Prinţesa Diana ar fi fost avertizată cu privire la comportamentul lui Mohamed Al-Fayed

Prinţesa Diana ar fi fost avertizată cu privire la comportamentul lui Mohamed Al-Fayed
📅 2024-09-28

Prinţesa Diana ar fi fost avertizată de apropiaţi cu privire la comportamentul lui Mohamed Al-Fayed înainte de a accepta invitaţia de a petrece o vacanţă la vila acestuia în sudul Franţei în vara anului 1997, potrivit jurnalistului Richard Kay, scrie publicaţia Deadline.

Kay, care a fost unul dintre confidenţii Dianei în ultimii săi ani de viaţă, a relatat că a încercat să o avertizeze despre reputaţia lui Al-Fayed, descriindu-l drept „un om dubios”.

Diana a început o relaţie cu fiul lui Al-Fayed, Dodi, care s-a încheiat tragic la Paris în august 1997, când amândoi au murit într-un accident de maşină în Paris.

Richard Kay a scris recent că ar fi sfătuit-o pe Diana să se ţină departe de Al-Fayed, amintind că acesta avea o reputaţie negativă şi un trecut controversat.

De asemenea, bodyguardul ei, Ken Wharfe, ar fi avertizat-o, la rândul său, anterior în legătură cu asocierea cu Al-Fayed, mai ales în contextul luptei acestuia pentru a obţine cetăţenia britanică.

Cu toate acestea, în vara lui 1997, Diana a acceptat invitaţia lui Al-Fayed şi a petrecut două vacanţe la vila sa din sudul Franţei. La scurt timp, Diana şi Dodi au călătorit la Paris, unde au pierit în accidentul de maşină care a şocat întreaga lume.

Mohamed Al-Fayed a murit anul trecut la vârsta de 94 de ani. După moartea sa, conducerea Harrods, magazinul pe care Al-Fayed l-a deţinut, şi-a cerut scuze public faţă de femeile care au suferit abuzuri sexuale în timp ce acesta se afla la conducere.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Telefonul ar putea, în curând, să măsoare tensiunea arterială cu o simplă atingere

O nouă aplicaţie Android ar putea revoluţiona monitorizarea tensiunii arteriale, oferind citiri precise fără echipamente medicale speciale.

Trump ameninţă Google cu urmărire penală. Ce acuzaţii invocă republicanul la adresa gigantului tehnologic

Goană pe şosea. Un tânăr de 22 de ani a fost prins când conducea cu peste 150 km/h în localitate

COMENTARIU Lelia Munteanu: Rugăciune

Avertizare meteo cod portocaliu emisă pentru Bucureşti şi Ilfov

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..