Doamnele liberale il sustin pe Nicolae Ciuca la alegerile prezidentiale

Doamnele liberale il sustin pe Nicolae Ciuca la alegerile prezidentiale
📅 2024-09-21

Nicoleta Pauliuc: Nicolae Ciucă, cel mai bun candidat. Un om care va lucra pentru bunăstarea tuturor românilor

Doamnele liberale îl susțin pe Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale.

Biroul Politic Național al OFL a votat astăzi, în unanimitate, susținerea președintelui PNL, Nicolae Ciucă, la alegerile prezidențiale.

„Ca preşedintă a Organizației Femeilor Liberale îl susțin fără rezerve pe Nicolae Ciucă. Mi-am luat angajamentul să promovăm întotdeauna proiecte care vin să îmbunătăţească viaţa de zi cu zi a românilor. Iar pentru alegerile din această toamnă, PNL are în preşedintele Nicolae Ciucă cel mai bun candidat. Un om care va lucra pentru bunăstarea tuturor românilor. Pentru familie, comunitate, țară.
#NicolaeCiucaPresedinte
#OFL”, a declarat Nicoleta Pauliuc.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Anunț SUMBRU: ce urmează în România după ciclonul Boris. Furtunile devin din ce în ce mai puternice

După ce ciclonul Boris a provocat pagube semnificative în anumite zone din România, experții avertizează că țara se va confrunta cu fenomene meteorologice tot mai intense în viitorul apropiat, ca urmare a schimbărilor climatice. 

Doamnele liberale îl susțin pe Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale

Organizația Femeilor Liberale - vot în unanimitate pentru candidatura lui Nicolae Ciucă la prezidențiale.

Polițistă de 24 de ani, cercetată penal după relația amoroasă cu un traficant de droguri și aventura cu șeful ei căsătorit

O fostă polițistă, Caitlin Howarth, în vârstă de 24 de ani, se află în centrul unei anchete după ce s-a descoperit că avea o relație cu un traficant de droguri și, în același timp, o aventură cu superiorul ei căsătorit.

Ce pensie are Irinel Columbeanu după recalculare? Suma de bani primită de la statul român

După recalcularea pensiei, s-a aflat suma exactă pe care Irinel Columbeanu o primește lunar de la statul român. Fostul milionar, cunoscut pentru stilul său de viață extravagant de la Izvorani, încasează acum o pensie modestă, care nu acoperă nici măcar costurile cazării la azilul din Ghermănești,...

Cum reușește o mamă să răcească apa în care face baie copilul ei. Metodă inedită - VIDEO

Un videoclip viral pe TikTok a surprins o metodă inedită folosită de o mamă din Phoenix, Arizona, pentru a răci apa de baie a copilului ei atunci când temperaturile depășesc 110°F (aprox. 43°C). 

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..