BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI - Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI - Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean
📅 2024-07-19

Au revenit din țările calde, dar nu e chiar o bucurie. Gurile rele spun că membrii unei grupări, care s-au o­cupat doar cu fără­delegi, au revenit pe meleagurile natale, adi­că în sudul județului. Băieții n-au prea multă răbdare să stea cuminți și deja au început să facă probleme, dar nici asta n-ar fi de mirat. Cârcotașii susțin cu tărie că în loc să fie puși cu botul pe labe, in­divizii sunt susținuți chiar de cei care ar trebui să-i urecheze. Aceștia le asigură pro­tecție și le spun când sunt luați în vizor, de cine ar trebui să se ferească și când e timpul să-și ia tălpășița. Nu lucrează degeaba pentru interlopi mai susțin zvonarii, iar co­tizația cerută se achită săptămânal, că timpul de ședere al vulturilor este mic și teș­che­rea­ua goală.

Bate vântul prin multe instituții din su­dul județului, unde-i mare relaxare și pe cei câțiva bugetari mai ghinioniști. De vină ar fi canicula, că în sudul județului e mare săr­bătoare când prin­dem temperaturi caniculare. Bârfitorii spun că asta au constatat niște ofi­ciali de pe la Ca­pitală, sosiți cu treabă de control prin re­giunea cu lămpașe. Oamenii vor să se asi­gure că toate in­stituțiile buge­tare sunt sigure pentru cetățeni și angajați, așa că fac verificări te­meinice. Pe unde pot, că nu prea au avut cu cine discuta. Aproape fără excepție, cei abil­itați și cu res­pon­sa­bilități în pre­gătirea angajaților și chiar a populației în caz de nevoie erau plecat la relaxare.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mesagerul hunedorean

Puse la muncă grea la 12 și 15 ani. Două copile, exploatate de un bărbat într-o fabrică de produse din beton

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Hunedoara, Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia și Serviciului Județean Anticorupție The post Puse la muncă grea la 12 și 15 ani. Două copile, exploatate de un bărbat într-o fabrică de produse din beton appear...

Bulina neagră

Vasile H., recidivist Pentru că a fost trimis în judecată pentru mai multe infracțiuni privind consumul ori vânzarea de stupefiante. The post Bulina neagră appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

Bulina albă

  Siminel Iordache, afacerist din Petroșani Pentru că a reușit să transforme într-o atracție turistică un complex industrial abandonat într-un The post Bulina albă appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

Bârfe, zvonuri, adevăruri

Mare vâlvă pentru nimic! Cam așa stau lucrurile într-un dosar în care mai mulți indi­vizi și-au împărțit pal­me și înjurături The post Bârfe, zvonuri, adevăruri appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

Pedofil din Hunedoara- învinuit de racolarea minorilor în scopuri sexuale

Individul este recidivist și a mai fost învinuit de procurorii DIICOT- BT Hunedoara și de infracțiunea de pornografie infantilă în The post Pedofil din Hunedoara- învinuit de racolarea minorilor în scopuri sexuale appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..