Marea resetare cu scandal la Jocurile Olimpice de la Paris. Sportivii dorm pe carton si li se serveste meniu vegetarian

Marea resetare cu scandal la Jocurile Olimpice de la Paris. Sportivii dorm pe carton si li se serveste meniu vegetarian
📅 2024-10-18

Mai mulți sportivi care participă la Jocurile Olimpice de la Paris sunt revoltați de condițiile de cazare de acolo. Primul lucru care i-a șocat pe olimpici au fost paturile făcute din carton și plastic reciclat. Aceștia s-au filmat în timp ce săreau pe paturi, pentru a arăta că sunt rezistente, însă nu și confortabile. Astfel că unii dintre ei au ajuns să-și cumpere propriile toppere pentru saltele.

În camerele în care sunt cazați olimpicii nu sunt nici măcar aparate de aer condiționat, deși afară sunt temperaturi sufocante. Pentru a putea face față căldurii, sportivii care participă în acest an la Jocurile Olimpice de la Paris se folosesc de ventilatoare.

Culmea, nici meniurile nu sunt pe placul olimpicilor. Pe parcursul șederii, aceștia primesc doar mâncare vegetariană.

Aceleași condiții le-au avut și participanții de la Jocurile Olimpice din Tokyo, în anul 2021. Potrivit presei, mulți sportivi au leșinat sau au vomitat, după ce li s-a făcut rău din cauza condițiilor inumane în care au fost cazați.

În urma experienței de atunci, experții i-au sfătuit pe organizatori să renunțe la idee, însă aceștia au spus că vor doar să reducă poluarea.

Prognoza meteo, sâmbătă, 27 iulie. Temperaturi în creștere. Vreme instabilă în mai multe regiuni din țară

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Incendiu într-un bloc din Năvodari, provocat de o oală uitată pe foc. Panică generală printre locatari

Pompierii constănțeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu, cu degajări mari de fum, izbucnit la un apartament situat la etajul 2 al unui bloc din Năvodari.

Lecția de drept. Etapele unui proces penal

Procesul penal este unul dintre cele mai complexe aspecte din domeniul justiției, având ca scop constatarea la timp și în mod complet a faptelor care constituie infracțiuni. Dintr-o perspectivă diferită a domeniului justiției, jurnalistul Realitatea Plus Alexia Ditcov vă prezintă Lecția de Drept! 

Vreme mai rece decât normalul perioadei pentru această perioadă a anului. Prognoza ANM pe 4 săptămâni

Temperaturile vor fi mai scăzute decât normale perioadei la sfârşitul lunii octombrie şi începutul lui noiembrie. Ulterior, vremea va reveni însă "la sentimente mai bune", marcând o ușoară încălzire spre mijlocul lunii noiembrie. La "capitolul" precipitații, meteorologii astimează că acestea se v...

Tudose, atac dur la Mircea Geoană după vizita din 2009, de la Moscova: Gura Prostănacului adevăr grăiește

Prim vicepreședintele PSD, Mihai Tudose, a lansat un atac dur împotriva lui Mircea Geoană. Totul după ce Geoană a recunoscut, într-un interviu televizat, că a făcut o vizită în Rusia, în timpul campaniei pentru prezidențiale din 2009. Mihai Tudose îl acuză însă că deplasarea la Moscova ar fi avut...

Cutremur, vineri dimineața, în România. INFP anunță reluarea activității seismice

Un cutremur s-a produs, vineri dimineața, în România. 

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.