Chipsurile din sfecla rosie, gustarea delicioasa si sanatoasa, numai bune de rontait cand vrei sa-ti potolesti foamea

Chipsurile din sfecla rosie, gustarea delicioasa si sanatoasa, numai bune de rontait cand vrei sa-ti potolesti foamea
📅 2024-09-08

Chipsurile din sfeclă roșie reprezintă o alegere alimentară la modă, deoarece sunt o sursă naturală de vitamine și minerale. Prin urmare, sunt o opțiune bună pentru cei care caută gustări bogate în substanțe nutritive și care vor să evite alimentele procesate și bogate în calorii. 

Cum se prepară

Pentru a începe procesul de preparare, trebuie să cumperi patru sfecle roșii proaspete și să le cureți bine.

Îndepărtează cu atenție toate murdăriile de pe suprafața sfeclii și taie fiecare sfeclă în felii subțiri, asemănătoare cu chipsurile obișnuite din cartofi.

Asigură-te că toate chipsurile sunt tăiate într-un mod egal, astfel încât să se poată coace uniform.

Pentru a putea coace chipsurile, încălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Așază chipsurile pe o tavă de copt cu hârtie de copt și pudrează sarea și piperul peste ele.

Dacă dorești să experimentezi cu aromele, poți adăuga și alte condimente, precum chimen sau turmeric, pentru a obține un gust mai interesant.

După ce ai pudrat sarea și piperul pe chipsurile de sfeclă roșie, introdu tava în cuptor și las-o să se coacă timp de 45 de minute - 1 oră.

În timpul acestui proces, este important să le întorci pe partea cealaltă la jumătatea timpului de coacere pentru a se putea coace uniform.

Când chipsurile sunt gata, scoate-le din cuptor și lasă-le să se răcească pentru câteva minute. În acest fel, acestea vor deveni și mai crocante.

Există multe moduri prin care poți să integrezi aceste chipsuri sănătoase și delicioase în alimentația zilnică. Acestea sunt un înlocuitor excelent pentru chipsurile clasice din cartofi, iar textura și gustul lor unic se potrivesc perfect cu gustările cu hummus sau guacamole. Poți să le folosești chiar și în locul pâinii pentru a obține o gustare bogată în nutrienți.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Adrian Năstase, atac dur la Mircea Geoană: E lipsit de cea mai importantă calitate a unui politician

Fostul șef al lui Mircea Geoană iese la atac! Fostul premier Adrian Năstase îl critică pe fostul lider de la NATO și dezvăluie că acesta nu știe să joace în echipă. Mai mult, îl acuză că s-a dezmințit de colegii din PSD care l-au susținut în campanie. 

Suma cu care a fost "taxat" de poliție un bărbat după ce a abandonat mai mulți pui de pisică

Un bărbat de 54 de ani din municipiul Botoşani a fost amendat de poliţişti cu 12.000 de lei după ce a fost prins că a abandonat mai mulţi pui de pisică, în zona gării din oraş.

Sfânta Maria Mică sau Nașterea Maicii Domnului, sărbătorită pe 8 septembrie. Ce NU ai voie sub nicio formă să faci în această zi sfântă

SFÂNTA MARIA MICĂ 8 septembrie. În ordinea anului bisericesc, sărbătoarea Naşterii Maicii Domnului este primul dintre cele patru praznice dedicate Fecioarei Maria, cunoscută în popor ca Sântămăria Mică. Este un eveniment celebrat atât de Biserica Ortodoxă, cât şi de cea Romano-Catolică.

Scene teribile într-un parc turistic din Croația: un bărbat a fost mușcat de braț de un urs

Un urs a atacat un bărbat, pe care l-a muşcat de braţ, în Parc Naţional Lacurile Plitvice din Croaţia.

Evită să mănânci ouă dacă ai această problemă de sănătate! Medicii interzic clar acest lucru

Este greu să găsești vreun aliment cu atât de mulți nutrienți precum ouăle, care să poată fi folosit ca fel principal la toate cele trei mese sau în alte alimente, la gătit și coacere.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..