DOLIU imens in cinematografie: Actorul Ron Ely, celebru pentru rolul lui Tarzan, s-a stins din viata

DOLIU imens in cinematografie: Actorul Ron Ely, celebru pentru rolul lui Tarzan, s-a stins din viata
📅 2024-10-24

Actorul american Ron Ely, cunoscut pentru interpretarea personajului Tarzan din serialul cu acelaşi nume difuzat la televiziunile din întreaga lume, a murit la vârsta de 86 de ani, a anunţat miercuri familia sa, potrivit Agerpres.

Rolul lui Ron Ely din serialul hollywoodian "Tarzan", difuzat în anii 1960, a adus pe ecrane o versiune actualizată a eroului, mai rafinat şi mai urban, care a ales să se întoarcă în jungla unde a fost crescut.

Cu un fizic impunător, actorul ar fi realizat el însuşi cascadoriile, ceea ce i-a provocat răni în timpul filmărilor, în special una cauzată de o muşcătură de leu.

"Lumea a pierdut unul dintre cei mai mari oameni pe care i-a cunoscut vreodată", a declarat miercuri fiica sa, Kirsten Ely, pe reţelele sociale.

Ron Ely a decedat pe 29 septembrie, în Santa Barbara, California, SUA.

După încheierea celor două sezoane ale serialului "Tarzan", Ron Ely a continuat să joace, în principal în producţii de televiziune, în anii 1990.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Alegeri președinte 2024. Unde votează alegătorii dacă nu sunt în localitatea de domiciliu. În ce condiții se prelungește votarea

Preşedintele Autorităţii Electorale Permanente (AEP), Toni Greblă, a precizat că, fiecare alegător votează la secţia de care aparţine, dacă este în localitatea de domiciliu şi poate vota la orice altă secţie de votare dacă este în altă localitate sau în străinătate. 

Alertă InfoCons: produse cosmetice din magazine, risc major pentru sănătate. LISTA produselor neconforme

InfoCons a emis o avertizare privind produsele cosmetice tip vopsea de păr care au fost identificate ca fiind neconforme în sistemul de Alerte Europene. 

"Banul, ochiul dracului". Relația tensionată dintre Laura Crișan și tatăl său: femeia ar fi fost la un pas să fie DEMOȘTENITĂ

Ancheta în cazul lui Ioan Crișan, omul de afaceri din Arad ucis în urmă cu 3 ani, după ce maşina în care se afla a sărit în aer, scoate la iveală detalii uluitoare privind relațiile sale de familie. Totul, după se s-a aflat că principalul  "pion" în cazul teribilului asasinat ar fi chiar fiica ac...

Răsturnare de situație în cazul accidentului din Hunedoara: tânărul de 17 ani care a izbit autocarul furase mașina. Cum s-a produs tragedia cu 2 morți și 19 răniți, muncitori străini

Victimele accidentului de circulaţie care a avut loc pe DN 66, în zona localităţii Băcia, care a provocat moartea a două persoane şi rănirea altor 19, sunt muncitori străini din Sri Lanka, India şi Pakistan, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

De ce este recomandat să bei ceai de turmeric. Remediul cu beneficii multiple pentru sănătate

De ce este recomandat să bei ceai de turmeric. Remediul cu beneficii multiple pentru sănătate. Cum se prepară acest ceai tămăduitor și ce alte ingrediente conține.

MINUTUL DE ENERGIE. Mixul energetic, cartea câștigătoare a României în fața actualelor provocări de pe piața internațională

România, spre deosebire de alte state din Uniunea Europeană, are avantajul mixului de energie ce poate fi utilizat în piața de energie. 

Vrei să nu te păcălești cu cauciucuri contrafăcute? Iată ce trebuie să faci

Protecția Consumatorilor vine în întâmpinarea românilor care se află în impas atunci când își caută anvelope pentru mașină. 

SURSE: Polițist de penitenciar, suspectat de colegi că este traficant de droguri. El ar fi fost prins în flagrant

Om al legii prins în flagrant cu droguri. Un polițist de penitenciar e suspectat de colegi că ar fi traficant de droguri. Ofițerii criminaliști l-au prins în flagrant în momentul în care deschidea un pachet cu droguri provenit din Spania. 

Sfântul Dumitru/Dimitrie Cel Nou. Cui spunem La mulți ani! în 26 și 27 octombrie 2024

În România, îi sărbătorim pe Sfântul Dimitrie cel Mare (26 octombrie) și Sfântul Dimitrie cel Nou (27 octombrie). În credința populară, anul este împărțit în vară și iarnă. Dacă Sf. Gheorghe „alungă” iarna și reînviorează natura, Sf. Dimitrie desfrunzește codrul și usucă plantele. În ziua de Sf. ...

Gigi Becali aruncă BOMBA! Pe cine va susține dacă George Simion nu intră în turul 2 la prezidențiale

Finanțatorul FCSB, candidat AUR, spune că niciodată nu va susține PSD, dar se gândește că Simion va trece în turul 2 al alegerilor prezidențiale. Gigi Becali admite, totuși, că Nicolae Ciucă va fi opțiunea lui, dacă reprezentantul AUR nu trece de prima rundă.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.