Simona Halep revine pe teren la Hong Kong

Simona Halep revine pe teren la Hong Kong
📅 2024-09-28

„Salutare tuturor! Mi-am dat seama că e o zi grozavă pentru a vă da vestea că voi reveni pe teren mai devreme decât mă aşteptam. O să zbor la Hong Kong mâine (n.r. – duminică) pentru a participa la WTA 125 Hong Kong Open. Le mulţumesc organizatorilor pentru wildcard şi abia aştept să vă văd acolo”, a spus Simona Halep, într-un videoclip pe pagina de X cu numele @HKTennisOpen.

Fostul lider mondial, Simona Halep, includere surpriză pentru Inaugural Prudential Hong Kong Tennis 125”, se arată pe pagina de X menţionată.

Juriul TAS a stabilit în unanimitate că perioada de patru ani de suspendare impusă de ITF trebuie redusă la o perioadă de 9 luni, începând cu 7 octombrie 2022.

Halep a primit o suspendare de patru ani din partea Agenţiei Internaţionale pentru Integritate în Tenis pentru încălcări ale reglementărilor privind dopajul.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Mai multe explozii s-au auzit în centrul Israelului, după lansarea unei rachete din Yemen

Au fost raportate explozii în centrul Israelului, unde sirenele de alarmă au sunat în Tel Aviv, după ce o rachetă a fost lansată din Yemen.

Preoţii ortodocşi îndeamnă la rugăciune pentru ferirea de furtuni şi inundaţii

Preţul ChatGPT Plus s-ar putea dubla în următorii cinci ani

Abonamentul ChatGPT Plus ar putea ajunge la 44 de dolari pe lună până în 2029, conform documentelor interne de la OpenAI.

Secretarul de stat al SUA pune la îndoială sinceritatea Chinei în privinţa păcii în Ucraina

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a criticat China pentru sprijinul indirect acordat Rusiei prin exporturi esenţiale, care alimentează „maşina de război” a Moscovei.

Prinţesa Diana ar fi fost avertizată cu privire la comportamentul lui Mohamed Al-Fayed

Jurnalistul Richard Kay a dezvăluit că a avertizat-o pe Prinţesa Diana despre Mohamed Al-Fayed înainte de vacanţa ei din 1997 în sudul Franţei, care a fost urmată de accidentul de maşină care i-a curmat viaţa, în Paris.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..