Suma cu care a fost taxat de politie un barbat dupa ce a abandonat mai multi pui de pisica

Suma cu care a fost taxat de politie un barbat dupa ce a abandonat mai multi pui de pisica
📅 2024-09-16

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, un bărbat de 54 de ani, din municipiul Botoşani, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 12.000 de lei, pentru faptul că a abandonat animale.

El a fost surprins, în luna august, în timp ce abandona mai mulţi pui de pisică în zona cu vegetaţie a Gării din municipiul Botoşani. 

De altfel, în luna august, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor, au fost aplicate peste 30 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 130.000 de lei. 
 
Sancţiunile au fost aplicate pentru nerespectarea regimului de deţinere a câinilor periculoşi sau agresivi, nerespectarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân şi pentru nerespectarea legislaţiei privind  protecţia animalelor, în special a condiţiilor de viaţă şi bunăstare a animalelor.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2024. Nativii care sunt cheltuitori. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2024 spune ăc nativii din zodia Racului au parte de cheltuieli. Este o perioadă în care zodiile trebuie să fie atente la deciziile pe care le iau. Ele trebuie să fie chibzuite și să găsească un echilibru în tot ceea ce fac.

BILANȚ sumbru: 6 persoane au MURIT în urma inundațiilor devastatoare! Sute de bătrâni rămași fără case! Comunități distruse

Județul Galați se confruntă cu o situație critică în urma inundațiilor care au afectat regiunea în ultimele două zile, provocând pierderi de vieți omenești și distrugeri masive. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a anunțat că numărul total al persoanelor decedate a ajuns la ș...

Ucraina, pregătită să sprijine România în lupta împotriva inundațiilor! Anunțul autorităților de la Kiev

Ucraina a anunțat că este pregătită să ofere ajutor României în gestionarea inundațiilor devastatoare care au afectat recent mai multe regiuni. Declarația a fost făcută de ministrul ucrainean de Externe, Andrii Sybiha, care a subliniat solidaritatea țării sale față de vecinii afectați de acest de...

Actorul Florin Zamfirescu, la Culisele Statului Paralel: „România nu mai are alți oameni decât un covrigar din Buzău?”

Actorul Florin Zamfirescu, invitat în emisiunea Culisele Statului Paralel, a făcut declarații dure despre clasa politică românească, adresându-se direct publicului cu un mesaj de indignare față de promisiunile politicienilor. „Acești politicieni români, drag popor, ne-au stat în față, ne-au păcăl...

LOTO: Marele premiu la Joker, de aproape 12 milioane de lei, a fost câştigat cu un bilet care a costat 24,5 lei

Marele premiu la Joker, în valoare de aproape 12 milioane de lei (peste 2 milioane de euro), a fost câştigat la tragerea de duminică, biletul norocos fiind jucat la o agenţie din Giurgiu, informează Loteria Română.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..