Teodora Stoica, adevărul despre relația cu tatăl său. Ce fel de părinte este Meme Stoica și cum s-a schimbat relația lor după lupta tinerei cu cancerul

Teodora Stoica, adevărul despre relația cu tatăl său. Ce fel de părinte este Meme Stoica și cum s-a schimbat relația lor
📅 2024-09-08

Teodora, fiica lui Meme Stoica, a trecut prin momente dificile în urmă cu mult timp, când a aflat că suferă de o formă gravă de cancer. Din fericire, tratamentul, credința și apropiații au ajutat-o să câștige lupta cu viața. Cum se înțelege acum tânăra cu tatăl ei. 

Teodora și Meme Stoica / foto: Social media

La vârsta de 24 de ani, Teodora Stoica a aflat că suferă de cancer și a fost supusă unei operații de tiroidectomie totală. Viața ei s-a schimbat radical și a fost nevoită să își schimbe și stilul de viață, renunțând la diverse alimente care îi provocau inflamații. 

Teodora Stoica: „Era destul de apăsător”

Fiica managerului general de la FCSB a vorbit despre relația cu tatăl ei. Meme Stoica a fost un părinte dur, strict, dar acum a ajuns cel mai bun prieten al fiicei sale, Teodora. 

„În primul rând, nu a fost întotdeauna atât de bună. Nici cu el, nici cu ea. Ea a fost mai permisivă și cumva vorbea mai mult, dar nu chiar tot. Acum ei sunt prietenii mei cei mai buni. Cred că nu există lucru să nu le spun. Le spun prea multe. Uneori uit că sunt părinți. Dar cred că m-au ajutat foarte mult. Te ajută foarte multă oamenii din jur în perioadele astea grele.

La început așa a fost, adică îmi amintesc momente rele, dar mai ales după operație, când toată lumea plângea, era destul de apăsător și pentru mine, și pentru ei, dar n-aveau nici ei cum să-și gestioneze emoțiile atunci. Făceau și ei ce puteau cu informațiile date. Era prea strict și nu cred că asta m-a ajutat. Acum, când stau să mă gândesc și mă uit în spate, realizez că mai rău îmi făcea, pentru că sufeream văzând că toți prietenii mei fac lucruri și au voie să facă orice, iar pe mine nu prea mă lăsa.

Sau mă pedepsea foarte tare când făceam niște lucruri nu atât de grave. Și oricum, până la urmă, ajungeam să fac ce vreau eu, doar că mințind. Adică nu mă lăsa să ies cu prietenii, OK, atunci o să mint că dorm la o prietenă și tot o să ies. Și găseam soluții, întotdeauna am găsit soluții”, a spus Teodora Stoica, pentru Health Talks de pe Gsp. 

Cum i s-a schimbat viața după lupta cu cancerul 

Tânăra mărturisește acum, la cinci ani de la încheierea problemelor de sănătate, cum cancerul a reprezentat, de fapt, o binecuvântare pentru ea. De ce? Pentru că a învățat să se bucure de lucruri mici și să aprecieze viața la adevărata sa valoare. 

„Știu că sună ciudat, dar așa e. La început pare cel mai rău lucru și încet, încet îți dai seama că e o binecuvântare. Și cred că nu mă bucuram de lucruri cum mă bucur acum, e o mare diferență. Uităm că, de fapt, lucrurile mici, câinele, soarele, o plimbare în parc, astea sunt lucrurile importante care îți aduc bucurie.

Nu pot să mă compar vreodată cu Mihai Neşu. Mi s-a făcut pielea de găină numai când mi-am adus aminte, adică prin ce a trecut el e de o mie de ori mai greu. Dar uite, dacă și el a reușit să spună că a fost o binecuvântare, e incredibil!

Eu am făcut un curs de nutriție gândindu-mă că vreau să înțeleg mai bine ce se întâmplă, ce să fac, cum să combin alimentele, ce să elimin și încet, încet mi-am dat seama că sunt mulți oameni pe care îi pot ajuta astfel și cam ăsta a fost drumul meu în viață. Nu aș fi putut niciodată să ajung aici.

Între operație și tratament, pentru că nu știam exact, o să funcționeze tratamentul, nu o să funcționeze, mi-a luat mult și să înțeleg că mi s-a întâmplat asta, n-am procesat de la început, când mi s-a spus, nu știu, eram în șoc, exact ca în filme. Dar bine, și după tratament, când a funcționat, tot foarte speriată am fost o perioadă. Au fost cam șase luni de șoc continuu”, a spus Teodora Stoica.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

„Ești o nenorocită, fără mine nu valorezi nimic”. Ce spune Marina Almășan despre coșmarul prin care a trecut alături de fostul iubit

Scandalul dintre Marina Almășan și Georgică Cornu a continuat și în instanță, unde jurnalista a câștigat, iar el nu are voie să se mai apropie de ea, întrucât există un ordin de restricție. Cu toate că omu de afaceri a dat detalii halucinante despre relația pe care cei doi au

Ce origini are Monica Gabor. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu este de româncă pur sânge

Relația dintre Monica Gabor și fostul milionar Irinel Columbeanu a fost mereu subiectul speculațiilor și zvonurilor în presa de scandal. Cei doi au trăit o poveste de dragoste tumultuoasă, plină de evenimente mediatizate. Și, deși, a fost în centrul atenției, nu mulți sunt cei care știu ce etnie are

Povestea uluitoare de viață a actorului cu o carieră de peste 60 de ani. La vârsta de 37 de ani, a aflat că sora sa îi era, de fapt, mamă

Celebrul actor Jack Nicholson a crescut ştiind că bunica îi este mamă, iar pe mama sa reală, June Frances Nicholson, o credea drept soră mai mare. A aflat adevărul abia în 1975, când avea 37 de ani. June l-a născut pe artist în adolescență, iar tatăl i-a abandonat imediat după naştere, astfel că, Ja

Încă un divorț în familia lui Adrian Minune? Ce spune fiica cea mică a artistului, Adriana Simionescu, despre separarea de soțul ei

Vestea că Adriana Simionescu ar fi intentat divorț a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că sora ei, Karmen, a anunțat în urmă cu câteva zile că a decis împreună cu partenerul ei de viață că a venit momentul să meargă pe drumuri separate. Ce spune fiica cea mică a lui Adrian Minune despre

Gabriela Cristea, părere categorică despre cei care fac orice pentru a avea faimă: „Să știți că în viața mea nu am avut parte de pile”

Gabriela Cristea nu a mai rezistat și a spus ce părere are despre oamenii care sunt în stare de orice pentru faimă. Prezentatoarea TV a ținut să clarifice că ea nu a apelat niciodată la pile pentru a ocupa locuri importante și nici nu a călcat pe cadavre.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..