Tudose, atac dur la Mircea Geoana dupa vizita din 2009, de la Moscova: Gura Prostanacului adevar graieste

Tudose, atac dur la Mircea Geoana dupa vizita din 2009, de la Moscova: Gura Prostanacului adevar graieste
📅 2024-10-18

"Gura Prostănacului adevăr grăiește….Mirciulică (Geoană adică) a declarat, senin, la Tv, în direct, despre rezultatul vizitei lui la Moscova în 2009: Niciunul! Nu am câștigat Președinția României. Da, pare incredibil…Mai citiți o dată declarația lui Geoană-independentul-antisistem-etc.
Deci atunci el de aceea a fost la Moscova, pentru sprijin….
Acum oare cine-l susține? Că românii nu prea…
Probabil că o să aflăm după campanie…. ", scris Mihai Tudose pe pagina de Facebook.

Totul vine după ce candidatul independent la președenția României Mircea Goană a făcut aceste dezvăluiri într-un interviu exclusiv în momentul în care a fost întrebat care au fost rezultatele vizitei la Moscova.

"In 2008, Putin a fost la Summitul NATO de la Bucuresti. In 2009, cand am fost in vizita, Medvedev de-abia preluase presedentia Federatiei Ruse. Pentru ca, in acel moment, eram candidat la presedentie si nu puteam sa antrenez statul roman intr-o vizita exploratorie. Niciunul. Nu am câștigat președinția României. Deci niciunul", a spus Geoana intr-un interviu. 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Managerul interimar și 5 angajați ai Spitalului din Rădăuți, reținuți de DNA pentru corupție. Mită uriașă cerută pentru un post de brancardier 

Procurorii DNA au dispus, joi, reţinerea a 6 persoane pentru mai multe infracțiuni de corupție. Sunt acuzați trei directori din cadrul Spitalului Municipal Rădăuţi și 3 asistenți medicali.

Dimineață de iarnă la Iași. Strat gros de chiciură pe mașini și temperaturi negative

Ieșenii au avut parte de o dimineață că ca început de iarnă, în condițiile în care temperaturile matinale au coborât sub zero grade. Autoturismele și solul au fost acopeire de un strat consistent de brumă, iar în regiunile joase s-a produs chiar îngheț.

Lucian Mândruță, declarații șocante la peste 10 de ani după ce și-ar fi înșelat nevasta: În poveste sunt implicate mai multe persoane

În urmă cu mai bine de 10 ani, căsnicia jurnalistului Lucian Mândruță a fost la un pas să se destrame, după ce a fost prins de paparazzi alături de amantă. Soția lui, Ioana Mândruță, l-a iertat, însă, a precizat la vremea aceea că a suferit o traumă mare. In prezent, fostul prezentator de știri s...

Incendiu într-un bloc din Năvodari, provocat de o oală uitată pe foc. Panică generală printre locatari

Pompierii constănțeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu, cu degajări mari de fum, izbucnit la un apartament situat la etajul 2 al unui bloc din Năvodari.

Lecția de drept. Etapele unui proces penal

Procesul penal este unul dintre cele mai complexe aspecte din domeniul justiției, având ca scop constatarea la timp și în mod complet a faptelor care constituie infracțiuni. Dintr-o perspectivă diferită a domeniului justiției, jurnalistul Realitatea Plus Alexia Ditcov vă prezintă Lecția de Drept! 

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.