Avarie majora in reteau de termoficare din Bucuresti. Peste 1.000 de blocuri au ramas fara apa calda. Cand va fi remediata?

Avarie majora in reteau de termoficare din Bucuresti. Peste 1.000 de blocuri au ramas fara apa calda. Cand va fi remedia
📅 2024-07-27

, furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi încălzire va fi sistată pentru aproximativ 1100 de blocuri din Sectorul 4.

 

Compania a precizat, luni, într-un comnicat de presă, că în urma avariei sunt afectate aproximativ 1.100 de blocuri, însă punctele termice care alimentează imobilele din zona Tineretului nu vor fi afectate.

 

Avaria s-a produs pe Magistrala Berceni, în zona complexului comercial "Grand Arena Mall" pe conducta cu diametrul de 1000 mm, din cauza vechimii de peste 55 de ani a acesteia.

 

În zonă au fost făcute manevrele tehnice de sectorizare, închidere şi golire a conductei, apoi cele de aerisire. Ulterior, vor fi efectuate sudurile pentru reparaţia avariei şi încărcarea magistralei.

 

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură va fi sistată până în data de 14 februarie 2024, ora 23.30, însă pe măsură ce intervenţia se finalizează, punctele termice vor fi repuse în funcţiune înainte de termenul estimat”, a mai transmis compania.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Cea mai frumoasă MOTOCICLISTĂ a Rusie a murit într-un accident infiorător - FOTO GALERIE

Infuencerița supranumită „cea mai frumoasă motociclistă a Rusiei” a murit în urma unui tragic accident, în tmp ce se afla în vacanță în Turcia. Motorul pe care mergea s-a izbit în plin de un TIR.

Țeapa cumpărării VECHIMII în muncă. Birocrație uriașă pe bani grei, ce se întâmplă după recalcularea din septembrie

Românii care vor să cumpere vechime la pensie vor trebui să plătească mult mai mult.  Viitorii pensionari pot încheia un contract de asigurare în sistemul public de pensii pentru o perioadă de până la 6 ani anteriori lunii încheierii contractului. 

Zi istorică pentru patrimoniul românesc! O creație a lui Brâncuși și granițele Daciei Romane, incluse în Lista Patrimoniului Mondial

Zi istorică pentru patrimoniul românesc! Două dosare au primit acceptul pentru a fi incluse în Lista Patrimoniului Mondial UNESCO: Ansamblul monumental «Calea Eroilor» realizat de Constantin Brâncuși la Târgu Jiu” și Frontierele Imperiului Roman – Dacia, transmiste un comunicat PNL:

Asemănare IZBITOARE. Marele pictor Nicole Grigorescu putea fi vedetă la Hollywood. Tu cu cine crezi că seamănă?

Nicolae Grigorescu nu a fost doar unul dintre cei mai mari pictori români, ci și un bărbat extrem de atractiv. Recent, internauții au descoperit o serie de asemănări izbitoare cu două vedete de primă mările ale zilelor noastre. Tu crezi că seamănă așa de bine?

Rețeta pentru cea mai răcoroasă băutură în vara anului 2024

Când vara atinge apogeul și temperaturile devin greu de suportat, o băutură răcoritoare fără alcool este soluția perfectă pentru cei care doresc să se bucure de un cocktail delicios și răcoritor.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..