Atentionare de calatorie: in Ungaria. Rrestrictii de circulatie pentru camioanele de mare tonaj

Atentionare de calatorie: in Ungaria. Rrestrictii de circulatie pentru camioanele de mare tonaj
📅 2024-10-22

Mai multe informaţii referitoare la restricţiile de circulaţie impuse camioanelor de mare tonaj pot fi consultate la: https://www.utinform.hu/en/static/kamionstop?d=0, arată MAE.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale misiunii diplomatice a României la Budapesta: +3613847689, Consulatului General al României la Szeged: +3662424431 şi Consulatului General al României la Gyula: +3666464579, +3666477147, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center-ului în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefoanele de permanenţă ale Ambasadei României în Ungaria +36305356912, Consulatului General al României la Szeged +36306777980 şi Consulatului General al României la Gyula +36306357181.

MAE recomandă consultarea paginilor de Internet: https://budapesta.mae.ro, https://szeged.mae.ro, https://gyula.mae.ro, respectiv https://www.mae.ro.

De asemenea, pentru o informare corectă referitoare la timpii de aşteptare din punctele de trecere a frontierei româno-ungare, cetăţenii români pot accesa pagina \"\"Trafic on-line" a Poliţiei de Frontieră române la adresa https://www.politiadefrontiera.ro/ro/traficonline. 

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri realitatea

Atenţionare de călătorie: în Ungaria. Rrestricţii de circulaţie pentru camioanele de mare tonaj

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Ungaria că, în conformitate cu decizia Ministerului ungar al Construcţiilor şi Transportului (MCT), circulaţia camioanelor de mare tonaj (peste 7,5 tone) va fi restricţio...

Ciucă a confirmat scenariu care aruncă în aer scena politică: Ciolacu donează voturi pentru Simion

Liderul PNL și candidatul partidului la alegerile prezidențiale, Nicolae Ciucă, confirmă scenariul lansat de colegii săi de partid privind planul lui Marcel Ciolacu și al PSD de a dona voturi către George Simion, cu scopul de a-l aduce pe acesta în turul II. 

Unde merg Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță în luna de miere

După o nuntă de vis, actrița Monica Bîrlădeanu și medicul Valeriu Gheorghiță se pregătesc de luna de miere. Proaspăta doamna Gheorghiță a dezvăluit, într-o emisiune TV, care va fi destinația.

O primă infecție cu noua variantă mpox, virusul epidemiei africane, confirmată în Germania

Un prim caz de infecţie cu noua variantă a virusului mpox, care se află la originea unei epidemii importante în Africa - cele mai puternice infecţii în Republica Democratică Congo (RDC), Burundi şi Nigeria -, a fost confirmat în Germania de Institutul de supraveghere sanitară Robert Koch (RKI).

Florile de gheață: O adevărată bijuterie care se formează natural în timpul iernii norvegiene

Pe măsură ce iarna își face simțită prezența asupra Norvegiei, în special în regiunile nordice, în zona Cercului Arctic, se creează condițiile ideale pentru ca florile de gheață să „înflorească”. Această adiere de frumusețe efemeră depinde de un joc complex între diferite elemente naturale.

S-a stabilit calendarul târgurilor de Crăciun 2024 din România. Ce oraș fură startul

Pe măsură ce se apropie sfârșitul anului, orașele din România încep să se transforme în tărâmuri de poveste, unde luminile strălucitoare și ornamentele festive creează o atmosferă de vis. Pregătirile pentru cele mai îndrăgite evenimente ale sezonului rece sunt în plină desfășurare, iar comunități...

Scăpam de cozile de la aparatele de reciclat SGR? Ce modificări sunt propuse în legislația privind reciclarea

Fostul ministru al Mediului, senatorul UDMR Barna Tanczos, propune organizarea în sistem centralizat a colectării automate în zona rurală şi a oraşelor mici din cadrul Sistemului de Garanţie-Returnare (SGR), astfel încât să se renunţe la colectarea manuală, considerată ineficientă şi anevoioasă. ...

Totul până la alcool. Miza atacurilor Ucrainei la distileriile din Rusia

Pe frontul estic, o nouă formă de luptă își face simțită prezența, una unde țintele sunt neobișnuit de… etilice. Într-o serie de atacuri nocturne, dronele ucrainene au pus la pământ nu doar clădiri, ci și moralul trupelor rusești, vizând direct fabricile de alcool. 

Raluca Turcan, discuții cruciale pentru a-i aduce pe producătorii străini de film să realizeze pelicule în România

Ministrul Culturii Raluca Turcan a avut o întâlnire crucială pentru viitorul filmului românesc, în contextul în care se pune accent pe atragerea producătorilor străini în țara noastră. Turcan a discutat despre oportunitățile pe care le pune la dispoziție România cu o serie de reprezentanți diplom...

O cisternă cu substanţe periculoase s-a răsturnat la Măgura Bacăului. Traficul rutier, deviat pe o rută alternativă

O cisternă încărcată cu substanţe periculoase s-a răsturnat, marţi seara, în localitatea Măgura, iar poliţiştii au fost nevoiţi să devieze traficul rutier pe o rută alternativă, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.