Avarie majora in reteau de termoficare din Bucuresti. Peste 1.000 de blocuri au ramas fara apa calda. Cand va fi remediata?

Avarie majora in reteau de termoficare din Bucuresti. Peste 1.000 de blocuri au ramas fara apa calda. Cand va fi remedia
📅 2024-03-02

, furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi încălzire va fi sistată pentru aproximativ 1100 de blocuri din Sectorul 4.

 

Compania a precizat, luni, într-un comnicat de presă, că în urma avariei sunt afectate aproximativ 1.100 de blocuri, însă punctele termice care alimentează imobilele din zona Tineretului nu vor fi afectate.

 

Avaria s-a produs pe Magistrala Berceni, în zona complexului comercial "Grand Arena Mall" pe conducta cu diametrul de 1000 mm, din cauza vechimii de peste 55 de ani a acesteia.

 

În zonă au fost făcute manevrele tehnice de sectorizare, închidere şi golire a conductei, apoi cele de aerisire. Ulterior, vor fi efectuate sudurile pentru reparaţia avariei şi încărcarea magistralei.

 

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură va fi sistată până în data de 14 februarie 2024, ora 23.30, însă pe măsură ce intervenţia se finalizează, punctele termice vor fi repuse în funcţiune înainte de termenul estimat”, a mai transmis compania.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

8 alimente care scad semnificativ tensiunea arterială și merită consumate cel puțino dată pe săptămână

Tensiunea arterială ridicată, cunoscută și sub numele de hipertensiune, este un factor de risc major pentru bolile de inimă și accidentele vasculare cerebrale, fiind una dintre principalele cauze de deces la nivel mondial. Din fericire, pe lângă tratamentele medicamentoase, modificările dietei po...

Nicuşor Dan, desemnat oficial candidatul Forţa Dreptei la Primăria Capitalei: Probabil că am făcut greşeli în intervalul ăsta, însă niciodată nu ne-am bătut joc de votul oamenilor

Actualul primar al Capitalei, Nicuşor Dan, a fost desemnat oficial, sâmbătă, candidatul formaţiunii Forţa Dreptei pentru un nou mandat de primar general al Bucureştiului. El a afirmat că este posibil să fi făcut greşeli în timpul mandatului, dar a apreciat că nu şi-a bătut joc de votul oamenilor.

Marcel Ciolacu: Europa are nevoie de mai multe politici sociale, are nevoie de umanizare, are nevoie de energia şi ideile pe care le susţine social-democraţia europeană

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, afirmă, sâmbătă, că Europa are nevoie de mai multe politici sociale, are nevoie de umanizare, are nevoie de energia şi ideile pe care le susţine social-democraţia europeană.

Ministerul Finanţelor: Fitch reconfirmă ratingul suveran al României şi perspectiva stabilă

Ministerul Finanţelor anunţă, sâmbătă, că Agenţia de rating Fitch a reconfirmat în data de 1 martie 2024 ratingul aferent datoriei guvernamentale a României la BBB-/F3 pentru datoria pe termen lung şi scurt în valută, precum şi perspectiva stabilă.

Europarlamentar PNL, despre Maia Sandu şi Kovesi: Fiecare e foarte bine acolo unde este

Europarlamentar PNL, despre Maia Sandu şi Kovesi: Fiecare e foarte bine acolo unde este

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..