Greutatile se incheie pentru aceste zodii pe 26 iulie 2024. Nativii care au facut alegeri potrivite

Greutatile se incheie pentru aceste zodii pe 26 iulie 2024. Nativii care au facut alegeri potrivite
📅 2024-09-08

Un astfel de sfârșit este cauzat de tranzitul Lunii în conjuncție cu Saturn, ceea ce te ajută să-ți dai seama că lucrurile se termină, mai devreme sau mai târziu, inclusiv durerea. Profită de această ocazie pentru a-ți liniști sufletul.

Greutățile se încheie pentru aceste zodii pe 26 iulie 2024

Luna conjuncție cu Saturn este tranzitul care ne ghidează către țeluri mai înalte. Poți profita de această ocazie dacă te simți confortabilă cu situația. Totul în viață este despre alegeri care sunt conforme cu principiile tale de viață.

Horoscopul lunii AUGUST 2024. Luna schimbărilor, în care zodiile vor fi împinse de la spate de astre să aducă revoluția în viețile lor

Berbec

Indiferent de obiectivele pe care le-ai avut, ai făcut tot ce ai putut ca să le îndeplinești. Dacă te concentrezi asupra greutăților tale, întotdeauna vei atrage acele energii în viața ta. Dacă pui atenția asupra vindecării, așa se va întâmpla. Universul este destul de direct cu privire la modul în care transmite dorințele.

Acest tranzit astrologic, Luna în conjuncție cu Saturn, subliniază că aici intervine alegerea. Pe 26 iulie vei putea decide că o opțiune e mult mai bună pentru tine să te odihnești, deoarece ai început să obosești să te simți mereu fără energie din cauza sarcinilor nesfârșite. Este timpul să aduci adevărata vindecare în viața ta.

Gemeni

Când intri în joc cu un tranzit puternic precum Luna în conjuncție cu Saturn, obții un sfârșit rapid și curat la o problemă care a persistat mult mai mult decât a fost necesar. În cazul tău, ai trecut print-o provocare care a devenit un mod de viață. Acum este momentul să spui adio greutăților.

Energia care te afectează provine de pe planeta Saturn, deoarece acesta este corpul ceresc care te face să te simți ca și cum ai fi blocată pe o singură rută. Acum îți dai seama că a bate pasul pe loc este o alegere. Deși știi că nu poți face miracole să se întâmple, îți poți schimba viața în bine, iar decizia de a face acest lucru devine o realitate foarte aproape pentru tine.

Citiți continuarea aici

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Adrian Năstase, atac dur la Mircea Geoană: E lipsit de cea mai importantă calitate a unui politician

Fostul șef al lui Mircea Geoană iese la atac! Fostul premier Adrian Năstase îl critică pe fostul lider de la NATO și dezvăluie că acesta nu știe să joace în echipă. Mai mult, îl acuză că s-a dezmințit de colegii din PSD care l-au susținut în campanie. 

Suma cu care a fost "taxat" de poliție un bărbat după ce a abandonat mai mulți pui de pisică

Un bărbat de 54 de ani din municipiul Botoşani a fost amendat de poliţişti cu 12.000 de lei după ce a fost prins că a abandonat mai mulţi pui de pisică, în zona gării din oraş.

Sfânta Maria Mică sau Nașterea Maicii Domnului, sărbătorită pe 8 septembrie. Ce NU ai voie sub nicio formă să faci în această zi sfântă

SFÂNTA MARIA MICĂ 8 septembrie. În ordinea anului bisericesc, sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului este primul dintre cele patru praznice dedicate Fecioarei Maria, cunoscută în popor ca Sântămăria Mică. Este un eveniment celebrat atât de Biserica Ortodoxă, cât şi de cea Romano-Catolică.

Scene teribile într-un parc turistic din Croația: un bărbat a fost mușcat de braț de un urs

Un urs a atacat un bărbat, pe care l-a muşcat de braţ, în Parc Naţional Lacurile Plitvice din Croaţia.

Evită să mănânci ouă dacă ai această problemă de sănătate! Medicii interzic clar acest lucru

Este greu să găsești vreun aliment cu atât de mulți nutrienți precum ouăle, care să poată fi folosit ca fel principal la toate cele trei mese sau în alte alimente, la gătit și coacere.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..