.

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa de discuri se luptă pentru compensarea artiştilor

Muzica lui Taylor Swift a revenit pe TikTok, în ciuda faptului că casa de discuri a cântăreţei Universal Music, şi aplicaţia chineză de videoclipuri scurte rămân în conflict.

Angelina Jolie, alături de fiica ei Vivienne, de 15 ani, la lansarea unui nou musical. FOTO+VIDEO

Fiica adolescentă a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt și-a însoțit mama la lansarea unui nou musical pe Broadway, „The Outsiders”.

O fată de 14 ani a fost dată dispărută de familie în 2010. După aproape 14 ani, poliția a primit un apel neașteptat

O adolescentă de 14 ani din Texas a fost dată dispărută în 2010, după ce a plecat la școală și nu s-a mai întors acasă. Autoritățile au căutat-o în zadar timp de zece ani. În cele din urmă, au primit un apel care a elucidat misterul dispariției.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..