Cine se ocupa de vilele lui Catalin Chereches. Fostul primar de la Baia Mare detine un adevarat IMPERIU IMOBILIAR

Cine se ocupa de vilele lui Catalin Chereches. Fostul primar de la Baia Mare detine un adevarat IMPERIU IMOBILIAR
📅 2024-10-22

Cătălin Cherecheș deținea o casă de vacanță în Blidari, un mic cătun de munte, care în ultimii ani a început să fie invadat de locuințe impunătoare. Vila acestuia este dotată și cu panouri fotovoltaice.

Lângă poartă, se află și o gheretă pentru paznic care a fost ridicată după ce hoții au pătruns pe proprietatea fostului primar în urmă cu 5 ani. Anul trecut, locuința acestuia a fost percheziționată de autorități, după ce Cherecheș a părăsit țara, chiar în ziua în care s-a pronunțat condamnarea sa.

În plus, chiar în centrul orașului Baia-Mare se află vila în care Cătălin Cherecheș a locuit timp de mai mulți ani. Soția acestuia a rămas singură în imobilul care se întinde pe aproape 400 de metri pătrați.

Cele două vile au fost moștenite de fostul primar și mama acestuia, Viorica Cherecheș în 2002, după decesul tatălui său. În urmă cu doi ani, Cătălin Cherecheș a înstrăinat legal partea sa de moștenire din aceste proprietăți. Scopul edilului era să evite ca autoritățile să pună sechestru pe aceste bunuri. În apropiere, familia Cherecheș deține alte două case.

Tot în centrul orașului Baia-Mare, Viorica Cherecheș deține alte două proprietăți învecinate. În una dintre acestea, soția lui Cătălin Cherecheș și-a deschis un magazin de rochii pentru evenimente. Mama edilului are și un apartament, pe care voia să-l extindă și ulterior să-l transforme în spațiu medical.

"Am suportat umilinta publica insotita de acuzatii mincinoase, dar n-am renuntat la lupta", afirmat ost primar al municipiului Baia Mare. 

Cătălin Cherecheș, fostul primar al orașului Baia-Mare, se află acum în spatele gratiilor penitenciarului Rahova, unde ispășește o pedeapsă de 5 ani de închisoare cu executare, condamnare pe care a primit-o într-un dosar în care este acuzat de luare de mită. 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Cine se ocupă de vilele lui Cătălin Cherecheș. Fostul primar de la Baia Mare deține un adevărat IMPERIU IMOBILIAR

Apar noi dezvăluiri despre averea impresionantă deținută de Cătălin Cherecheș și familia sa! Acesta deține un imperiu imobiliar impresionant la Baia-Mare, oraș pe care l-a condus aproape 12 ani. Soția și mama acestuia au acum grijă de vilele impunătoare. 

Fetița de 6 ani, mușcată de câine în drum spre școală a fost operată. Cum se simte copila și ce riscă proprietarul animalului

Copila de 6 ani care a fost mușcată de față de un câine a fost operată de urgență. ]n prezent, starea fetiței este una stabilă, spun medicii. Aceasta va rămâne însă internată mai mult timp până la vindecarea rănilor. Între timp, proprietarul câinelui s-a ales cu dosar penal în urma incidentului ș...

Crimă în Penitenciarul Arad: un deținut a fost ucis de colegul de celulă

Crimă la penitenciarul din Arad. O încăierare între deținuți s-a încheiat cu moartea unuia dintre aceștia. Scandalul a avut loc între doi colegi de celulă cu vârstele de 31, respectiv 45 de ani. 

Sfeclă roșie la borcan pentru iarnă. Cea mai rapidă și apreciată rețetă

Sfeclă roșie la borcan pentru iarnă. Cea mai rapidă și apreciată rețetă. Iată pașii de urmat și secretul care o face specială.

Război în Ucraina, ziua 972. Washington, reacție fermă: Trimiterea de trupe nord-coreene în Ucraina ar fi o "evoluţie periculoasă" - LIVE TEXT

Războiul din Ucraina a ajuns în ziua cu numărul 972 de conflict armat. Statele Unite au afirmat luni că nu sunt în măsură să confirme că soldaţi nord-coreeni au fost trimişi pe frontul ucrainean alături de forţele ruse, considerând, în acelaşi timp, că o astfel de evoluţie ar fi "periculoasă"

Sondaj Avangarde-INSOMAR. Realitatea dă cifrele exacte ale alegerilor. Cine ia PUTEREA? Pe cine vor românii la Cotroceni? Bombă pe ultima sută de metri: candidatul care SE RETRAGE

Avem sondajul care aruncă în aer super-anul electoral, iar toate datele le aflați astăzi, de la ora 13.00, doar la Realitatea PLUS. Vedeți aici cum arată harta electorală a țării, iar toate cifrele vin de la sociologul Marius Pieleanu, invitatul special al Anei Maria Păcuraru, la Raport de zi. 

Sărbătoare 22 octombrie. E cruce neagră în calendar. Ce mari sfinți ai ortodoxiei sunt sărbătoriți astăzi

Sfintii sapte tineri din Efes, mai putin cunoscuti in partile noastre, sunt sarbatoriti de Biserica Ortodoxa de doua ori pe an, pe 22 octombrie si pe 4 august. Adesea, ei sunt intalniti sub denumirea de "cei sapte adormiti". Pestera celor Sapte Sfinti din Efes, asezata in Muntele Ohlonului, este ...

Vremea 22 octombrie. Temperaturi de primăvară în plină toamnă: la cât ajung maximele zilei și unde va fi cel mai răcoare astăzi

Astazi, vremea se va menține frumoasă, iar valorile termice vor continua să crească, astfel încât se vor situa ușor peste normele perioadei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 22 de grade. Pe arii restrânse, în special ...

VICUNA, etalon al eleganței pe piața din România - confecții și blănuri de lux, colecții noi care îmbracă bunul gust  

Eleganță, rafinament, lux absolut! VICUNA, una dintre cele mai mari firme de confecții și blănuri de lux, etalon al eleganței, a devenit un nume puternic pe piața din România.  

Începe sezonul Scorpionului. Ce schimbări majore le așteaptă pe toate zodiile în perioada următoare

Începe sezonul Scorpionului. Ce schimbări majore le așteaptă pe toate zodiile în parte începând cu 22 octombrie 2024.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.