Cat Janice a murit. Cântăreața devenită virală pe TikTok cu melodia dedicată fiului său suferea de un cancer agresiv | VIDEO

Cat Janice a murit. Cântăreața devenită virală pe TikTok cu melodia dedicată fiului său suferea de un cancer agresiv | V
📅 2024-04-12

Cântăreața a devenit cunoscută pe TikTok după ce a distribuit un teaser pentru piesa „Dance You Outta My Head”, spunând că toate încasările din acest cântec vor merge către fiul ei, în vârstă de șapte ani. Aceasta a fost ultima piesă pe care artista a lansat-o.

Cat Janice a murit la 31 de ani, după o luptă lungă cu un cancer sarcomatos. Anunțând decesul cântăreței pe Instagram, familia lui Janice a declarat că aceasta a murit liniștită în casa în care a copilărit

„Suntem veșnic recunoscători pentru revărsarea de dragoste pe care Catherine și familia noastră au primit-o în ultimele luni", au spus ei, miercuri.

„Și-a văzut muzica ajungând în locuri la care nu se aștepta și se odihnește în pace pentru că știe că va continua să își întrețină fiul prin muzica ei. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără voi toți. Vă mulțumesc", a transmis familia artistei.

La lansarea piesei „Dance You Outta My Head”, artista a anunțat că „boala a învins”. La acel moment ea a spus că toate veniturile obținute din acest cântec vor merge către fiul ei, în vârstă de șapte ani, care urma să rămână orfan de mamă.

Cu un mesaj atât de puternic, piesa a ajuns să fie virală pe TikTok. De la lansarea sa, pe 19 ianuarie, piesa a ajuns pe primul loc în TikTok Billboard Top 50 și a intrat în top 10 în clasamentul Billboard Hot Dance/Electronic Songs, conform SkyNews. 

Janice a fost diagnosticată, în 2022, cu sarcom, o tumoare malignă rară, în mușchiul scalene. Artista a postat în mod regulat pe rețelele de socializare detalii despre starea ei de sănătate.

Ea a anunțat de pe patul de spital că a scăpat de cancer în iulie 2022, dar a descoperit că boala revenise și se răspândise la plămâni la sfârșitul anului trecut.

Cântăreața a împărtășit online că, la un moment dat, tumorile ei s-au triplat aproape peste noapte. În ianuarie era deja prea târziu pentru ea.

Ultima ei postare pe rețelele de socializare a fost un duet în care reacționa la interpretarea cântăreței Sarah Cothran, a piesei „Dance You Outta My Head”.

@cat.janice #duet with @Sarah Cothran ive been stuck slowly passing, unable to move, cannot use my legs, trapped in this near lifeless body. Cancer is no joke and never plays nice. But this beautiful moment helps me remember that soon I’ll be flying through the heavens, soaring through the next dimension, dancing with God and my Nonnie. I’ll finally be free and boy am I gonna dance. My baby boy will having all these wonderful memories as well thanks to you all. Thank you Sarah ❤️ I hope to see you all up there one day ❤️ #coversong #danceyououttamyhead #heaven #dancing #god ♬ original sound - Sarah Cothran

„Ultimele câteva săptămâni au fost atât de grele pentru mine. Sunt incapabilă să merg, prinsă în corpul meu. Din punct de vedere emoțional, a fost cel mai dificil lucru prin care a trebuit să trec. Dar această copertă frumoasă mi-a amintit de semnificația acestui cântec. În curând voi fi liberă... mă voi înălța în următoarea dimensiune, strălucind ca un milion de licurici, zburând prin ceruri, dansând cu Dumnezeu și cu Nonnie a mea. Acest cântec mi-a reamintit că asta va veni. Mulțumesc, Sarah. Sper să vă văd pe toți acolo într-o zi", a spus ea. 

Cat Janice, pe numele real Catherine Ipsan, a decis lansarea piesei „Dance You Outta My Head” cu o zi înainte de ziua ei de naștere, neștiind dacă va mai fi sau nu în viață. Ultima sa melodie i-a fost dedicată fiului ei, iar ultima sa dorință a fost ca toate veniturile obținute să fie redirecționate fiului ei.  

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Oficial american: China ajută Rusia să realizeze „cea mai importantă expansiune militară de după epoca sovietică”

China ajută Rusia să realizeze "cea mai importantă expansiune militară de după epoca sovietică şi într-un ritm mai crescut decât credeam că este posibil" la începutul războiului din Ucraina, a avertizat vineri un înalt oficial american, relatează AFP.

Biden se aşteaptă ca Iranul să atace Israelul „în curând”: „Vom ajuta Israelul să se apere şi Iranul va eşua”

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat vineri, ca răspuns la o întrebare despre ameninţările iraniene cu represalii împotriva Israelului, că se aşteaptă ca Iranul treacă "în curând" la acţiune şi a lansat un apel Teheranului să nu atace, scrie AFP.

Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgență la București din cauza unei amenințări cu bombă

Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgență la București, vineri seara, din cauza unei amenințări cu bombă.

Cadavrele a patru femei au fost găsite pe o barcă în derivă, în largul coastei Spaniei, în apropiere de Cartagena

Serviciile de salvare au anunţat vineri că au localizat o ambarcaţiune aflată în derivă în apropierea coastei de sud-est a Spaniei, la bordul căreia se aflau patru cadavre de femei.

Muzica lui Taylor Swift revine pe TikTok, chiar dacă casa de discuri se luptă pentru compensarea artiştilor

Muzica lui Taylor Swift a revenit pe TikTok, în ciuda faptului că casa de discuri a cântăreţei Universal Music, şi aplicaţia chineză de videoclipuri scurte rămân în conflict.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..