Stiri de ultima ora - Ultimele stiri Observator News | Observator

Stiri de ultima ora - Ultimele stiri Observator News | Observator
📅 2024-10-23

Află ştiri de ultimă oră din România şi fii la curent cu ultimele ştiri din lume. Pe Observator News poţi vedea ştiri de ultimă oră din politic, social, extern, economic şi actualitate. Toate subiectele breaking news ale zilei sunt pe Observatornews.ro, alături de ştirile zilei şi ultimele ştiri din toate domeniile.

Fii informat si citeste despre subiectele momentului atât în România, cât şi în lume. Vezi ştiri interne şi externe, ştiri despre ce se întâmplă în politică, în sistemul de sănătate, decizii luate în Justiţie, schimbări în sistemul de educaţie, reportaje, anchete, interviuri sau noutăţi din lumea mondenă.

Ştirile zilei sunt pe Observator News

De asemenea, poţi trimite tu ştirea, prin Fii Observator. Arată-ne problemele din comunitatea ta şi noi le vom prezenta pentru a atrage atenţia asupra lor şi pentru a fi rezolvate.

Observatornews.ro are ca misiune informarea publicului prin prezentarea ştirilor zilei cu acurateţe, obiectivitate şi promptitudine. De asemenea, ştirile din toate domeniile - extern, social, politic, justiţie, educaţie sunt verificate din surse solide pentru a avea grijă să respectăm întotdeauna aceste principii de mai sus.

Ştirile zilei sunt disponibile atât pe televizor, în jurnalele Observator, cât şi in mediul online, pe site-ul Observatornews.ro, 24 de ore din 24. Te ţinem conectaţi non stop la subiectele zilei, indiferent de domeniu, prin echipa noastră de jurnalişti.

Cele mai accesate categorii din Observator News: Vremea de maine, Stiri Oradea, Stiri Cluj, Stiri Prahova, Stiri Constanta, Stiri Brasov, Stiri Sibiu, Stiri Arad, Stiri Bihor, Stiri Timisoara, Stiri Neamt.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri observator news

Atac terorist în Ankara. Mai mulţi morţi şi răniţi, după o explozie provocată de un atacator sinucigaş

Morţi şi răniţi după un atentat terorist la Ankara. O uzină a forţelor Aerospaţiale Turce din capitala Ankara a fost atacată.

SBU susţine că a dejucat un plan rusesc de atentat într-un loc aglomerat din Kiev. Cei doi suspecţi arestaţi riscă închisoarea pe viaţă

Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a anunţat miercuri că a arestat doi ucraineni care lucrau pentru serviciile secrete ruse şi care intenţionau să provoace "un număr cât mai mare de victime civile" în cadrul unui posibil atentat pe care urmau să-l comită într-un...

Un sudor a murit după ce s-a prăbuşit în gol de la o înălţime de 8 metri, în Portul Constanţa. Poliţia a deschis o anchetă

Un sudor în vârstă de 58 de ani a murit, miercuri, după ce a căzut de la o înălţime de opt metri în timp ce lucra în Dana 68 a Portului Constanţa. Poliţiştii au început cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.

Editorial: Drumul Meu Către Lumină

De mică, am simțit că drumul meu nu va fi ca al celorlalte fete din comunitatea mea. Toți mă vedeau cum mă voi căsători de tânără, cum voi avea copii și voi trăi o viață simplă, așa cum se aștepta de la mine.

Doi polițiști brașoveni, condamnaţi pentru că au luat ouă, dulceaţă şi zacuscă pentru a ajuta o tânără să își ia permisul

Doi polițiști, soț și soție, au fost condamnați la doi ani și șase luni de închisoare, cu suspendare, pentru luare de mită.

Un medic din Mureş a refuzat să intervină la un pacient înecat cu mâncare, care a murit. Motivul şocant invocat

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), dr. Raed Arafat, a anunţat, miercuri, că a fost dispusă o anchetă în cazul unui medic de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Mureş, după ce acesta ar fi refuzat să se deplaseze la o intervenţie pe motiv că i se încheie progr...

Dacie spulberată cu putere de tren, pe un drum comunal din Sibiu. Şoferul de 67 de ani a fost rănit grav

Un şofer a fost transportat miercuri la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren pe un drum comunal, la trecerea la nivel cu calea ferată dintre DN 1 şi localitatea Colun, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Industria care a devenit "motor esenţial al economiei româneşti". Cifra totală de afaceri: 15,5 miliarde euro în 2023

Cifra de afaceri totală a industriei IT a depăşit 15,5 miliarde euro, în 2023, reprezentând o creştere de 12,16% comparativ cu 2022, arată studiul lansat de Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii, realizat cu sprijinul unui grup de cercetare din cadrul ASE din Bucure...

Rusia a început să pregătească armata nord-coreeană de război. Acordul secret dintre Putin şi Kim Jong Un - WSJ

Rusia a început să antreneze soldați nord-coreeni la o distanţă sigură de front, relatează The Wall Street Journal, citând un fost ofițer rus de informații. În iunie, Phenianul era gata să ofere Moscovei obuze de artilerie la schimb cu alimente și combus...

Vremea de mâine 24 octombrie. Se mai răceşte un pic, iar temperaturile vor ajunge aproape de normalul perioadei

Vremea se mai răceşte un pic, dar se va menţine peste normalul perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sud-vest, însă probabilitatea pentru ploi slabe sau burniţă va fi redusă. Iată prognoza meteo de mâine 24 octombrie. 

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.