Avarie majora in reteau de termoficare din Bucuresti. Peste 1.000 de blocuri au ramas fara apa calda. Cand va fi remediata?

Avarie majora in reteau de termoficare din Bucuresti. Peste 1.000 de blocuri au ramas fara apa calda. Cand va fi remedia
📅 2024-09-08

, furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi încălzire va fi sistată pentru aproximativ 1100 de blocuri din Sectorul 4.

 

Compania a precizat, luni, într-un comnicat de presă, că în urma avariei sunt afectate aproximativ 1.100 de blocuri, însă punctele termice care alimentează imobilele din zona Tineretului nu vor fi afectate.

 

Avaria s-a produs pe Magistrala Berceni, în zona complexului comercial "Grand Arena Mall" pe conducta cu diametrul de 1000 mm, din cauza vechimii de peste 55 de ani a acesteia.

 

În zonă au fost făcute manevrele tehnice de sectorizare, închidere şi golire a conductei, apoi cele de aerisire. Ulterior, vor fi efectuate sudurile pentru reparaţia avariei şi încărcarea magistralei.

 

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură va fi sistată până în data de 14 februarie 2024, ora 23.30, însă pe măsură ce intervenţia se finalizează, punctele termice vor fi repuse în funcţiune înainte de termenul estimat”, a mai transmis compania.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Război în Ucraina, ziua 928. Ucraina și-a prezentat noile „drone dragon, a căror încărcătură poate să topească pînă și oțelul - Live text

Ucraina a intrat în ziua 928 a războiului. Armata ucraineană a venit cu o inovație pentru a avea un avantaj în fața rușilor. Militarii folosesc o nouă încărcătură pentru dronele lor, și anume termitul incendiar. Amestecul poate să topească până și oțelul. Ucrainenii au distribuit pe rețelele soci...

Ce pensie primește Irinel Columbeanu după recalculare. Fostul milionar de la Izvorani de abia trăiește de pe o zi pe alta

Irinel Columbeanu, fostul milionar care a strălucit cândva pe scena publică din România, se confruntă acum cu o realitate total diferită. Deși odată se bucura de un stil de viață extravagant, acum Columbeanu se zbate să își asigure traiul de zi cu zi, iar marea recalculare a pensiilor nu a adus n...

Prognoza meteo, 8 septembrie. Zi călduroasă, cu temperaturi mai mari decât normalul perioadei

Pe 8 septembrie, prognoza meteo anunță o zi călduroasă, caracterizată prin temperaturi care depășesc limitele normale ale acestei perioade. Deși vara este pe cale să își ia rămas bun, majoritatea regiunilor se confruntă cu o vreme caldă, iar duminică, valorile termice maxime se vor încadra între ...

Adrian Năstase, atac dur la Mircea Geoană: E lipsit de cea mai importantă calitate a unui politician

Fostul șef al lui Mircea Geoană iese la atac! Fostul premier Adrian Năstase îl critică pe fostul lider de la NATO și dezvăluie că acesta nu știe să joace în echipă. Mai mult, îl acuză că s-a dezmințit de colegii din PSD care l-au susținut în campanie. 

Suma cu care a fost "taxat" de poliție un bărbat după ce a abandonat mai mulți pui de pisică

Un bărbat de 54 de ani din municipiul Botoşani a fost amendat de poliţişti cu 12.000 de lei după ce a fost prins că a abandonat mai mulţi pui de pisică, în zona gării din oraş.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..