O pensionara din Iasi a amenintat politistii cu cutitul, dupa ce a furat o geanta. Oamenii legii au luat-o pe sus pe bunicuta violenta

O pensionara din Iasi a amenintat politistii cu cutitul, dupa ce a furat o geanta. Oamenii legii au luat-o pe sus pe bun
📅 2024-10-18

Geanta furată îi aparținea unui adolescent care a alertat polițiștii imediat ce s-a trezit cu bunurile furate. La scurt timp, oamenii legii au ajuns la ușa femeii, însă, aceasta nu a vrut să returneze prada. Moment în care i-a amenințat pe polițiști. În cele din urmă, femeia a fost imobilizată și dusă la spital pentru un control psihologic. 

Conform presei locale, incidentul a avut loc în cartierul Alexandru cel Bun, lângă Școala nr. 13. Pensionara, cunoscută de vecini cu porecla „baba de la parter”, a luat o geantă care aparținea unui pușticopil. În geanta lăsată în parc, erau bani și un telefon mobil. Băiatul și-a anunțat părinții și au reușit să localizeze telefonul mobil, acesta fiind la femeia care luase geanta.

Pentru evitarea unui posibil incident, femeia a fost imobilizată și urmează să fie dusă la o unitate medicală, cel mai probabil la Institutul de Psihiatrie Socola Iași, deoarece ar avea probleme de natură psihică.

Locatarii de pe strada Mușatini spun că pensionara cuțitară este destul de cunoscută în zonă întrucât a mai avut în trecut probleme cu oamenii.

Marea resetare cu scandal la Jocurile Olimpice de la Paris. Sportivii dorm pe carton și li se servește meniu vegetarian

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Incendiu într-un bloc din Năvodari, provocat de o oală uitată pe foc. Panică generală printre locatari

Pompierii constănțeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu, cu degajări mari de fum, izbucnit la un apartament situat la etajul 2 al unui bloc din Năvodari.

Lecția de drept. Etapele unui proces penal

Procesul penal este unul dintre cele mai complexe aspecte din domeniul justiției, având ca scop constatarea la timp și în mod complet a faptelor care constituie infracțiuni. Dintr-o perspectivă diferită a domeniului justiției, jurnalistul Realitatea Plus Alexia Ditcov vă prezintă Lecția de Drept! 

Vreme mai rece decât normalul perioadei pentru această perioadă a anului. Prognoza ANM pe 4 săptămâni

Temperaturile vor fi mai scăzute decât normale perioadei la sfârşitul lunii octombrie şi începutul lui noiembrie. Ulterior, vremea va reveni însă "la sentimente mai bune", marcând o ușoară încălzire spre mijlocul lunii noiembrie. La "capitolul" precipitații, meteorologii astimează că acestea se v...

Tudose, atac dur la Mircea Geoană după vizita din 2009, de la Moscova: Gura Prostănacului adevăr grăiește

Prim vicepreședintele PSD, Mihai Tudose, a lansat un atac dur împotriva lui Mircea Geoană. Totul după ce Geoană a recunoscut, într-un interviu televizat, că a făcut o vizită în Rusia, în timpul campaniei pentru prezidențiale din 2009. Mihai Tudose îl acuză însă că deplasarea la Moscova ar fi avut...

Cutremur, vineri dimineața, în România. INFP anunță reluarea activității seismice

Un cutremur s-a produs, vineri dimineața, în România. 

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.