Stiri de ultima ora - Ultimele stiri Observator News | Observator

Stiri de ultima ora - Ultimele stiri Observator News | Observator
📅 2024-10-23

Află ştiri de ultimă oră din România şi fii la curent cu ultimele ştiri din lume. Pe Observator News poţi vedea ştiri de ultimă oră din politic, social, extern, economic şi actualitate. Toate subiectele breaking news ale zilei sunt pe Observatornews.ro, alături de ştirile zilei şi ultimele ştiri din toate domeniile.

Fii informat si citeste despre subiectele momentului atât în România, cât şi în lume. Vezi ştiri interne şi externe, ştiri despre ce se întâmplă în politică, în sistemul de sănătate, decizii luate în Justiţie, schimbări în sistemul de educaţie, reportaje, anchete, interviuri sau noutăţi din lumea mondenă.

Ştirile zilei sunt pe Observator News

De asemenea, poţi trimite tu ştirea, prin Fii Observator. Arată-ne problemele din comunitatea ta şi noi le vom prezenta pentru a atrage atenţia asupra lor şi pentru a fi rezolvate.

Observatornews.ro are ca misiune informarea publicului prin prezentarea ştirilor zilei cu acurateţe, obiectivitate şi promptitudine. De asemenea, ştirile din toate domeniile - extern, social, politic, justiţie, educaţie sunt verificate din surse solide pentru a avea grijă să respectăm întotdeauna aceste principii de mai sus.

Ştirile zilei sunt disponibile atât pe televizor, în jurnalele Observator, cât şi in mediul online, pe site-ul Observatornews.ro, 24 de ore din 24. Te ţinem conectaţi non stop la subiectele zilei, indiferent de domeniu, prin echipa noastră de jurnalişti.

Cele mai accesate categorii din Observator News: Vremea de maine, Stiri Oradea, Stiri Cluj, Stiri Prahova, Stiri Constanta, Stiri Brasov, Stiri Sibiu, Stiri Arad, Stiri Bihor, Stiri Timisoara, Stiri Neamt.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri observator news

Fanii Christinei Aguilera, uimiţi de aspectul artistei. Motivul pentru care arată cu 20 de ani mai tânără în ultimele fotografii

Fotografii cu corpul Christinei Aguilerra au băgat în spaimă fanii cu noua postare de pe pagina de Instagram. 

Deserturile toamnei cu care o cofetărie din Craiova a dat lovitura. Preţurile variază de la 9 la 100 de lei

Octombrie are gust de dovleac. Mirosul din casa bunicii aduce acum profit uriaş în cofetăriile din ţară. Şi plăcinta cu mere şi tarta cu nuci dispar rapid de pe rafturi. Unii fac comenzi pentru petrecerile de Halloween iar alţii pur şi simplu pentru plăcerea gustului.

Bărbat de 34 de ani din Prahova, arestat pentru agresiune sexuală şi violenţe. Victime i-au fost copiii şi fosta soţie

Un bărbat de 34 de ani din judeţul Prahova a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală şi violenţă în familie, ambele în formă continuată, victime fiind copiii săi şi fosta soţie.

Centura Capitalei, lărgită la patru benzi între Domneşti şi DN5 - Jilava. A fost emisă autorizaţia de construire

Autorizaţia de construire pentru execuţia lucrărilor de lărgire la patru benzi a Centurii Bucureşti între Domneşti şi DN5 (Jilava) a fost emisă, anunţă secretarul de stat din Ministerul Transporturilor Irinel Scrioşteanu.

Şeful Fiscului Giurgiu, trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Mihai Sebe, şef al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Giurgiu, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie într-un dosar în care este acuzat de trafic de influenţă.

Primăria Sector 1, executată silit pentru neplata avocaţilor în dosarul Romprest. Sechestru pe două Salvări şi pe vehiculul Clotildei Armand

Primăria Sector 1 este executată silit pentru că nu ar fi achitat facturile apărătorilor în dosarul Romprest, fiind pus sechestru pe 19 maşini, inclusiv cea folosită de Clotilde Armand. Oficialii instituţiei au transmis că au contestat executarea silită.

Atac terorist lângă Ankara. Momentul exploziei de la sediul companiei aerospațiale TUSAS a fost filmat

Un atac terorist a zguduit Turcia. O explozie uriaşă a avut loc în apropiere de capitala Ankara. Ţinta ar fi fost o uzină a forţelor Aerospaţiale Turce, iar atacatorii ar fi ajuns acolo cu un vehicul încărcat cu explozibil. Presa locală spune că mai mulţi oameni au fost ucişi şi ...

Alertă pe aeroportul din Birmingham: Zboruri anulate și pasageri evacuați, după ce autorităţile au identificat un vehicul suspect

Unul dintre cele mai mari aeroporturi din Marea Britanie, cel din Birmingham, și-a suspendat miercuri toate operațiunile după ce autoritățile au identificat un vehicul suspect. Poliția a evacuat terminalele și a cerut pasagerilor să evite deplasarea către aeroport.

Atac terorist lângă Ankara, la o uzină militară aerospaţială. Mai mulţi morţi şi răniţi, după o explozie provocată de o maşină capcană

O explozie uriaşă a avut loc în apropiere de Ankara, capitala Turciei. Ţinta a fost o uzină a forţelor Aerospaţiale Turce, iar atacatorii ar fi ajuns acolo cu un vehicul încărcat cu explozibil. Camerele de supraveghere au reuşit să surprindă momentul în care cel puţin doi suspec...

SBU susţine că a dejucat un plan rusesc de atentat într-un loc aglomerat din Kiev. Cei doi suspecţi arestaţi riscă închisoarea pe viaţă

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a anunţat miercuri că a arestat doi ucraineni care lucrau pentru serviciile secrete ruse şi care intenţionau să provoace "un număr cât mai mare de victime civile" în cadrul unui posibil atentat pe care urmau să-l comită într-un...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.