E oficial – Au început Jocurile Olimpice de la Paris 2024 – Nadia Comăneci şi Rafa Nadal, purtători ai torţei olimpice

E oficial – Au început Jocurile Olimpice de la Paris 2024 – Nadia Comăneci şi Rafa Nadal, purtători ai torţei olimpice
📅 2024-09-07

Conform tradiţiei, Preşedintele Franţei Emmanuel Macron a declarat deschisă cea de a 33-a ediţie a Jocurilor Olimpice, din epoca modernă, cu tradiţionalul discurs scurt. Mult aşteptata descoperire a ultimului purtător al torţei l-a dezvăluit pe spaniolul Rafael Nadal.

E oficial – Au început Jocurile Olimpice de la Paris 2024 – Rafael Nadal, ultimul schimb al torţei

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

„Anul nou care n-a fost”, premiul pentru Cel mai bun film din secţiunea Orizzonti la Veneţia

Pelicula „Anul nou care n-a fost”, regizat de Bogdan Mureşanu, a fost recompensat sâmbătă cu premiul pentru Cel mai bun film din secţiunea Orizzonti la Festivalul de Film de la Veneţia.

U-BT Cluj-Napoca a învins CSM Oradea şi a câştigat Memorialul Antonio Alexe

U-BT Cluj-Napoca a învins în finala de sâmbătă seara CSM Oradea şi a câştigat Memorialul Antonio Alexe, desfăşurat la Oradea.

„The Room Next Door” al regizorului Pedro Almodovar a câştigat Leul de Aur

Primul film în limba engleză al regizorului spaniol Pedro Almodovar, „The Room Next Door”, care abordează temele precum eutanasia şi schimbările climatice, a câştigat sâmbătă premiul Leul de Aur la Festivalul de Film de la Veneţia.

Războiul din Ucraina, ziua 927. Rusia atacă cu predilecţie pe întuneric. Ofensiva a vizat şi capitala / 58 dintre cele 67 de drone au fost doborâte în timpul nopţii / Zelenski a discutat în Italia despre „o pace justă” / Iranul se jură că nu alimentează Rusia cu rachete balistice

În timp ce pe front se dau lupte grele în estul Ucrainei, preşedintele Volodimir Zelenski s-a alăturat unei întâlniri a susţinătorilor internaţionali ai Ucrainei în Germania pentru a face rost de arme suplimentare.

Preţurile medii ale chiriilor din Capitală au crescut în august

Preţurile medii pentru chiriile din Bucureşti au înregistrat o creştere de 16% în luna august comparativ cu perioada similară din 2023, scrie Ziarul Financiar.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..