VIDEO Cum se bea corect dintr-o sticlă cu dop atașat, fără să îți zgârii nasul sau să îți atingi obrazul

VIDEO Cum se bea corect dintr-o sticlă cu dop atașat, fără să îți zgârii nasul sau să îți atingi obrazul
📅 2024-09-22

Cum se bea corect dintr-o sticlă cu dop atașat? De la introducerea PET-urilor cu acest tip de dop, mulți consumatori s-au declarat nemulțumiți. În consecință, oamenii încearcă în mod constant să găsească soluții pentru a se bucura de băutura preferată fără dificultăți. Această schimbare aparent minoră a stârnit dezbateri și a dus la căutarea unor moduri mai eficiente de a bea direct din sticlă.

Sticlele are au dopul detașat nu sunt o decizie privită cu ochi buni. Deși acest lucru este prietenos cu mediul, având în vedere că nu vom mai vedea prea des capace de plastic pe jos, pentru consumatori poate aduce mari neplăceri.

Poate ți s-a întâmplat și ție să îți zgârii nasul cu dopul sau să îți atingi obrazul. De asemenea, poate ți-ai stricat machiajul sau rujul ți s-a întins pentru că te-ai chinuit să îți savurezi băutura. Iar o altă neplăcere e că de multe ori, capacul nu se închide deloc ușor.

Astfel, poți ajunge în situația în care băutura ți se varsă în mașină sau chiar pe masă. Drept urmare, o simplă sticlă de suc sau de apă ne poate da mari bătăi de cap. Din fericire însă, există câteva soluții pe care ne putem baza.

Cum se bea, de fapt, dintr-o sticlă care are dopul atașat? Un utilizator de pe Tiktok a găsit metoda perfectă. De altfel el a împărtășit trucul său și cu alți utilizatori, care se pare că au fost extrem de încântați.

Trucul folosit de un utilizator Tiktok

@davebold1

There was me thinking be flying cars and stuff . Nope lids on juice bottles that dont come off

♬ Wtf - Einarsteinhard????

Acesta a folosit o sticlă de suc de 0,5 litri. În ce manieră? Practic utilizatorul a desfăcut capacul și l-a împins complet către partea laterală a gâtului sticlei. Ulterior, el a tras directorul spre direcția opusă, alături de o secțiune mică din inelul de plastic aflat în jurul gâtului, care se desprinde ușor.

Care a fost rezultatul și cum se bea, de fapt, dintr-o sticlă care are dopul atașat? Practic inelul este încă atașat, iar capacul nu se desprinde. Astfel, poți închide înapoi băutura după ce o consumi, scrie Fanatik.

De această dată însă, capacul nu te va mai deranja deloc și e exclus să te mai zgârie pe obraz. Și se pare că metoda a fost primită cu ochi buni de utilizatori. Nu puțini sunt cei care s-au considerat ”salvați” odată ce au aflat acest detaliu.

„Asta m-ar fi salvat de atâtea ori de la a fi împuns în ochi”, “Acesta este motivul pentru care capacele ne lovesc mereu în față. O facem greșit”, au scris câteva persoane în dreptul postării.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri pe surse

Hochei: CSM Galaţi, victorie cu CSA Steaua Bucureşti, într-un meci din Cupa României

CSM Galaţi a învins-o pe CSA Steaua Bucureşti cu scorul de 4-2 (1-0, 1-0, 2-2), sâmbătă, într-un meci din Cupa României la hochei pe gheaţă, informează AGERPRES. Citește mai departe...

VIDEO Cum se bea corect dintr-o sticlă cu dop atașat, fără să îți zgârii nasul sau să îți atingi obrazul

Cum se bea corect dintr-o sticlă cu dop atașat? De la introducerea PET-urilor cu acest tip de dop, mulți consumatori s-au declarat nemulțumiți. În consecință, oamenii încearcă în mod constant să găsească soluții pentru a se bucura de băutura preferată fără dificultăți. Citește mai departe...

O filială Johnson & Johnson cere falimentul în SUA pentru a închide procesele privind pudra de talc

O filială a Johnson & Johnson a depus din nou cerere de intrare în faliment, pentru a treia oară, vineri, în timp ce gigantul din domeniul sănătăţii încearcă să foreţeze un acord propus, de aproximativ 10 miliarde de dolari, care ar pune capăt a zeci de mii de procese Citește mai dep...

Chiriile pentru apartamentele noi au explodat: de ce le aleg totuși chiriașii

Chiriașii din marile orașe ajung să plătească cu până la 44% mai mult pe lună atunci când optează pentru un apartament într-un bloc nou, comparativ cu o proprietate similară dintr-un bloc vechi. Citește mai departe...

Remiză în duelul echipelor românilor din Serie A: Lecce – Parma / Oaspeţii au marcat ambele goluri după minutul 90

Formaţia Parma, la care joacă Dennis Man şi Valentin Mihăilă, a remizat, sâmbătă seară, în deplasare, scor 2-2, cu echipa lui Rareş Burnete şi Alexandru Borbei, Lecce, într-un meci din etapa a cincea a campionatului Italiei, informează news.ro. Citește mai departe...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..