Gabriela Cristea, părere categorică despre cei care fac orice pentru a avea faimă: „Să știți că în viața mea nu am avut parte de pile”

Gabriela Cristea, părere categorică despre cei care fac orice pentru a avea faimă: „Să știți că în viața mea nu am avut
📅 2024-09-16

Gabriela Cristea nu a mai rezistat și a spus ce părere are despre oamenii care sunt în stare de orice pentru faimă. Prezentatoarea TV a ținut să clarifice că ea nu a apelat niciodată la pile pentru a ocupa locuri importante și nici nu a călcat pe cadavre.

Ce părere are Gabriela Cristea despre cei care fac orice pentru faimă / foto: arhiva Click!

Gabriela Cristea a fost sinceră cu urmăritorii ei și a recunocut că și-a făcut un nume în televiziune fără să apeleze la pile. De asemenea, prezentatoarea TV îi critică dur pe cei care calcă pe cadavre pentru a ajunge în poziții importante și nu țin cont de nimeni și de nimic.

„Să știți că în viața mea nu am avut parte de pile. Am avut parte de oameni care mi-au călăuzit pașii, dar nimeni vreodată nu s-a dus să vorbească pentru mine, să spună să mă bage și pe mine nu știu unde sau să mă pună să fac ceva. Nu, asta niciodată.

În același timp, dacă am putut să dau o mână de ajutor, să știți că nu am evitat să dau o mână de ajutor, pentru că eu cred că e loc pentru toată lumea sub soare. Doar că, unii își fac loc dând din coate și călcând pe cadavre, iar alții își așteaptă rândul liniștiți, pentru că ce a pregătit Cel de Sus pentru fiecare dintre noi, o să le aștearnă așa ca pe o hârtie”, a spus Gabriela Cristea, într-un videoclip publicat pa pagina ei de TikTok.

„Mi se întâmplă foarte des să pățesc lucruri de genul ăsta și deja m-am cam săturat”

Ulterior, prezentatoarea TV a publicat un alt filmuleț, unde a abordat un alt subiect, dar a ținut să le reamintească urmăritorilor că ea nu a avut nevoie de pile pentru a ajunge unde este astăzi.

„Acum o săptămână am vorbit despre pile și relații. Și vă spuneam că eu am avut foarte mult de pierdut pentru că nu mi-am pus niciodată pile și nici nu am pus altora pile, ca să zic așa, pentru că nu a fost genul meu de situație. Dar, pentru că am vrut să accesez niște lucruri, care, nu că mi s-ar fi cuvenit, ci pentru care am muncit într-un fel sau altul, și nu am putut să le accez, m-am gândit că este momentul să vorbim despre: inteligența și carisma nu sunt boli cu transmitere intimă.

De la o vreme mă tot lovesc de chestii de genul: a, este iubita nu știu cui, sau că este amanta nu știu cui și trebuie să o promovăm pe ea. Mi se întâmplă foarte des să pățesc lucruri de genul ăsta și deja m-am cam săturat”, a spus Gabriela Cristea.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Ce părere are Mihaela Rădulescu despre Iulia Vântur. Vedeta TV i-a zis în direct, pe Insagram ce gândește, iar actrița a reacționat imediat. FOTO

Recent, Iulia Vântur a atras atenția pe Instagram după ce a postat o imagine spectaculoasă, care a stârnit rapid reacții din partea fanilor și prietenilor apropiați.

Cât de bine îi merge Cristinei Spătar după ce s-a recăsătorit! Radiază și îi priește din plin căsnicia

Cristina Spătar (52 de ani) înfloreşte pe zi ce trece. Artista reuşeşte să îmbine de minune viaţa de familie cu cea profesională.

Primele declarații ale Ozanei Barabancea, după ce a fost dată afară de la „Te cunosc de undeva”: „M-a durut foarte tare”

Ozana Barabancea, în vârstă de 54 de ani, este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, aceasta a discutat deschis despre circumstanțele în care a fost exclusă din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, într-un interviu emoționant.

Titi Aur, sfaturi vitale pentru șoferi, pe timp de ploaie: „Dacă ai Ferrari nu te bagi în nămol!”. Cum acționezi, de urgență, dacă viitura ți-a luat mașina?

Titi Aur le oferă sfaturi importante șoferilor care pleacă la drum pe vreme rea. La ce să fie foarte atenți, pentru a nu-și risca viața?

Heidi Klum, cu jumătate de sân pe afară! Cum a apărut pe covorul roșu

Heidi Klum (51 de ani) și-a etalat silueta incredibilă la petrecerea aniversară organizată de revista People, la The Chain House, din Los Angeles.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..