FOTO Scandal monstru în comuna Pantelimon de lângă București: Bătaie generală pe o stradîă, mai multe mașini distruse - UPDATE

FOTO Scandal monstru în comuna Pantelimon de lângă București: Bătaie generală pe o stradîă, mai multe mașini distruse -
📅 2024-09-21

Un scandal de proporții a izbucnit, sâmbătă, pe o stradă sin comuna Pantelimon, județul Ilfov.

Mai multe persoane s-ar fi bătut și ar fi distrus, potrivit surselor STIRIPESURSE.RO, mai multe mașini, pe care le-au întâlnit în cale.

La fața locului au ajuns mai multe ambulanțe și forțe de ordine. Din primele informații se pare că sunt mai mulți răniți.

UPDATE, ora 13.15: Ce spune IPJ Ilfov

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 10:41, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov au fost sesizați prin Serviciul de Urgentă 112 cu privire la faptul că pe o stradă din orașul Pantelimon are loc un scandal între mai multe persoane.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, respectiv pe fondul unor discuții contradictorii, între mai multe persoane, bărbați și femei, a izbucnit un conflict spontan, aceștia lovindu-se reciproc.

Cinci persoane au fost transportate la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Polițiștii ilfoveni efectuează verificări pentru identificarea tutoror persoanelor implicate, stabilirea cauzelor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

UPDATE, ora 14.50: Bărbații au continuat bătaia la spital

„La data de 21 septembrie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 9 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către angajaţii unui spital din Sectorul 2, cu privire la un scandal la camera de gardă a unităţii spitaliceşti. Din verificările efectuate până în acest moment a rezultat presupunerea rezonabilă că, în urma unui conflict care ar fi avut loc, între două familii, în oraşul Pantelimon, mai multe persoane ar fi fost rănite. Ulterior, persoanele vătămate au ajuns la un spital din Sectorul 2 al Capitalei. Totodată, la spital ar fi venit şi alte persoane, care aveau mai multe obiecte contondente. În urma altercaţiei ar fi fost distrus un monitor de la camera de gardă”, informează Poliţia Capitalei.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliţiei, însă cei implicaţi în bătaie plecaseră de la spital înaintea sosirii echipajelor.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Bucureşti fac în prezent verificări pentru identificarea şi depistarea celor implicaţi în scandal.

În urma conflictului a fost deschis dosar penal care vizează comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, lovire sau alte violenţe, cercetările desfăşurându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri pe surse

Ministrul Muncii a dus alimente, apă și lopeți în una dintre comunele gălățene afectate de inundații

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a dus ajutoare în Costache Negri, una dintre comunele gălățene afectate de inundații. Ea a însoțit mai multe camioane încărcate cu alimente, apă și lopeți. Citește mai departe...

Daria Kasatkina, în finală la Seul

Jucătoarea rusă de tenis Daria Kasatkina a trecut sâmbătă fără emoţii de o compatrioată, Diana Şnaider, cu 6-3, 6-4, şi s-a calificat în finala turneului WTA 500 de la Seul, unde o va întâlni pe brazilianca Beatriz Haddad Maia, potrivit Agerpres. Citește mai departe...

Summitul Quad: Inițiativă de securitate în Oceanul Indian

Liderii Australiei, Indiei, Japoniei şi Statelor Unite vor anunţa planuri pentru noi iniţiative de securitate în Oceanul Indian, sâmbătă, când preşedintele SUA, Joe Biden, îi găzduieşte pe omologii din grupul Quad, creat din cauza preocupări comune cu privire la China, transmite Citește mai ...

PNL's Ciuca to check if PNL bill needed for Iohannis' candidacy

National leader of the National Liberal Party (PNL) Nicolae Ciuca said on Saturday in Cugir, Alba County, that he does not believe that he would have come out with the PNL bill allowing President Klaus Iohannis to run in the parliamentary election while in office if there was no need for Cite5...

President Iohannis to attend the 79th session of the UN General Assembly in New York

President Klaus Iohannis will lead, on September 24 and 25, a Romanian delegation to the high-level segment of the 79th session of the United Nations (UN) General Assembly, which will take place in New York. Citește mai departe...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..