Ce este gelul de muschi de mare si cum te poate ajuta sa pierzi in greutate: ,,Am slabit 12 kilograme in 7 zile

Ce este gelul de muschi de mare si cum te poate ajuta sa pierzi in greutate: ,,Am slabit 12 kilograme in 7 zile
📅 2024-09-08

Cum trendurile în materie de nutriție vin și pleacă, probabil și tu te-ai întrebat cât de sănătos este să-l incluzi în dieta ta zilnică pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Ce este gelul de mușchi de mare și cum te poate ajuta să pierzi în greutate

Un utilizator de TikTok, @mermaidsgarden, susține într-un videoclip că, înainte de a adăuga mușchi de mare în dieta ei, se simțea balonată, plină de toxine, deprimată și mereu ca și când ar fi mâncat în exces.

Ea a mai dezvăluit că cântărea 67 de kilograme. După ce a consumat constant gel de mușchi de mare, ea a ajuns la 48 de kilograme.

Un alt TikToker, @itsjdevinci, a dezvăluit într-un clip că a slăbit 12 kilograme mâncând gel de mușchi de mare timp de șapte zile.

Deși mărturiile celor care l-au inclus deja în dieta lor sună promițătoare, află ce spun specialiștii despre acest gel de slăbit aparent magic. El poate fi adăugat în preparate sau mâncat ca atare.

Denumirea de „gel de mușchi de mare” nu sună super apetisant. În forma sa crudă, acesta are un gust asemănător cu cel de scoici sau stridii.

Potrivit lui Amy Goodson, specialist certificat în dietetică sportivă, gelul de mușchi de mare este un produs total natural realizat din mușchi de mare. Acesta e un tip de alge roșii cunoscute sub numele de Chondrus crispus. Îl vei găsi de-a lungul coastelor Americii de Nord și Europei.

„Mușchiul de mare este recoltat, curățat și înmuiat, apoi amestecat într-o consistență asemănătoare gelului”, spune Goodson. „Gelul de mușchi de mare este bogat în nutrienți, inclusiv vitamine (A, C, E, K și complexul B), minerale (iod, calciu, potasiu, seleniu, magneziu) și alți compuși bioactivi”.

Care sunt beneficiile mușchiului de mare pentru organism

Gelul de mușchi de mare este plin de vitamine și minerale esențiale care pot sprijini sănătatea generală și metabolismul. Un corp bine hrănit este mai eficient în arderea caloriilor și menținerea nivelului de energie.

Acesta are un conținut scăzut de calorii, ceea ce îl transformă în produsul perfect pentru o dietă cu conținut scăzut de calorii sau cu restricții calorice.

Citește continuarea aici

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Adrian Năstase, atac dur la Mircea Geoană: E lipsit de cea mai importantă calitate a unui politician

Fostul șef al lui Mircea Geoană iese la atac! Fostul premier Adrian Năstase îl critică pe fostul lider de la NATO și dezvăluie că acesta nu știe să joace în echipă. Mai mult, îl acuză că s-a dezmințit de colegii din PSD care l-au susținut în campanie. 

Suma cu care a fost "taxat" de poliție un bărbat după ce a abandonat mai mulți pui de pisică

Un bărbat de 54 de ani din municipiul Botoşani a fost amendat de poliţişti cu 12.000 de lei după ce a fost prins că a abandonat mai mulţi pui de pisică, în zona gării din oraş.

Sfânta Maria Mică sau Nașterea Maicii Domnului, sărbătorită pe 8 septembrie. Ce NU ai voie sub nicio formă să faci în această zi sfântă

SFÂNTA MARIA MICĂ 8 septembrie. În ordinea anului bisericesc, sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului este primul dintre cele patru praznice dedicate Fecioarei Maria, cunoscută în popor ca Sântămăria Mică. Este un eveniment celebrat atât de Biserica Ortodoxă, cât şi de cea Romano-Catolică.

Scene teribile într-un parc turistic din Croația: un bărbat a fost mușcat de braț de un urs

Un urs a atacat un bărbat, pe care l-a muşcat de braţ, în Parc Naţional Lacurile Plitvice din Croaţia.

Evită să mănânci ouă dacă ai această problemă de sănătate! Medicii interzic clar acest lucru

Este greu să găsești vreun aliment cu atât de mulți nutrienți precum ouăle, care să poată fi folosit ca fel principal la toate cele trei mese sau în alte alimente, la gătit și coacere.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..