Scandal la Arhiepiscopia Timisului. Consilierul economic al lui Teodosie, retinut pentru furt si fals in acte. Prejudiciul este enorm

Scandal la Arhiepiscopia Timisului. Consilierul economic al lui Teodosie, retinut pentru furt si fals in acte. Prejudici
📅 2024-10-26

n preot din Constanța, care este și consilier economic al Arhiepiscopiei Tomisului a fost reținut vineri, 25 octombrie pentru delapidare și fals în acte. Ionuț Pop trebuia să facă tranzacții bancare pentru episcopie, însă în perioada 2020-2024, el a sustras bani din patrimoniul acesteia în scop propriu.

Consilierul lui ÎPS Teodosie, vicar eparhial în cadrul Episcopiei Sălajului a fost reținut vineri, 25 octombrie, pentru 24 de ore. Acuzațiile sunt de delapidare cu consecințe deosebit de grave în formă continuată şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

„Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj aduce ta opiniei publice faptul că, în cauza ce face obiectul dosarului înregistrat sub nr. 104/203/P/2024, se efectuează acte de urmărire penală fată de suspectul P.I., vicar eparhial în cadrul Episcopiei Sălajului, sub aspectul comiterii infracțiunii de delapidare cu consecințe deosebit de grave în formă continuată (…) şi fals în înscrisuri sub semnătură privată (…)”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Mai mult, bărbatul transfera bani către C.A.R. Omenia, cu titlul de returnări împrumuturi, iar mai apoi banii erau luați tot de el. Pentru a nu fi prins, preotul a falsificat mai multe înscrisuri.

Parchetul a precizat că în total Ionuț Pop a cauzat un prejudiciu de aproximativ 3.000.000 de lei.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Etichete mincinoase! Cum sutem țepuiți, la raft, pe banii noștri

Practică înșelătoare în supermarketurile din România! Pe etichetele tot mai multor legume se menționează că acestea provin din două sau mai multe țări. Experții spun că situația îi induce în eroare pe oameni și încalcă legea. 

A vrut să se facă polițist, dar a trișat. Cu ce a fost descoperit la el un candidat pentru postul de agent la Rutieră

Un bărbat care a dat concurs pentru postul de agent la Poliția Rutieră din Babadag, a fost dat afară din examen pentru că asupra sa a fost găsit un mini sistem de comunicare.

Scandal la Arhiepiscopia Timisului. Consilierul economic al lui Teodosie, reținut pentru furt și fals în acte. Prejudiciul este enorm

Consilierul lui ÎPS Teodosie, vicar eparhial în cadrul Episcopiei Sălajului a fost reținut vineri, 25 octombrie, pentru 24 de ore. Acuzațiile sunt de delapidare cu consecințe deosebit de grave în formă continuată şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Prejudiciul ajunge la aproape 3 milioan...

Prognoza meteo. Noaptea iarnă, ziua vară. Diferențe uriașe de temperatură, pe final de octombrie

Avem două anotimpuri într-o singură zi, diferențele de temperatură sunt uriașe între dimineață și seară. Elena Mateescu, directorul general ANM, e axplicat, la Realitatea Plus, diferențele enorme între zi și noapte.

Rareș Bogdan: ”O viziune unică pentru Capitală: Planul pentru București, un proiect inovator pentru următorul deceniu”

Președintele Nicolae Ciucă și Primarul Nicușor Dan au lansat azi, împreună, o viziune unică pentru Capitală: Planul pentru București, un proiect inovator pentru următorul deceniu.

Mutarea ministerelor în clădirea Academiei, un plan ambițios marca Nicușor Dan și Nicolae Ciucă

Propunerea de mutare a tuturor ministerelor lângă Parlament, în clădirea administrativă a Academiei Române, va duce la scăderea traficului din București și a poluării.

Putin face ce știe cel mai bine: Continuă capitularea guvernului ucrainean, subminarea statalității ucrainene și distrugerea armatei Kievului

Institutul pentru Studiul Războiului (ISW), cu sediul în SUA, susține că dictatorul rus Vladimir Putin vede semnele de „oboseală occidentală față de războiul din Ucraina. 

Planul pentru București, proiect comun Nicolae Ciucă - Nicușor Dan

În competiția dintre prezidențiabilii de dreapta, Nicușor Dan înclină din ce în ce mai multe balanța spre candidatul PNL, Nicolae Ciucă. Dealtfel, Nicușor Dan a declarat deja că s-a decis în proporție de 90% pe cine va susține în primul tur al alegerilor prezidențiale dintre candidații de dreapta. 

Atac terorist, în Iran. Zece grăniceri au fost uciși într-o ambuscadă

Atac armat la granița Iranului regiunea Sistan-Balucistan din sudul țării. Cel puțin zece grăniceri au fost împușcați mortal într-o ambuscadă.

Alexandru Rafila: „Braşovul are nevoie de un spital judeţean nou”

Ministrul Sănătății susține că Braşovul are nevoie de un spital judeţean nou, însă dimensionarea acestuia trebuie făcută corect, nu la 1.000 de paturi, cum a fost proiectul spitalului regional.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.