BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI - Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI - Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean
📅 2024-04-19

Vorbesc cârcotașii că o duduie, care le trage de păr pe pre­supusele amante ale bărbatului ei, s-a dus să se pregătească de o sindrofie, într-un loc frumos, iar acolo a fă­cut scandal, nervoasă că toată lumea o atacă și că nu o înțelege. Cică, au aflat cârco­tașii de serviciu, res­pec­tiva s-a plâns și crede că este o ade­vă­rată conspirație împo­triva ei, iar lumea nu pricepe că ea nu are nimic cu nimeni, vrea doar ca nici o tinerică să nu se mai apropie de bărbatul ei. Ceea ce e de înțeles, anunță gu­rile rele pe la colțuri. Acum, fiecare primeș­te, spun gurile rele, ce are nevoie, chiar dacă nu întot­dea­una este ceea ce se aștepta.

S-ar putea, anunță zvonerii de serviciu, ca toate planurile făcute de un personaj din zonă să pice în curând. Motivul? Cei care vin zilnic la el să ia lumină nu mai au mare tre­ce­re la Capitală, iar totul riscă să se năruiască dintr-o dată. Gurile rele susțin că oamenii s-au pus pe făcut tot felul de combinații, au tăiat, au pus pe liste membrii de partid, i-au „săpat” pe unii, iar a­cum culeg ce au se­mă­nat. Cârcotașii șu­șo­tesc că personajul de care vorbim este tare nemulțumit de si­tuația în care se află el și apropiații săi. Că ar putea rata o șansă la un milion, din cauza unora care vor să le ia locul și să ajungă ei pe posturi la București. Răi, oamenii ăștia, tare răi!

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mesagerul hunedorean

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de la un partid, după ce The post BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în finala Cupei României la fotbal, The post Bulina albă appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a înțepat cauciucurile unei mașini de The post Bulina neagră appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut? Continuă!” este sloganul sub care The post Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul...

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De regulă, alegerile locale nasc nume­roase The post Amenințări și intimidări în pre-campanie appeared first on Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..