Traficanți de droguri din județ, săltați de polițiști - Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Traficanți de droguri din județ, săltați de polițiști - Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean
📅 2024-03-02

Polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au descins recent în 30 de locații, la mai mulți traficanți de droguri din județul Hunedoara. Potrivit anchetatorilor, aceștia vindeau substanțele interzise inclusiv minorilor. Activitatea traficanților s-ar fi desfășurat în municipiul Hunedoara, dar și în localitățile învecinate.

Gratuit, ca să se obișnuiască

Au fost confiscate 17 kilograme de canabis și 1,3 kilograme de rezină de canabis. La percheziții, anchetatorii au descoperit alte sute de grame de droguri.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2022-2023, persoanele ar fi comercializat și oferit, cu titlu gratuit, droguri de risc și mare risc, (canabis, 3-CMC, cunoscut drept cristal, MDMB-4en-PINACA,), precum și substanțe psihoactive (2-MMC, ADB-Butinaca), către consumatori (inclusiv minori) din municipiul Hunedoara și localitățile învecinate. Astfel, au fost puse în aplicare 30 de mandate de percheziție domiciliară, în județul Hunedoara, fiind descoperite și ridicate aproximativ 400 de grame de substanță solidă (cristal), 150 de grame de canabis, 10 grame rezină de canabis, 140 de grame de substanță vegetală( substanță cu efect psihoactiv), 5 cântare electronice, 13 telefoane mobile, 11 dispozitive pentru mărunțit, bunuri folosite la ambalarea și consumul de droguri, 16.830 de lei și 5.115 euro, precum și alte mijloace de probă. De asemenea, pe parcursul cercetărilor efectuate în cauză, au fost confiscate 17,6 kilograme de canabis, 1,3 kilograme rezină de canabis (hașiș) și peste 20 de grame de noi substanțe psihoactive”, a anunțat Poliția Română.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mesagerul hunedorean

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie, care le trage de păr pe pre­supusele amante ale bărbatului ei, s-a dus să se The post BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

Bulina albă

Petru Mărginean, directorul Asociației Salvital Pentru că reușește, de mai mulți ani, să sprijine în special locuitorii din satele îndepărtate The post Bulina albă appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

Bulina neagră

Liliana G., din Valea Jiului Pentru că a fost trimisă în judecată pentru trafic de droguri de mare risc, femeia The post Bulina neagră appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

O nouă direcție pentru Hațeg: Consilierii locali Pro România Gianina Vasilica Vulcu și Tiberiu Gabriel Boabă îl susțin pe Sorin Crai (PSD)

Într-o mișcare surprinzătoare, doi con­silieri locali aleși pe lista Pro România, Gianina Vasilica Vulcu și Tiberiu Gabriel Boabă, au anunțat The post O nouă direcție pentru Hațeg: Consilierii locali Pro România Gianina Vasilica Vulcu și Tiberiu Gabriel Boabă îl susțin pe Sorin Crai (PSD) appeare...

Studiul care răstoarnă tot! Efectele adverse ale vaccinării anti-COVID: Cercetătorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave

Avem rezultatele celui mai mare stu­diu al efectelor adverse post-vac­ci­nare COVID-19. Testele au fost fă­cute pe 99 de milioane de The post Studiul care răstoarnă tot! Efectele adverse ale vaccinării anti-COVID: Cercetătorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave appeared first on Stiri si in...

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..