O animatoare care face furori pe OnlyFans a explicat de ce inseala barbatii, de fapt

O animatoare care face furori pe OnlyFans a explicat de ce inseala barbatii, de fapt
📅 2024-09-08

Din păcate, infidelitatea poate apărea uneori în relațiile monogame, dar o femeie care face furori pe OnlyFans pretinde că are răspunsul la întrebarea "De ce înșală bărbații?", dar și soluția ca aceștia să nu o mai facă.

Potrivit femeii din Nottingham, Marea Britanie, se pare că există un motiv simplu pentru care bărbații își înșală adesea partenerele.

Bonnie Blue este o animatoare pentru adulți care a susținut la începutul acestui an că s-a culcat cu aproximativ 122 de persoane în decurs de trei săptămâni la Cancun, Mexic.

Într-un nou interviu, tânăra de 25 de ani a spus că femeile "se plâng foarte mult", ceea ce le face să pară "neatractive" pentru iubiții și soții lor.

Vorbind pentru The Daily Star, creatorul de conținut pentru OnlyFans a spus:

"Femeile, mai ales pe măsură ce îmbătrânesc, devin leneșe în dormitor și cred că o performanță de tipul pillow princess (persoană care dorește să primească plăcere sexuală, dar nu este interesată să o ofere) îi va ține fericiți pe soții lor.

Când, de fapt, atunci mă trezesc că mă rezervă pentru weekend."

Ea și-a dezvoltat apoi teoria: "Dacă femeile ar fi mai bune în dormitor, bărbații nu ar înșela."

"Obișnuiam să-i învinovățesc pe bărbați pentru că înșală, dar de când sunt lucrător sexual, dau vina pe femeie."

"Bărbații caută în altă parte când se plictisesc, așa că nu-i mai plictisiți!"

Interesant este că Blue nu este singura persoană care aduce în prim-plan această ipoteză

La începutul acestui an, un terapeut acreditat a dezvăluit cele mai frecvente "justificări" pe care le aude cu privire la infidelitate.

Suma exorbitantă pentru care Brigitte Pastramă își vinde vila din Pipera. „Mă costă întreținerea ei 3000-3300 de lei în fiecare lună”

Clara Zelleroth, psiholog autorizat și terapeut de cuplu, a spus că mulți oameni susțin că incidentul "pur și simplu s-a întâmplat".

"Această decizie este în mod obișnuit influențată de factori precum alcoolul sau un moment de stres ridicat, ceea ce face ca o persoană să înșele atunci când apare oportunitatea", a explicat ea.

Alte două justificări pentru infidelitate pe care a auzit-o includ insatisfacția sexuală și emoțională, precum și lipsa de angajament.

"Infidelitatea poate fi, de asemenea, legată de un angajament scăzut în relația principală", a spus ea.

"Oamenii își pot justifica acțiunile cu afirmații precum ”am fost pe cale să ne despărțim” sau ”nu suntem într-adevăr într-o relație angajată în acest moment, doar ne întâlnim întâmplător”, dar partenerul lor ar putea să nu simtă sau să vadă relația la fel"

Ea a adăugat că aceste sentimente provin adesea dintr-o lipsă de comunicare reciprocă, ceea ce poate duce, prin urmare, la percepții diferite între parteneri.

Isaac Newton a prezis când se va sfârși lumea și data este destul de apropiată

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Adrian Năstase, atac dur la Mircea Geoană: E lipsit de cea mai importantă calitate a unui politician

Fostul șef al lui Mircea Geoană iese la atac! Fostul premier Adrian Năstase îl critică pe fostul lider de la NATO și dezvăluie că acesta nu știe să joace în echipă. Mai mult, îl acuză că s-a dezmințit de colegii din PSD care l-au susținut în campanie. 

Suma cu care a fost "taxat" de poliție un bărbat după ce a abandonat mai mulți pui de pisică

Un bărbat de 54 de ani din municipiul Botoşani a fost amendat de poliţişti cu 12.000 de lei după ce a fost prins că a abandonat mai mulţi pui de pisică, în zona gării din oraş.

Sfânta Maria Mică sau Nașterea Maicii Domnului, sărbătorită pe 8 septembrie. Ce NU ai voie sub nicio formă să faci în această zi sfântă

SFÂNTA MARIA MICĂ 8 septembrie. În ordinea anului bisericesc, sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului este primul dintre cele patru praznice dedicate Fecioarei Maria, cunoscută în popor ca Sântămăria Mică. Este un eveniment celebrat atât de Biserica Ortodoxă, cât şi de cea Romano-Catolică.

Scene teribile într-un parc turistic din Croația: un bărbat a fost mușcat de braț de un urs

Un urs a atacat un bărbat, pe care l-a muşcat de braţ, în Parc Naţional Lacurile Plitvice din Croaţia.

Evită să mănânci ouă dacă ai această problemă de sănătate! Medicii interzic clar acest lucru

Este greu să găsești vreun aliment cu atât de mulți nutrienți precum ouăle, care să poată fi folosit ca fel principal la toate cele trei mese sau în alte alimente, la gătit și coacere.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..