Ultimele stiri publicate de Mesagerul Hunedorean

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURIVorbesc cârcotașii că o duduie, care le trage de păr pe pre­supusele amante ale bărbatului ei, s-a dus să se The post BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

Bulina albă

Bulina albăPetru Mărginean, directorul Asociației Salvital Pentru că reușește, de mai mulți ani, să sprijine în special locuitorii din satele îndepărtate The post Bulina albă appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

Bulina neagră

Bulina neagrăLiliana G., din Valea Jiului Pentru că a fost trimisă în judecată pentru trafic de droguri de mare risc, femeia The post Bulina neagră appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

O nouă direcție pentru Hațeg: Consilierii locali Pro România Gianina Vasilica Vulcu și Tiberiu Gabriel Boabă îl susțin pe Sorin Crai (PSD)

O nouă direcție pentru Hațeg: Consilierii locali Pro România Gianina Vasilica Vulcu și Tiberiu Gabriel Boabă îl susțin pe Sorin Crai (PSD)Într-o mișcare surprinzătoare, doi con­silieri locali aleși pe lista Pro România, Gianina Vasilica Vulcu și Tiberiu Gabriel Boabă, au anunțat The post O nouă direcție pentru Hațeg: Consilierii locali Pro România Gianina Vasilica Vulcu și Tiberiu Gabriel Boabă îl susțin pe Sorin Crai (PSD) appeare...

Studiul care răstoarnă tot! Efectele adverse ale vaccinării anti-COVID: Cercetătorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave

Studiul care răstoarnă tot! Efectele adverse ale vaccinării anti-COVID: Cercetătorii au descoperit riscuri de afecțiuni graveAvem rezultatele celui mai mare stu­diu al efectelor adverse post-vac­ci­nare COVID-19. Testele au fost fă­cute pe 99 de milioane de The post Studiul care răstoarnă tot! Efectele adverse ale vaccinării anti-COVID: Cercetătorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave appeared first on Stiri si in...

Sentință definitivă în cazul patroanei care și-a șantajat și bătut o angajată

Sentință definitivă în cazul patroanei care și-a șantajat și bătut o angajatăHunedoreanca a fost condamnată la doi ani de închisoare pentru infrac­ți­u­nea de șantaj și la 6 luni închisoare pentru lovire The post Sentință definitivă în cazul patroanei care și-a șantajat și bătut o angajată appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

Un bărbat a murit în urma unui accident pe DN66, în zona localităţii Batiz

Un bărbat a murit în urma unui accident pe DN66, în zona localităţii BatizŞoferul unei camionete a murit în urma unui accident de circulaţie care s-a produs, ieri, pe DN 66 pe raza The post Un bărbat a murit în urma unui accident pe DN66, în zona localităţii Batiz appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

Obiectiv ratat la BucureŞci Proiect de alimentare cu apă pentru mai puțin de un sfert de locuitori în satul Șesuri

Obiectiv ratat la BucureŞci Proiect de alimentare cu apă pentru mai puțin de un sfert de locuitori în satul ȘesuriÎntr-o epocă în care accesul la apă po­tabilă este un drept fundamental, primarul comunei Bucureșci, Mircea Ghilean, pare să fi The post Obiectiv ratat la BucureŞci Proiect de alimentare cu apă pentru mai puțin de un sfert de locuitori în satul Șesuri appeared first on Stiri si informatii din jud...

Mărțișor sub formă de veste superbă, la Băcia. Preșcolarii și școlarii de aici vor beneficia de o masă gratuită, zilnic

Mărțișor sub formă de veste superbă, la Băcia. Preșcolarii și școlarii  de aici vor beneficia de  o masă gratuită, zilnicMagdalena Șerban Ministerul Educației a pus în dez­batere publică un proiect de Ho­tărâre de Guvern pentru repartizarea sumei prevăzută în The post Mărțișor sub formă de veste superbă, la Băcia. Preșcolarii și școlarii de aici vor beneficia de o masă gratuită, zilnic appeared first on Stiri si ...

Primarul din Simeria nu renunță. Investiții de zeci de milioane de euro în oraș

Primarul din Simeria nu renunță. Investiții de zeci de milioane de euro în orașÎncă două blocuri vor fi construite în noua zonă rezidențială a orașului Simeria, cartierul „Traian”. Anunțul a fost făcut de The post Primarul din Simeria nu renunță. Investiții de zeci de milioane de euro în oraș appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

România trebuie să se pregătească de război ca să nu ajungă în situația de a lupta

România trebuie să se pregătească de război ca să nu ajungă în situația de a luptaDeputatul independent hune­do­rean Anamaria Gavrilă (foto) a anun­ţat că România trebuie să se pregă­tească pentru război pentru a nu ajunge The post România trebuie să se pregătească de război ca să nu ajungă în situația de a lupta appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mes...

Deplasare lungă şi dificilă, pe terenul unei pretendente la promovare!

Deplasare lungă şi dificilă, pe terenul unei pretendente la promovare!Claudiu Sav Echipa noastră are parte, de Mărţişor, de unul dintre cele mai dificile jocuri din acest final de sezon The post Deplasare lungă şi dificilă, pe terenul unei pretendente la promovare! appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

Marius Sîrbu, principalul de la CSM Deva: Putem fi o echipă extrem de bună

Marius Sîrbu, principalul de la CSM Deva: Putem fi o echipă extrem de bunăFotbaliștii de la CSM Deva au jucat un meci amical, penultimul din pe­ri­oada de pregătire, în compania for­mației Phoenix Buziaș. The post Marius Sîrbu, principalul de la CSM Deva: Putem fi o echipă extrem de bună appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

HANDBAL FEMININ. Tineretul de la Națională, pregătire în orașul de sub Cetate

HANDBAL FEMININ. Tineretul de la Națională, pregătire în orașul de sub CetateLotul național de handbal feminin tineret al României va efectua, până pe data de 3 martie, un stagiu de pregătire The post HANDBAL FEMININ. Tineretul de la Națională, pregătire în orașul de sub Cetate appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

Continuăm să înfrumusețăm Deva!

Continuăm să înfrumusețăm Deva!Unul dintre proiectele importante de înfrumusețare a orașului nostru este amenajarea unor platforme pe Bulevardul 22 Decembrie, la blocurile 6, The post Continuăm să înfrumusețăm Deva! appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.