Sute de fugari si zeci de masini furate in spatiul Schengen, gasite in Romania

Sute de fugari si zeci de masini furate in spatiul Schengen, gasite in Romania
📅 2024-10-18

În perioada 19-25 iulie, polițiștii români și partenerii de pe teritoriul statelor membre Schengen au depistat 653 de persoane, 55 de autovehicule și 54 de documente ce făceau obiectul unor semnalări introduse în Sistemul Informatic Schengen.

Au fost localizate pe teritoriul României 499 de persoane care fac obiectul unor semnalări în S.I.S. (Sistemul Informatic Schengen), a anunțat Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

Polițiștii români au pus în aplicare 17 mandate europene de arestare. Au depistat 59 de persoane semnalate de către statele membre ca având refuzul intrării sau șederii pe teritoriul Schengen, 198 de persoane care erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară și 5 persoane care erau semnalate ca dispărute de către partenerii din statele Schengen.

Zeci de mașini căutate în spațiul Schengen, găsite în România

De pe teritoriul României, au fost ridicate 39 de documente, fiind găsite și 52 de autovehicule căutate de partenerii din spațiul Schengen, pentru a fi confiscate sau folosite ca probe în cadrul procedurilor judiciare.

Totodată, 154 de persoane căutate de autoritățile române au fost identificate de partenerii străini pe teritoriul lor, în urma schimbului de informații prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

 

 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Ciolacu, despre alerta cu drone de la Constanța: "Vedem dacă a fost o provocare cibernetică". Ce MĂSURI poate lua România în astfel de cazuri

Premierul Marcel Ciolacu a reiterat, vineri, că în cazul alertei cu dronă de joi seara, de la Constanţa, au fost luate toate măsurile ”ca să nu fie niciun pericol”. El a explicat că în acest caz urmează să se stabilească dacă a fost o provocare cibernetică, deoarece nu a existat un contact vizual...

Cîțu, atac la Ciolacu. Ține la secret planul de austeritate, nu l-a văzut nimeni ! - VIDEO

Fostul premier, Florin Cîțu a intervenit în exclusivitate la Realitatea Zilei, după ce a acuzat într-o postare pe Facebook că premierul Marcel Ciolacu ține la secret Planul „7 ani de AUSTERITATE" pe care l-a negociat cu Comisia Europeană. Cîțu susține că nu a văzut nimeni acest plan.

Alertă sanitară! Un nou focar de pestă porcină, în România, înainte de sărbătorile de iarnă

Este alertă sanitară în județul Olt după ce un nou focar de pestă porcină africană a fost confirmat la începutul acestei săptămâni.

Invazia bilelor negre ia amploare. Autoritățile din Australia au închis alte plaje după aparițiile misterioase

Invazia bilelor negre ia amploare. Autoritățile din Sydney au închis alte plaje, după ce sute de "bile negre" misterioase, despre care se suspectează că ar fi toxice, au fost aduse la mal de valuri.

Țara invadată de șerpi de până la doi metri. Reptilele se adăpostesc în poduri și pereți

Marea Britanie se confruntă cu o invazie neașteptată a uneia dintre cele mai mari specii de șerpi din Europa, șarpele esculapian, care ajunge la lungimi de până la 2,5 metri. Acești șerpi, care nu sunt originari din Marea Britanie, au fost observați ascunzându-se în poduri și pereți, manifestând ...

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.