Încă un divorț în familia lui Adrian Minune? Ce spune fiica cea mică a artistului, Adriana Simionescu, despre separarea de soțul ei

Încă un divorț în familia lui Adrian Minune? Ce spune fiica cea mică a artistului, Adriana Simionescu, despre separarea
📅 2024-09-16

Vestea că Adriana Simionescu ar fi intentat divorț a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că sora ei, Karmen, a anunțat în urmă cu câteva zile că a decis împreună cu partenerul ei de viață că a venit momentul să meargă pe drumuri separate. Ce spune fiica cea mică a lui Adrian Minune despre separarea de cel care i-a devenit soț cu 2 luni în urmă.

Reacția Adrianei Simionescu, după zvonurile despărțirii de soțul ei / foto: arhiva Click!

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, Adriana Simionescu, s-a decis să lămurească situația în privința relației dintre ea și partenerul său, Nicu, cel care i-a devenit soț în urmă cu 2 luni, după ce s-a spus că s-ar fi despărțit. Artista a recunoscut că, într-adevăr, ea și Nicu s-a certat, dar nu se pune problema unui divorț

„Am aflat și eu aseară că m-am despărțit! Eu nu am știut că m-am despărțit! Nu este adevărat. Suntem certați, ne-am certat. Toată lumea se ceartă, se împacă sau nu. Astea sunt chestii care se întâmplă. Nu băgăm divorț, ne bucurăm de Noa în continuare. Cred că astea sunt normale într-o relație, să vă certați, să vă împăcați, sincer.

„Vreau să-i anunț că nu au reușit!”

Nu știu cine a pornit zvonurile și ce s-a întâmplat. Nu ne-am despărțit, nu s-a întâmplat nimic. Într-adevăr, ne-am certat, și cred că de acolo au plecat discuțiile astea atât de mari încât să se ajungă la televizor”, a spus Adriana Simionescu, conform spynews.ro.

De asemenea, cu ceva timp în urmă, fiica lui Adrian Minune dezvăluia că există mici probleme în relația lor, având certuri chiar și în ziua nunții, însă întotdeauna au reușit să treacă împreună peste momentele dificile.

Nu am fost la un pas de despărțire (n.r. cu o lună și înainte de nuntă), și în ziua nunții ne-am ciondănit, că eram amândoi foarte emoționați și mi s-a părut totul normal, și este normal atunci când într-un cuplu amândoi sunt stresați, există mici ciondăneli din astea. Nu știu cine a avut dorința asta atât de mare, încât să facă rău, dar vreau să-i anunț că nu au reușit!”, a declarat Adriana Simionescu, la Xtra Night Show.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri Click

Ce părere are Mihaela Rădulescu despre Iulia Vântur. Vedeta TV i-a zis în direct, pe Insagram ce gândește, iar actrița a reacționat imediat. FOTO

Recent, Iulia Vântur a atras atenția pe Instagram după ce a postat o imagine spectaculoasă, care a stârnit rapid reacții din partea fanilor și prietenilor apropiați.

Cât de bine îi merge Cristinei Spătar după ce s-a recăsătorit! Radiază și îi priește din plin căsnicia

Cristina Spătar (52 de ani) înfloreşte pe zi ce trece. Artista reuşeşte să îmbine de minune viaţa de familie cu cea profesională.

Primele declarații ale Ozanei Barabancea, după ce a fost dată afară de la „Te cunosc de undeva”: „M-a durut foarte tare”

Ozana Barabancea, în vârstă de 54 de ani, este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, aceasta a discutat deschis despre circumstanțele în care a fost exclusă din cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, într-un interviu emoționant.

Titi Aur, sfaturi vitale pentru șoferi, pe timp de ploaie: „Dacă ai Ferrari nu te bagi în nămol!”. Cum acționezi, de urgență, dacă viitura ți-a luat mașina?

Titi Aur le oferă sfaturi importante șoferilor care pleacă la drum pe vreme rea. La ce să fie foarte atenți, pentru a nu-și risca viața?

Heidi Klum, cu jumătate de sân pe afară! Cum a apărut pe covorul roșu

Heidi Klum (51 de ani) și-a etalat silueta incredibilă la petrecerea aniversară organizată de revista People, la The Chain House, din Los Angeles.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..