Șoc la TV pentru milioane de telespectatori italieni antrenorul Fiorentinei a sărutat o jurnalistă căsătorită

Șoc la TV pentru milioane de telespectatori italieni antrenorul Fiorentinei a sărutat o jurnalistă căsătorită
📅 2024-07-27

Milioane de telespectatori italieni au rămas șocați în fața televizoarelor, când au văzut că antrenorul Fiorentinei a sărutat, în spatele băncii de rezerve, o jurnalistă căsătorită.

Întreaga Italie vorbește despre sărutul neașteptat dat de antrenorul Fiorentinei unei jurnaliste căsătorite.

Antrenorul Fiorentinei a sărutat, în văzul a milioane de telespectatori italieni, o jurnalistă căsătorită

Vincenzo Italiano, antrenorul Fiorentinei, a decis să sărbătorească într-un mod aparte calificarea în semifinalele Conference League, sărutând-o pe jurnalista Sky, Vanessa Leonardi.

Într-un video care a devenit viral pe rețelele de socializare, se vede cum Vincenzo Italiano fuge, imediat după finalul meciului dintre Fiorentina și Viktoria Plzen, spre banca de rezerve.

Fără niciun fel de reținere, el se apropie de o jurnalistă, care avea o glugă pe cap, îi spune ceva la ureche, după care amândoi izbucnesc în râs. Dacă totul s-ar fi terminat aici nu ar fi fost nicio problemă, dar Vincenzo Italiano se gândește să o sărute preț de câteva secunde pe Vanessa Leonardi, fără să țină cont de faptul că aceasta este măritată cu un coleg de la același post sau că gestul lor poate fi surprins.

Parcă nici nu a mai contat că, atunci când s-a întors pe teren, s-a șters la gură.

Vanessa Leonardi este măritată de 17 ani cu un coleg de televiziune

Născută la Roma, pe 30 ianuarie 1973, Vanessa Leonardi este măritată de 17 ani cu un coleg de televiziune, Maurizio Compagnoni. După experiența la TV în emisiunea „Non è la Rai”, a devenit jurnalist profesionist în 2006.

Ulterior s-a mutat la Sky și a devenit una dintre cele mai cunoscute imagini ale Sky Sport. Ea lucrează atât ca reporter secundar, cât și ca jurnalist și prezentator. În 2004 l-a cunoscut pe colegul ei Maurizio Compagnoni, s-a îndrăgostit de el și s-au căsătorit, scrie Il Messagero.

Episodul cu antrenorul Fiorentinei a stârnit comentarii în întreaga Italie. Anterior, Daniele Barone, cel care a comentat meciul, a minimizat gestul făcut de Vincenzo Italiano, pe care l-a descris drept „un mic sărut”.

Fiorentina va juca în semifinalele Conference League cu Club Brugge

Fiorentina s-a calificat în semifinalele Conference League mai greu decât se așteptau suporterii. După 0-0 în tur, pe terenul celor de la Viktoria Plzen, echipa italiană s-a impus acasă cu 2-0, dar după prelungiri.

Cadu, de la oaspeți, a fost eliminat în minutul 56, primind cartonaș roșu. Cu toate acestea, Fiorentina a marcat primul gol abia în minutul 92. Scorul final a fost stabilit de Biraghi, în minutul 108.

În penultimul act, formația italiană va întâlni Club Brugge. Cealaltă semifinală le opune pe Aston Villa și Olympiacos Pireu. Manșele au loc pe 2 și 9 mai. Finala de la Atena se joacă pe 29 mai.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri prosport

A fost la un pas de transferul la FCSB, apoi a ajuns şomer. Acum a semnat cu un alt club din Superliga

Enriko Papa (31 de ani), mijlocaș central care a fost la un pas de un transfer la FCSB în ianuarie 2022, a rămaș șomer din vara anului trecut, după ce s-a despărțit de turcii de […] The post A fost la un pas de transferul la FCSB, apoi a ajuns şomer. Acum a semnat cu un alt club din Superli...

Reacția Soranei Cîrstea când a văzut-o pe Nadia Comăneci în barca legendelor care au purtat torța la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024

Cunoscuta sportivă Sorana Cîrstea a avut și ea o reacție atunci când a văzut-o pe Nadia Comăneci, fosta mare gimnastă, în barca legendelor alături de Rafael Nadal, Serena Williams și Carl Lewis. Ceremonia oficială de […] The post Reacția Soranei Cîrstea când a văzut-o pe Nadia Comăneci în b...

A anunțat despărțirea de Alex Pițurcă şi acum se poartă ca o femeie liberă: Cristina ICH, apariție hot în costum de baie!

Cristina ICH s-a despărțit de Alex Pițurcă şi acum se comportă ca o femeie liberă. Apariție de senzație în costum de baie! Cristina ICH (37 de ani) și Alex Pițurcă (40 de ani), fiul fostului […] The post A anunțat despărțirea de Alex Pițurcă şi acum se poartă ca o femeie liberă: Cristina IC...

Calificare în stil mare pentru Ancuța Bodnar şi Simona Radiş în semifinale, la Jocurile Olimpice 2024!

Sâmbătă, 27 iulie, Ancuța Bodnar (25 de ani) şi Simona Radiş (25) au intrat în scenă la Jocurile Olimpice de la Paris, 2024, și au făcut-o într-un mare stil, reușind să obțină calificarea în semifinalele […] The post Calificare în stil mare pentru Ancuța Bodnar şi Simona Radiş în semifinale...

Irina Begu a fost aplaudată la scenă deschisă, dar a pierdut în primul tur de la Paris. Un nume uriaș, cu ochii pe româncă! Iga Swiatek, show total la finalul victoriei. Cum s-a trăit meciul vedetă de pe Philippe-Chatrier

Irina Begu n-a reușit să producă surpriza în primul tur al Jocurilor Olimpice de tenis și a cedat în două seturi în fața liderului mondial Iga Swiatek. Românca a pus probleme mai ales în setul […] The post Irina Begu a fost aplaudată la scenă deschisă, dar a pierdut în primul tur de la Pari...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..