Un avion a aterizat de urgenta din cauza unui soarece. Rozatoarea a sarit din caserola cu mancare a unui pasager

Un avion a aterizat de urgenta din cauza unui soarece. Rozatoarea a sarit din caserola cu mancare a unui pasager
📅 2024-09-21

Aeronava, care zbura pe ruta Oslo-Malaga, a efectuat o aterizare neprogramată la Copenhaga. Pasagerii au fost informați că există un risc de siguranță și că avionul urma să facă un ocol și să aterizeze în Danemarca. Conducerea companiei a anunțat că aceasta este procedura clasică atunci când un dăunător este descoperit la bordul unei aeronave. 

Televiziunea publică norvegiană (NRK) a stat de vorbă cu un pasager al acelui zbor operat de compania scandinavă SAS, care şi-a împărtăşit iniţial experienţa prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook.

Pasageul a povestit că şoarecele a sărit din mâncarea primită în avion de vecina lui de scaun, atunci când aceasta a deschis ambalajul, potrivit Agerpres.

Weeend plin de distracții în Capitală. Calea Victoriei se transformă în spectacol - Concerte, teatru, momente de acrobaţie şi expoziţii, în contextul "Zilelor Bucureştiului"

Avionul zbura pe ruta Oslo (Norvegia) - Malaga (Spania), însă prezenţa acelui şoarece la bordul aeronavei i-a forţat pe piloţi să aterizeze în capitala daneză.

Pasagerii au fost informaţi prin interfon că exista „un risc de siguranţă şi că avionul urma să facă un ocol şi să aterizeze la Copenhaga”.

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene SAS a anunțat că aceasta este procedura standard atunci când un dăunător este descoperit la bordul unei aeronave.

După o întârziere de două ore şi jumătate, pasagerii au ajuns în cele din urmă la destinaţia lor din sudul Spaniei .

Comuna unde morții trebuie să plătească taxe. Primar: „Figurează ca autorul de drept”

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Țara unde pompierii au pierdut lupta cu flăcările. Situri arheologice afectate de furia focului

Incendii scăpate de sub control în Peru. Mai multe culturi și situri arheologice au fost afectate în urma unor incendii grave de vegetație. 

Traian Băsescu atacă guvernul după inundațiile catastrofale. Fostul președinte uită că în 2005 inundațiile au omorât 14 oameni și au produs pagube de 2 miliarde de euro

Tupeul lui Traian Băsescu atinge cote maxime! Fostul președinte acuză actualul Guvern de incompetență după dezastrul lăsat de viituri.

Un avion a aterizat de urgență din cauza unui șoarece. Rozătoarea a sărit din caserola cu mâncare a unui pasager

Întâmplare halucinantă în timpul unui zbor! Un avion a aterizat de urgență după ce un șoarece a sărit din caserola cu mâncare primită de unul dintre pasageri.

Sărbătoarea zilei, sâmbătă, 21 septembrie. Zi deosebită pentru credincioși. Un mare proroc și un mare apostol sunt pomeniți azi

Sfântul Apostol Codrat și Sfântul proroc Iona sunt pomeniți în calendarul creştin ortodox în ziua de 21 septembrie.

Weeend plin de distracții în Capitală. Calea Victoriei se transformă în spectacol - Concerte, teatru, momente de acrobaţie şi expoziţii, în contextul 'Zilelor Bucureştiului'

Concerte, spectacole de teatru, momente de acrobaţie şi expoziţii de artă sunt programate, în acest weekend, pe Calea Victoriei, în cadrul proiectului "Străzi deschise, Bucureşti - Promenadă urbană", desfăşurat în contextul Zilelor Bucureştiului.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..