Invazia bilelor negre ia amploare. Autoritatile din Australia au inchis alte plaje dupa aparitiile misterioase

Invazia bilelor negre ia amploare. Autoritatile din Australia au inchis alte plaje dupa aparitiile misterioase
📅 2024-10-18

O suburbie a metropolie a închis 3 plaje, ca măsură de precauţie, iar o altă suburbie vecină, a închis plaje aflate mai la sud, potrivit agenției Reuters, citată de Agerpres.

Testele preliminare sugerează că misterioasele reziduuri de culoare neagră, în formă sferică, ar fi "bile de catran", care se formează atunci când petrolul intră în contact cu deşeuri şi apă, de obicei în urma unor deversări de petrol sau infiltraţii.

Autoritatea pentru Protecţia Mediului din statul australian New South Wales a declarat că efectuează propriile teste, recomandând localnicilor şi turiştilor să nu atingă "bilele" şi să nu se înoate în apropierea acestora.

Sydney are peste 100 de plaje în portul său şi de-a lungul litoralului său la ocean, care sunt renumite în întreaga lume, atrăgând milioane de turişti şi localnici în fiecare an.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Cîțu, atac la Ciolacu. Ține la secret planul de austeritate, nu l-a văzut nimeni ! - VIDEO

Fostul premier, Florin Cîțu a intervenit în exclusivitate la Realitatea Zilei, după ce a acuzat într-o postare pe Facebook că premierul Marcel Ciolacu ține la secret Planul „7 ani de AUSTERITATE" pe care l-a negociat cu Comisia Europeană. Cîțu susține că nu a văzut nimeni acest plan.

Alertă sanitară! Un nou focar de pestă porcină, în România, înainte de sărbătorile de iarnă

Este alertă sanitară în județul Olt după ce un nou focar de pestă porcină africană a fost confirmat la începutul acestei săptămâni.

Invazia bilelor negre ia amploare. Autoritățile din Australia au închis alte plaje după aparițiile misterioase

Invazia bilelor negre ia amploare. Autoritățile din Sydney au închis alte plaje, după ce sute de "bile negre" misterioase, despre care se suspectează că ar fi toxice, au fost aduse la mal de valuri.

Țara invadată de șerpi de până la doi metri. Reptilele se adăpostesc în poduri și pereți

Marea Britanie se confruntă cu o invazie neașteptată a uneia dintre cele mai mari specii de șerpi din Europa, șarpele esculapian, care ajunge la lungimi de până la 2,5 metri. Acești șerpi, care nu sunt originari din Marea Britanie, au fost observați ascunzându-se în poduri și pereți, manifestând ...

Premieră istorică. Ciclul global al apei pe Pământ, dat complet peste cap: omenirea s-ar putea confrunta cu o CRIZĂ ALIMENTARĂ fără precedent

Studiu alarmant. Omenirea a reușit să dezechilibreze ciclul global al apei pe Pământ, pentru prima dată în istoria civilizației. 

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.