Detalii tulburatoare despre cazul de pedofilie in care este implicat cantaretul Aurica Totolici: ancheta arata ca ar fi vorba de mai multe victime

Detalii tulburatoare despre cazul de pedofilie in care este implicat cantaretul Aurica Totolici: ancheta arata ca ar fi
📅 2024-07-20

Anchetatorii au fost alertați de părinții unui copil care, la rândul lui, lua lecții de canto împreună cu interpretul Aurică Totolici din Galați. Așa a început ancheta, iar în urma probelor strânse și a audierilor, autoritățile au pus totul cap la cap și au descoperit că orgiile au început din septembrie anul trecut.

Mai exact, se pare că interpretul ar fi întreținut relații sexuale cu doi băieți minori. După ce s-au strâns toate dovezile, autoritățile l-au săltat pe cântăreț și l-au dus la audieri. În cele din urmă bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Cercetările continuă, iar potrivit procurorilor ar fi vorba de mult mai multe victime. Aurică Totolici a fost angajat al Centrului Cultural Dunărea de Jos timp de peste 20 de ani. 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Incidentul care ar putea declanșa un conflict în interiorul granițelor NATO

Un poliţist de frontieră grec a fost rănit de un foc de armă dinspre partea turcă în cursul unei operaţiuni pentru a împiedica intrarea ilegală a unor migranţi.

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 57 de ani din Tulcea. A murit după ce a căzut într-o fântână de 25 de metri

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 57 de ani, din Tulcea, care a murit după ce a căzut într-o fântână adâncă de 25 de metri. 

Un șofer beat și drogat a adormit la volan, în mijocul străzii VIDEO

Un șofer băut și drogat a fost găsit de polițiști în timp ce dormea la volan, în mijlocul străzii. Pentru că era „în altă lume”, acesta a fost luat de salvare și dus pentru investigații de spital.

Modificare majoră. Ce se întâmplă de la anul cu subvenționarea facturilor la utilizatorii casnici

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a anunţat că, până în 1 aprilie 2025, va exista o definiţie a consumatorului vulnerabil în sectorul energetic.

Crima de la Brăila. Cătălin Predoiu: „Felicit poliţiştii judiciarişti şi criminalişti care au rezolvat dificilul caz”

Ministrul de Interne a felicitat echipele de criminaliști și polițiști care au rezolvat cazul crimei de doctoriței stomatolog de la Brăila.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..