Dan Petrescu e în cel mai negru moment al carierei sale! „Îmi e rușine de mine”

Dan Petrescu e în cel mai negru moment al carierei sale! „Îmi e rușine de mine”
📅 2024-07-27

Dan Petrescu trece prin cele mai grele momente ale carierei sale de antrenor. După ce a reușit să facă din CFR Cluj o forță a Superligii, „Bursucul” a ajuns să se lupte pentru evitarea retrogradării în Coreea de Sud.

Unul din cei mai titrați antrenori români nu o duce deloc bine în campionatul din Coreea de Sud, acolo unde echipa sa Jeonbuk a pierdut un nou meci, cu Jeju, scor 0-2. Presa coreeană a anunțat deja că postul de antrenor al românului este în pericol, din cauza rezultatelor negative înregistrate în ultima vreme.

Dan Petrescu, în cel mai negru moment al carierei sale: „Îmi e rușine de mine”

Fostul tehnician al celor de la CFR Cluj, echipa care tocmai a rămas fără antrenor după ce Adrian Mutu și-a dat demisia, nu are deloc liniște în Coreea de Sud, acolo unde este pe ultimul loc cu Jeonbuk. Antrenorul român a vorbit la finalul partidei cu Jeju și s-a arătat extrem de dezamăgit de evoluția echipei sale. Jeonbuk este pe ultimul loc în campionat, cu doar trei puncte obținute în cinci partide.

„Bursucul” le-a cerut scuze fanilor care au venit să sprijine echipa la Jeju și a făcut o afirmație drastică în ceea ce îl privește: îi este rușine de el în aceste momente.

„Îmi prezint scuzele fanilor, care au traversat o lungă distanță să fie alături de noi. E un rezultat dezamăgitor. În prima repriză, chiar dacă nu a fost atât de bună, am creat trei-patru ocazii. Pe de altă parte, Jeju a înscris la singura ocazie. În partea secundă au fost mai mult.

Când am luat roșu, lupta a devenit dificilă. Am ratat multe ocazii. Nu e vorba doar de jocul de astăzi. Îmi pare rău de jucători și de fani care au venit de departe. E un moment dificil.

Îmi e rușine de mine. Ce trebuie să facem este să creștem ritmul. Nu mai e mult timp până la următorul meci. Jucătorii creează ocazii meci de meci, dar nu reușesc să marcheze, așa că e frustrant”, a spus Dan Petrescu, potrivit chosun.com.

Bilanțul lui Dan Petrescu în Coreea de Sud

Dan Petrescu a semnat cu formația Jeonbuk în iunie 2023. De pe banca tehnică, „Bursucul” a condus echipa sud-coreeană în 37 de partide. Cu acest ultim eșec, echipa lui Petrescu a ajuns la opt partide consecutive fără victorie în toate competițiile.

La CFR Cluj, Dan Petrescu a cunoscut cea mai frumoasă perioadă din cariera de antrenor după ce a cucerit cinci titluri consecutive, în perioada 2017-2022.

Primul său titlu de campion în Liga 1 l-a obținut cu Unirea Urziceni, în 2009, atunci când a avut o performanță remarcabilă și în grupele Ligii Campionilor, unde a obținut opt puncte.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

Vlad Chiricheș a avut curajul să răspundă criticilor lui Gigi Becali, după FCSB – Oțelul 0-2! Cuvintele pline de greutate ale căpitanului campioanei: „Pare că joc la mișto și nu e exact ce vrea patronul, dar…”

Căpitanul campioanei României, Vlad Chiricheș, a avut curajul să răspundă criticilor patronului Gigi Becali, după FCSB – Oțelul 0-2, în etapa a treia din Superliga. FCSB a fost învinsă de Oțelul, cu 0-2, pe Stadionul […] The post Vlad Chiricheș a avut curajul să răspundă criticilor lu...

Cristi Munteanu îl „interzice” pe Dorinel Munteanu la naționala României, după FCSB – Oțelul 0-2! „Să se ducă Hagi sau cine o dori”

Fostul portar Cristi Munteanu, în prezent președinte al echipei din Galați, l-a „interzis” pe Dorinel Munteanu la naționala României, după FCSB – Oțelul 0-2. Cristi Munteanu, președintele echipei Oțelul Galați, nu este de acord ca […] The post Cristi Munteanu îl „interzice” pe Dorinel...

Cristiano Ronaldo a făcut cea mai mare aroganță a verii! Starul cu o avere de sute de milioane de euro a chemat un cântăreț celebru să-i cânte în sufragerie

Cristiano Ronaldo, starul lui Al Nassr, se află în vacanța dinaintea turneului la care formația din Arabia Saudită va participa. Ronaldo l-a chemat pe un celebru cântăreț din Portugalia pentru a-i cânta în sufragerie. Ronaldo […] The post Cristiano Ronaldo a făcut cea mai mare aroganță a ve...

Vlad Chiricheș, reacție de lider adevărat, după gafa din FCSB – Oțelul 0-2! Gestul față de colegii săi

Vlad Chiricheș a venit cu o primă reacție după ce a gafat în meciul cu Oțelul, scor 0-2, din a treia etapă a Superligii. Căpitanul FCSB a făcut un gest incredibil față de colegii săi […] The post Vlad Chiricheș, reacție de lider adevărat, după gafa din FCSB – Oțelul 0-2! Gestul față d...

Fanii campioanei au răbufnit împotriva jucătorilor și le-au cerut să plece, după FCSB – Oțelul 0-2! Andrei Vlad a reacționat imediat când i-a auzit pe suporterii furioși și le-a transmis un mesaj concis

Andrei Vlad a reacționat după ce jucătorii FCSB-ului au fost criticați de suporteri. În timpul partidei FCSB – Oțelul, 0-2, care a contat pentru etapa a 3-a din Superliga, suporterii campioanei României și-au apostrofat proprii […] The post Fanii campioanei au răbufnit împotriva jucăt...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..