(P) A fost stabilit un nou titlu GUINNESS WORLD RECORDS™ cu cel mai mare antrenament din 2024

(P) A fost stabilit un nou titlu GUINNESS WORLD RECORDS™ cu cel mai mare antrenament din 2024
📅 2024-10-18

A fost stabilit un nou titlu GUINNESS WORLD RECORDS™, iar România este parte din această reușită. A fost organizată cea mai mare clasă de antrenament de intensitate ridicată desfășurată concomitent în mai multe locații din lume, inclusiv în țara noastră. Evenimentul global a reunit peste 4.900 de persoane, pasionate de sport, la inițiativa Herbalife, prin intermediul Distribuitoriorilor săi Independenți din întreaga lume.

Antrenamentul global a fost transmis în direct din Las Vegas, în data de 21 septembrie 2024, și a atras peste 11.000 de participanți din țări precum România, Franța și China, care s-au alăturat virtual prin livestream pe YouTube. În plus, au fost organizate evenimente cu prezența fizică în întreaga lume, inclusiv întâlniri la Galaxy Park în Statele Unite, la sediul Comitetului Olimpic din Mexic și la Centrul de Convenții din Mumbai, India.

Judecătorul oficial GUINNESS WORLD RECORDS, Brittany Dunn, a confirmat că Herbalife a reușit să stabilească un nou record mondial pentru cea mai mare clasă de antrenament de intensitate ridicată (mai multe locații), cu 4.916 participanți și o rată de succes de 91,34%. Recordul anterior pentru acest titlu a fost de 3.840 de participanți.

Evenimentul a servit și ca o campanie globală de strângere de fonduri. Herbalife s-a angajat să doneze până la 40.000 USD pentru programul Casa Herbalife al Herbalife Family Foundation. Prin intermediul parteneriatelor cu organizații caritabile existente, acest program își propune să îmbunătățească viețile copiilor dezavantajați din întreaga lume, oferindu-le mese sănătoase și educație nutrițională.

În 2015, Herbalife a stabilit titlul GUINNESS WORLD RECORDS pentru cei mai mulți participanți la un antrenament de intensitate ridicată (HIIT) într-un interval de 24 de ore. Compania și membrii săi au stabilit, de asemenea, un nou record mondial pentru numărul de persoane într-un antrenament de intensitate ridicată într-o singură locație, cu aproape 4.000 de persoane care au umplut LA Live Plaza din centrul orașului Los Angeles.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri protv

Moment de sărbătoare pentru fanii BTS. J-Hope și-a încheiat stagiul militar în Coreea de Sud

J-Hope, unul dintre cei 7 membri ai celebrei formaţii BTS, și-a încheiat stagiul militar obligatoriu în Coreea de Sud. După ce a părăsit unitatea militară, artistul a intrat imediat pe o platformă online unde și-a salutat fanii, în direct.  

Cutremur puternic, cu magnitudinea 5,9, raportat vineri. Unde a fost resimțit

Un cutremur puternic, cu magnitudinea 5,9, a fost raportat, vineri, în largul coastei de est a insulei Honshu, Japonia.

Scenariul teribil lansat de Rusia după asasinarea liderului Hamas. Cine are de suferit în ochii Kremlinului

Kremlinul a oferit prima reacție după ce Israelul l-a ucis pe liderul Hamas, Yahya Sinwar, într-un atac lasnat în Fâșia Gaza.

Mobilizare de forțe în Brașov în urma unui apel la 112. Ce a făcut o copilă de 13 ani după o provocare văzută online

Aproape o sută de poliţişti de la diverse structuri din Braşov au fost mobilizaţi în urma unui apel la 112 în care o femeie reclama că a fost forţată de persoane necunoscute să urce într-un autovehicul. Alarma s-a dovedit a fi falsă.  

Anunț neașteptat al NATO în legătură cu soldații nord-coreeni care ar lupta alături de ruși în Ucraina: "Se poate schimba"

NATO nu poate confirma "în acest stadiu" desfăşurarea de către Coreea de Nord a unor trupe în Rusia, a afirmat, vineri, secretarul general al alianţei Mark Rutte, întrebat cu privire la informaţii în acest sens ale Coreei de Sud, transmite AFP.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.