Influencerita care a aruncat o punga de mancare la gunoi si-a explicat gestul si ii roaga pe internauti sa nu o mai jigneasca

Influencerita care a aruncat o punga de mancare la gunoi si-a explicat gestul si ii roaga pe internauti sa nu o mai jign
📅 2024-09-08

Sânziana Negru reacționează după ce cunoscutul lanț de magazine a anunțat că încetează colaborarea cu aceasta. Influencerița spune că nu face risipă alimentară și că totul a fost o greșeală.

„Am greșit, a fost un gest pripit, a fost un gest pe care noi nu l-am sesizat în momentul respectiv. Nu a fost făcut din răutate, nu a fost premeditat, nu a fost gândit și, mai ales, nu a fost un gest făcut din nepăsare față de risipa alimentară. Bineînțeles că încerc să mă educ în subiectul risipei alimentare și dacă pe viitor voi putea contribui într-un mod pozitiv la acest fenomen o voi face”, a spus influencerița.

Bătrâna care își sapă singură grădina, la 82 de ani. Povestea sa a emoționat tot internetul

După ce au apărut imagini în spațiul public cu produsele aruncate la gunoi de Sânziana Negru, influencerița a primit pe pagina ei de socializare mai multe comentarii jignitoare. Sânziana Negru nu a trecut cu vederea peste valul de ură venit din partea internauților și le-a cerut acestora să se oprească.

Educația se face cu blândețe și dragoste, nu cu ură și furie, iar pentru aceia dintre voi care au lăsat mesaje jignitoare pentru gestul nostru, vă doresc să aveți parte de iubire în viața asta, pentru că este lucru de care avem cu toții nevoie ca să evoluăm.

Scandalul de amploare a izbucnit după ce un tânăr a postat pe internet o poză cu alimentele aruncate de Sânziana Negru la gunoi. Iubitul influenceriței a luat toată vina asupra lui și a zis că produsele nu mai puteau fi consumate pentru că au stat ore întregi în soare. Chiar și așa, Sânziana Negru tot a avut de suferit în urma scandalului. 

Mituri sub lupă: Chiar poți să răcești de la aerul condiționat? Verdictul unui doctor

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Adrian Năstase, atac dur la Mircea Geoană: E lipsit de cea mai importantă calitate a unui politician

Fostul șef al lui Mircea Geoană iese la atac! Fostul premier Adrian Năstase îl critică pe fostul lider de la NATO și dezvăluie că acesta nu știe să joace în echipă. Mai mult, îl acuză că s-a dezmințit de colegii din PSD care l-au susținut în campanie. 

Suma cu care a fost "taxat" de poliție un bărbat după ce a abandonat mai mulți pui de pisică

Un bărbat de 54 de ani din municipiul Botoşani a fost amendat de poliţişti cu 12.000 de lei după ce a fost prins că a abandonat mai mulţi pui de pisică, în zona gării din oraş.

Sfânta Maria Mică sau Nașterea Maicii Domnului, sărbătorită pe 8 septembrie. Ce NU ai voie sub nicio formă să faci în această zi sfântă

SFÂNTA MARIA MICĂ 8 septembrie. În ordinea anului bisericesc, sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului este primul dintre cele patru praznice dedicate Fecioarei Maria, cunoscută în popor ca Sântămăria Mică. Este un eveniment celebrat atât de Biserica Ortodoxă, cât şi de cea Romano-Catolică.

Scene teribile într-un parc turistic din Croația: un bărbat a fost mușcat de braț de un urs

Un urs a atacat un bărbat, pe care l-a muşcat de braţ, în Parc Naţional Lacurile Plitvice din Croaţia.

Evită să mănânci ouă dacă ai această problemă de sănătate! Medicii interzic clar acest lucru

Este greu să găsești vreun aliment cu atât de mulți nutrienți precum ouăle, care să poată fi folosit ca fel principal la toate cele trei mese sau în alte alimente, la gătit și coacere.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..