Horoscopul dragostei, saptamana 29 iulie - 4 august. Flacara pasiunii se aprinde pentru doua zodii. Ajutor din astral pentru rezolvarea problemelor din cuplu

Horoscopul dragostei, saptamana 29 iulie - 4 august. Flacara pasiunii se aprinde pentru doua zodii. Ajutor din astral pe
📅 2024-09-08

Prima zi a săptămânii este 29 iulie, cea în care, în înaltul cerului, Luna în Taur formează o conjuncție cu Uranus în Taur. Această poziționare cosmică marchează începutul unor mari schimbări în viața amoroasă a zodiilor. Energiile astrale vor încuraja toate semnele cercului zodiacal să încerce lucruri noi, fie singure, fie alături de parteneri sau partenere.

Pe 31 iulie, când Luna în Gemeni formează un sextil Venus în Leu, toată lumea își va îndrepta atenția asupra problemelor din relații, astfel că rezolvările vor fi găsite mai ușor. Așa se întâmplă când oamenii își fac timp pentru nevoile emoționale, nu?

Ziua care le va aduce provocări mari îndrăgostiților va fi 2 august. Venus în Leu va forma un pătrar cu Uranus în Taur, împingându-i pe nativi să facă schimbări radicale în cupluri. Unii parteneri vor accepta destul de greu ce li se întâmplă, așa că e nevoie de mai multă flexibilitate în gândire.

Fericirea în plan amoros se va simți la cote maxime abia pe data de 3, după ce Luna va ajunge în constelația Leului și va da startul distracției. Perechile din zodiac vor face lucruri interesante și se vor concentra pe menținerea flăcării ce arde intens.

Horoscopul banilor, AUGUST 2024. Trei zodii vor fi binecuvântate de astre, în timp ce altele sunt sfătuite să strângă cureaua

Ultima zi a săptămânii este marcată de intrarea lui Venus în Fecioară. Planeta iubirii chiar poate restabili ordinea în cupluri, în proporție de sută la sută. Important este ca zodiile să se lase ghidate de energiile sale și să profite de ocazii. În aceeași zi, Luna Nouă în Leu va intensifica orice emoție.

Cum stai cu dragostea în săptămâna 29 iulie - 4 august, în funcție de zodie

Berbec

În această săptămână, experiențele din planul amoros te vor teleporta într-o altă lume. O să simți că nimic nu îți poate răpi fericirea, mai ales după ce partenerul/a îți va arăta cât de mult ține la tine. Vei deveni mai optimist/ă dacă nu îți vei mai face tot felul de scenarii negative în minte.

Taur

Ai ocazia să pășești într-o călătorie spirituală a iubirii, în care să descoperi cele mai ascunse gânduri și trăiri ale jumătății tale. Nu vei reuși să le înțelegi în totalitate, până când nu îți vei asculta inima, care te ajută să interpretezi fiecare informație nou descoperită.

Alege un arhanghel si afla mesajul special pe care ti-l transmite subconștientul pentru luna august

Gemeni

Săptămâna aceasta îți dă șansa să te revezi cu o iubire din trecut și chiar să reluați legătura dacă simți că așa trebuie să se întâmple. O să înțelegi acum că dragostea adevărată nu ține cont de timp sau spațiu. Dacă există sentimente, acestea nu se sting de pe o zi pe alta.

Rac

Întâmplările acestei săptămâni îți vor aminti de o persoană dragă la care ți-a rămas inima în urmă cu mai mult timp. Nu te grăbi să te întorci în trecut dacă nu ești sigur/ă pe ceea ce simte omul la care te gândești. Dacă iubirea nu este reciprocă, ai putea să suferi mai tare.

Leu

Te vei convinge că persoana care nu îți acordă suficientă atenție nu merită timpul tău. Nu este târziu să te reorientezi spre cineva care te soarbe din priviri de fiecare dată când vorbești. Astrele te încurajează să faci alegerea care îți mângâie sufletul.

Horoscop Special: 3 zodii vor fi binecuvântate de astre în noul sezon al Leului. Vor scăpa de toate problemele și vor reuși în tot ce își propun

Fecioară

Este o perioadă minunată pentru îmbunătățirea relației de cuplu! Dacă simți că tu și partenerul/a puteți face mai multe împreună, o discuție deschisă v-ar putea ajuta să luați decizii importante pentru viitor și să faceți planuri care să vă folosească mai târziu.

Balanță

S-ar putea să te simți puțin confuz/ă în zilele următoare și te vei întreba dacă merită să visezi la o viață alături de omul care este acum lângă tine, spun astrologii. Trebuie să fii foarte atent/ă la faptele sale în această perioadă. Nu uita că poți avea încredere în intuiția ta.

Scorpion

Dorințele tale din plan amoros se pot alinia cu dorințele jumătății dacă trageți amândoi în aceeași direcție. În caz contrar, haosul se poate instala în relația voastră. Este important să înțelegeți ce vă doriți și dacă sunteți dispuși să treceți peste orgoliu din când în când.

Schimbarea crucială de care ai nevoie în viață acum, pentru a-ți găsi fericirea, în funcție de zodie

Săgetător

Te gândești la lucruri din ce în ce mai serioase? Nu înseamnă doar că te-ai îndrăgostit, ci și că te-ai maturizat și ești gata să te așezi la casa ta. Nu-ți fie teamă să faci pasul următor în cuplu dacă știi că ai lângă tine persoana potrivită!

Capricorn

Magia acestei săptămâni te va ajuta să îți dai seama că relațiile toxice din trecut trebuie să devină istorie. Ai nevoie de puțin mai mult curaj pentru a-i încredința inima unui suflet care știe cum să te facă fericit/ă. Minunea se poate produce mai repede decât te aștepți!

Vărsător

Acțiunile tale din această săptămână se pot întoarce împotriva ta dacă nu știi să gestionezi situațiile tensionate. Iubirea ta este în pericol, așa că trebuie să găsești o cale prin care să îi arăți jumătății că nu ai intenții rele în ceea ce privește conexiunea voastră.

Pești

Zilele acestea te vor face să realizezi că nu merită să oferi iubire cuiva care nu îți dă nimic în schimb. Nu te grăbi să îți mai pui sufletul pe tavă în fața celor care nu apreciază câte faci pentru ei. Vei găsi dragostea adevărată când te aștepți mai puțin.

Horoscopul săptămânii 29 iulie - 4 august. Ajutor de la astre pentru înfrângerea demonilor interiori. Trei zodii vor avea lipici la bani
Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Adrian Năstase, atac dur la Mircea Geoană: E lipsit de cea mai importantă calitate a unui politician

Fostul șef al lui Mircea Geoană iese la atac! Fostul premier Adrian Năstase îl critică pe fostul lider de la NATO și dezvăluie că acesta nu știe să joace în echipă. Mai mult, îl acuză că s-a dezmințit de colegii din PSD care l-au susținut în campanie. 

Suma cu care a fost "taxat" de poliție un bărbat după ce a abandonat mai mulți pui de pisică

Un bărbat de 54 de ani din municipiul Botoşani a fost amendat de poliţişti cu 12.000 de lei după ce a fost prins că a abandonat mai mulţi pui de pisică, în zona gării din oraş.

Sfânta Maria Mică sau Nașterea Maicii Domnului, sărbătorită pe 8 septembrie. Ce NU ai voie sub nicio formă să faci în această zi sfântă

SFÂNTA MARIA MICĂ 8 septembrie. În ordinea anului bisericesc, sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului este primul dintre cele patru praznice dedicate Fecioarei Maria, cunoscută în popor ca Sântămăria Mică. Este un eveniment celebrat atât de Biserica Ortodoxă, cât şi de cea Romano-Catolică.

Scene teribile într-un parc turistic din Croația: un bărbat a fost mușcat de braț de un urs

Un urs a atacat un bărbat, pe care l-a muşcat de braţ, în Parc Naţional Lacurile Plitvice din Croaţia.

Evită să mănânci ouă dacă ai această problemă de sănătate! Medicii interzic clar acest lucru

Este greu să găsești vreun aliment cu atât de mulți nutrienți precum ouăle, care să poată fi folosit ca fel principal la toate cele trei mese sau în alte alimente, la gătit și coacere.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..