Florin Iordache, acuzatii grave: cine a orchestrat eliminarea Dianei Sosoaca din cursa pentru Cotroceni

Florin Iordache, acuzatii grave: cine a orchestrat eliminarea Dianei Sosoaca din cursa pentru Cotroceni
📅 2024-10-24

Liderul PNL a declarat că europarlamentara ar fi avut o înțelegere cu PSD pe care nu ar fi respectat-o, motiv pentru care candidatura ei a fost contestată. Alexandru Muraru a spus că sursele lui vin chiar din interiorul PSD, de la oameni care sunt conștienți de abordarea greșită a partidului. 

„Știm foarte bine ce s-a întâmplat, Șoșoacă nu și-a respectat promisiunea și înțelegerea față de PSD și ea a fost scoasă de către reprezentanții… sau cei susținuți de PSD în Curtea Constituțională.

Un alt om important în acest plan este este cel care a fost ministru Justiției în perioada lui Dragnea, domnul Iordache, care din informațiile mele – și toate aceste informații, tot ce vă spun vin din zona PSD, sunt oameni din PSD cu care comunic și care îmi vorbesc săptămânal și îmi spun despre aceste lucruri nu pentru că, să spunem, ar vrea răul PSD, dimpotrivă, pentru că ei știu că PSD, mergând în această direcție, merge într-o mare problemă pe care lucrează în definitiv României.

Deci acest domn Iordache a venit cu ideea de a o scoate pe Șoșoacă din cursă și a fost eliminată prin decizia Curții Constituționale”, a spus Alexandru Muraru.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Fermierii, grav afectați de secetă și caniculă. Ajutor de stat pentru compensarea pierderilor colosale: cine beneficiază de 35 de milioane de euro

Seceta și valurile de caniculă au avut efecte catastrofale asupra agriculturii iar mulți producători au suferit pierderi colosale. În Buzău, cât și în Mehedinți, mii de fermieri au fost devastați și cert despăgubiri. Guvernul a adoptat o ordonanță prin care oferă un ajutor de peste 35 de milioane...

Luptă contracronometru pentru salvarea vieții unui tânăr de 27 de ani, PARALIZAT brusc din cauza unui VIRUS MISTERIOS. Ce este infecția de tip "hit and run"

Caz medical extrem de rar la un spital din Capitală. Vorbim despre un tânăr de 27 de ani, care s-a confruntat brusc cu o paralizie aproape completă a corpului. Plimbat pe la 5 spitale după ce starea acestuia a început să se deterioreze rapid, medicii i-au dat, inițial, șanse reduse de supraviețui...

HOROCOSP. VENUS - singura planetă care nu e RETROGRADĂ în 2024. Ce efecte are asupra noastră?

Venus în retrograd este un eveniment rar, care are loc doar o dată la 18 luni și durează aproximativ 40 de zile, pe măsură ce călătorește prin mișcarea sa înapoi în Cosmos.

Sondaj INSCOP, alegeri prezidențiale. Luptă intensă pentru primele locuri! Candidatul care înclină balanța. Cifrele momentului pe scena politică

Un sondaj recent realizat de INSCOP Research, desfășurat în perioada 11-18 octombrie, arată cum se conturează intențiile de vot pentru alegerile prezidențiale din 2024. Marcel Ciolacu, președintele PSD, se află în fruntea preferințelor pentru turul I, urmat de George Simion (AUR) și Mircea Geoană...

Ce înseamnă când visezi pisici. Explicația lui Sigmund Freud, părintele psihanalizei

Ce înseamnă când visezi pisici. Explicația lui Sigmund Freud, părintele psihanalizei.

Florin Iordache, acuzații grave: cine a orchestrat eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni

Dezvăluire halucinantă! Președintele PNL Iași, Alexandru Muraru, susține că fostul ministru al Justiției, Florin Iordache este cel care a propus eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni. 

Pâinea românilor se scumpește înainte de sărbători. Ce alte scumpiri vor mai găsi românii la raft

În timp ce politicienii fac strategii pentru a aduna cât mai multe voturi, romanii o duc din ce în ce în mai greu. Unul dintre cele mai consumate alimente la nivel național de către români se scumpește din nou. Vom scoate mai mulți bani pentru pâine, asta deși se află pe lista plafonării adaosulu...

Cine i-a făcut plângere la DNA lui Clotilde Armand: „A preluat metehnele lui Liviu Dragnea”

Primărița celui mai bogat sector al Bucureștiului este cercetată de DNA pentru fapte care l-au dus la pușcărie pe fostul lider PSD Liviu Dragnea. Cel care i-a făcut plângerea este fost membru USR și fost consilier al viceprimarului de la Sectorul 1. 

Tiramisu cu fistic și căpșuni. Rețetă prezentată la pahar

Această rețetă de tiramisu cu fistic și căpșuni combină desertul clasic cu prospețimea căpșunilor și aroma intensă de fistic. Desertul poate fi montat sub formă clasică, pe un platou, dar va arăta mai interesant montat în pahare.

Rugăciune la vreme de cumpănă către Sfântul Mare Mucenic Dimitrie

Rugăciune la vreme de cumpănă, către Sfântul Mare Mucenic Dimitrie. Poate fi rostită în fiecare zi, însă cu ocazia acestei sărbători, pe data de 26 octombrie, efectul acestei rugăciuni este amplificat. 

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.