Piatra ta vindecatoare, in functie de luna in care te-ai nascut. Secretele universului pentru imbunatatirea sanatatii si energiei

Piatra ta vindecatoare, in functie de luna in care te-ai nascut. Secretele universului pentru imbunatatirea sanatatii si
📅 2025-01-24

Litoterapia sau terapia cu pietre este cunoscută din cele mai vechi timpuri şi se consideră că aduce numeroase beneficii pentru minte şi trup.

Litoterapia folosește pietre și cristale pentru proprietățile lor energetice și vindecătoare. Unul dintre aspectele interesante ale litoterapiei este asocierea pietrelor prețioase sau semiprețioase cu lunile de naștere. Fiecare lună a anului corespunde unei anumite pietre de naștere, care este, de asemenea, legată de un semn astrologic și are virtuți unice.  

Ianuarie: granatul

Despre granat se spune că are beneficii asupra sângelui: curăţă sângele şi îmbunătăţeşte circulaţia, ameliorează anemiile şi scade efectele negative ale hipertensiunii. Această piatră ameliorează simptomele reumatismului şi aduce beneficii la nivelul tiroidei. Granatul reduce stările melancolice şi induce starea de bine.

Februarie: ametist

Această piatră stimulează creativitatea, imaginația și aduce înțelepciune. Este considerată şi piatra minţii şi se spune că transformă răul în bine. Ametistul aduce beneficii în infecţiile virale şi bacteriene. Tratamentul cu ametist poate ajuta în detoxifiere şi în calmarea stărilor de nervozitate.

Test de personalitate. Află care este nevoia ta în viață, în funcție de piatra pe care o alegi

Martie: acvamarin

Această piatră prețioasă magnifică albastru deschis este cunoscută pentru proprietățile sale calmante, potrivit publicaţiei entrenous.fr. În plus, acvamarinul ar aduce beneficii întregului organism, pentru că reglează funcţiile tiroidiene, întăreşte sistemul imunitar, reface echilibrul sistemului limfatic şi intensifică simţurile.

Aprilie: diamantul

Diamantul, regina pietrelor preţioase, este rar și apreciat, fiind considerat un simbol al clarviziunii. Diamantul menţine vederea ageră şi ajută metabolismul să funcţioneze corespunzător. Cristalul preţios aduce energie pozitivă şi restabileşte echilibrul în corp, când este tulburat, de pildă, de efectele intoxicaţiilor.

Mai: smaraldul

Smaraldul, piatra luni mai, este magnifică și renumită pentru proprietățile sale purificatoare și impactul asupra sistemului imunitar. Această piatră preţioasă de culoarea verde combate infecţiile pielii şi ajută la menţinerea sănătăţii ficatului şi rinichilor, protejează vezica biliară, sistemul osos şi imunitar.

Iunie: piatra lunii

Piatra lunii este benefică împotriva stresului şi anxietăţii, reglează producţia de hormoni, ameliorează digestia, iar, în cazul femeilor, reduce durerile menstruale. Masajul cu piatra lunii lustruită redă strălucirea pielii şi ameliorează bolile cutanate.

Iulie: rubinul

Rubinul, această piatră roșie apreciată din timpuri străvechi, promovează sănătatea cardiovasculară, a ficatului, a rinichilor şi protejează coloana vertebrală. Preferatul regilor, rubinul creşte optimismul şi stimulează claritatea în gândire. Rubinul te ajută şi să ai relaţii bune cu cei din jur.

August: peridotul

Peridotul, o piatră verde elegantă, dă încredere celui care o poartă. Este o piatră care oferă protecţie şi purificare a aurei. Poate ajuta la eliminarea toxinelor din organism, fortifică metabolismul şi contribuie la regenerarea ţesuturilor.

Unde se află peștera cu cristale, miracolul din România unic în lume. Turiștii au spus că durerile de cap au trecut ca prin minune

Septembrie: safirul

Safirul, o piatră prețioasă albastră, calmează spiritul și furia. Despre safir se spune că îşi schimbă culoarea în funcţie de dispoziţia celui care o poartă. Este considerată piatra dragostei şi a fidelităţii.  

Octombrie: turmalinul

Turmalinul alungă energiile negative și întărește încrederea în sine. Această piatră este benefică pentru că reglează tulburările de somn şi măreşte puterea de concentrare. Turmalinul echilibrează sistemul endocrin şi redă vitalitatea.  

Noiembrie: citrinul

Citrinul, o piatră galbenă solară, aduce bucurie și fericire. Mai este numit şi cuarţ galben şi aduce beneficiile sistemului digestiv, celui ocular, inimii şi activităţii tiroidiene. Citrinul favorizează regenerarea ţesuturilor şi ameliorează anemia.

Decembrie: tanzanitul şi topazul

Decembrie are două pietre vindecătoare. Tanzanitul stimulează creativitatea şi concentrarea. Poate ameliora durerile de cap, reduce energiile negative, stresul, depresia şi anxietatea.

Topazul promovează comunicarea eficientă. Întăreşte relaţiile, îmbunătăţeşte starea de spirit, reduce oboseala, alungă depresia şi ajută la controlul furiei.

Ce cristale sunt menționate în Biblie. De la simboluri ale curățeniei, până la înțelepciune și cunoaștere

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Piatra ta vindecătoare, în funcţie de luna în care te-ai născut. Secretele universului pentru îmbunătățirea sănătății și energiei

În căutarea echilibrului și armoniei interioare, fiecare dintre noi se conectează cu forțe subtile ale universului, care ne pot influența sănătatea și energia. Această legătură profundă ne oferă oportunitatea de a descoperi resurse valoroase pentru îmbunătățirea stării noastre generale. Descoperi...

Mark Rutte, secretarul general al NATO, îl va primi pe ministrul de Externe Emil Hurezeanu în 28 ianuarie

Ministrul de Externe Emil Hurezeanu se întâlneşte în 28 ianuarie, la sediul NATO, cu secretarul general al NATO Mark Rutte. 

Marea Unire a Neamului. Președintele ales, Călin Georgescu: „Noi, împreună cu Dumnezeu, facem această horă întreagă!”

Președintele ales, Călin Georgescu le-a transmis românilor că este momentul să nu mai danseze după cum le cântă alții, într-un interviu exclusiv pentru Realitatea Plus.

Bărbat din Hunedoara reținut pentru instigare la violență pe rețelele de socializare. Ce transmitea în mediul online

Un bărbat de 44 de ani, din comuna Baru Mare, județul Hunedoara, a fost reținut de polițiști după ce a postat mesaje amenințătoare pe o platformă de socializare. Mesajele îndemnau la acte de violență împotriva unor persoane publice și au atras atenția autorităților.

Câți generali a pierdut Putin în Ucraina? Informațiile pe care Kremlinul le voia șterse cu orice preț

O investigație de anvergură a jurnaliștilor BBC Rusia a identificat numele a peste 90.000 de militari ruși care au murit pe frontul din Ucraina, între aceștia numărându-se și 9 generali. Datele confirmă faptul că este vorba despre cel mai mare conflict militar de la încheierea celui de-al Doilea ...

Cum să faci cele mai crocante aripioare de pui. Ingredientul secret care le duce la următorul nivel

Aripioarele de pui sunt o alegere clasică, fie că le savurăm în fața televizorului, la petreceri sau în weekenduri relaxate. Dar ce le face perfecte – crocante la exterior și suculente la interior? Secretul este simplu și la îndemână: praful de copt! Descoperă pașii simpli care transformă o rețet...

Ideologul lui Vladimir Putin face predicții despre viitorul lumii, după venirea lui Donald Trump la putere. Ce spune Dughin că urmează să se întâmple

Aleksandr Dughin, cunoscut ca ideologul lui Vladimir Putin, a publicat pe contul sau de Telegram un amplu comentariu despre revenirea la putere a lui Donald Trump si ceea ce ne-ar putea astepta in viitor.

Tragedie în Iași: un copil de 3 ani a murit după ce a fost lăsat singur în casă. Părinții erau plecați la un bar

O tragedie cutremurătoare a zguduit o comunitate din județul Iași, unde un copil de doar 3 ani a murit după ce a fost lăsat singur acasă timp de mai multe ore. Părinții copilului ar fi plecat la un bar pentru a consuma alcool, iar când s-au întors, au crezut că băiețelul dormea. Din păcate, autor...

Harta numelor de familie din Romania, în funcție de regiune. Oricine își poate căuta rudele și bunicii

Numele de familie reprezintă o parte esențială din identitatea noastră și este o modalitate de a ne reprezenta la nivelul societății. În România, există o mulțime de nume de familie care provin din diferite culturi și tradiții, fie că acestea sunt autohtone sau străine.

De ce pun englezii lapte în ceai? Explicația Mihaelei Bilic este surprinzătoare

Chiar dacă pentru români adugarea laptelui în ceai nu pare a fi o opțiune fericită, lucrurile stau cu totul altfel, Recent, cunoscuta nutriționistă Mihalea Bilic a explicat beneficile unei astfel de combinații

Good News

Only good and positive news.