Threads introduce o nouă funcţie de localizare în postări

Threads introduce o nouă funcţie de localizare în postări
📅 2024-09-28

Threads, platforma de socializare deţinută de Meta, introduce treptat o nouă funcţie de etichetare a locaţiei, ceea ce le dă utilizatorilor opţiunea de a adăuga locuri la postările lor, scrie publicaţie de tehnologie Engadged. Funcţia este încă în teste.

Noua opţiune funcţionează similar cu sistemul de etichetare a locaţiei de pe Instagram. După ce utilizatorii dau aplicaţiei acces la locaţie, vor fi afişate o serie de locuri apropiate pe care le pot eticheta în postările lor.

Mai mult decât atât, există posibilitatea de a căuta manual o locaţie specifică. Unii utilizatori au etichetat în glumă postările lor cu locaţii precum „iad”.

Conform unui avertisment venit din aplicaţie, Meta intenţionează să utilizeze partajarea locaţiei pentru a „pune pe tapet” conţinut personalizat legat de locurile din apropiere. Această funcţie ar putea îmbunătăţi bara de căutare din Threads şi ar face aplicaţia mai utilă pentru urmărirea ştirilor de ultimă oră şi a evenimentelor recente, întocmai cum se întâmplă deja pe X (fost Twitter).

Partajarea locaţiei ar putea deveni un aspect important în viitor, mai ales odată ce Meta va începe să introducă reclame pe platformă. Mark Zuckerberg a declarat anterior că va continua să dezvolte Threads înainte de a aduce publicitate pe platformă, dar obţinerea consimţământului utilizatorilor pentru a partaja locaţia ar da companiei date esenţiale pentru personalizarea reclamelor.

Meta nu a oferit încă informaţii oficiale suplimentare despre această funcţie.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Studiu. Viaţa de pe Pământ, influenţată de o supernovă

Cercetările recente sugerează că radiaţia provenită de la o supernovă ar fi putut afecta evoluţia vieţii pe Pământ, ceea ce ar fi dus la diversificarea speciilor.

Războiul din Ucraina, ziua 948. Trump recurge la şantaj emoţional: dacă nu voi fi ales preşedinte, războiul din Ucraina nu se va termina niciodată / Zelenski către Trump: Putin nu poate câştiga / Un spital din Sumî, lovit de două ori de forţele ruse

SUA confirmă primul caz de gripă aviară fără provenienţă animală cunoscută

Un caz de gripă aviară H5N1 a fost confirmat în Missouri, SUA, fiind primul caz fără expunere cunoscută la animale.

Un înalt diplomat rus avertizează Occidentul să nu lupte împotriva „puterii nucleare” într-un discurs la ONU

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, acuză Occidentul că foloseşte Ucraina „pentru a învinge” Rusia, la câteva zile după ce Putin a schimbat poziţia nucleară a Moscovei.

Cel puţin 66 de morţi şi peste 1.000 de persoane salvate în urma inundaţiilor din Nepal

Ploile torenţiale din Nepal au provocat inundaţii care au ucis 66 de persoane şi au forţat evacuarea a peste 1.000 de locuitori din capitala Kathmandu, scrie Sky News.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..