Statiile ITP nu vor functiona pentru doua zile! Anuntul Registrului Auto Roman

Statiile ITP nu vor functiona pentru doua zile! Anuntul Registrului Auto Roman
📅 2024-09-20

„În intervalul sâmbătă, 5 octombrie 2024, ora 8:00 – duminică, 6 octombrie 2024, ora 24:00, Registrul Auto Român va desfăşura lucrări de mentenanţă şi upgrade la infrastructura tehnică a sistemelor proprii. Aceste lucrări sunt esenţiale pentru a asigura îmbunătăţirea performanţei şi securităţii platformelor utilizate în cadrul activităţilor noastre curente. Vor fi indisponibile activităţile cu staţiile ITP şi atelierele TLV precum si serviciul programări activităţi la RAR”, a anunţat Registrul Auto Român pe Facebook.

Oficialii instituţiei prezintă scuze pentru inconvenientele create, subliniind că îmbunătăţirile la platformele pe care lucrează sunt necesare pentru eficientizarea activităţii.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Urmează o criză economică majoră? Ce răspunde ministrul Finanțelor, Marcel Boloș

Marcel Boloș a declarat că, în prezent, există semnale de îngrijorare, mai ales în Europa, în ceea ce privește încetinirea creșterii economice. Motiv pentru care ministrul Finanțelor îndeamnă la prudență, deși se declară convins că nu trăim începutul unei crize.

Marcel Boloș explică de ce era necesară rectificarea deficitului bugetar

Guvernul a rectificat gaura din buget, de la 5% la 6,9% iar ministrul Finanțelor spune că era imperios necesară pentru că au fost luate o serie de măsuri sociale în cursul acestui an.

Greutatea ideală: Calculați-vă greutatea în funcție de înălțime

Greutatea ideală este mai greu de atins, dar cu puțin efort și câteva cunoștințe, nimic nu este imposibil. Iată câteva puncte de reper care vă vor face poate să vă gândiţi de două ori înainte de a tinde spre perfecţiunea corporală, care nu este întotdeauna accesibilă!

Nicolae Ciucă: „PNL a fost alături de bucureșteni în ultimii 4 ani, colaborând cu primarul Nicușor Dan la proiecte ample”

Nicolae Ciucă s-a întâlnit la evenimentul „Zilele Bucureștiului” cu primarul Capitalei, dar și cu alte personalități. Ciucă a reamintit faptul că PNL a fost alături de Nicușor Dan în ultimii 4 ani, colaborând cu primarul general la cele mai ample proiecte din oraș.

Stațiile ITP nu vor funcționa pentru două zile! Anunțul Registrului Auto Român

Deţinătorii de mașini nu vor putea să facă programări pentru inspecţii tehnice periodice (ITP) în weekendul 5-6 octombrie 2024, când RAR la realiza lucrări de mentenanţă la platformele pe care le utilizează.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..