U-BT Cluj-Napoca a învins CSM Oradea şi a câştigat Memorialul Antonio Alexe

U-BT Cluj-Napoca a învins CSM Oradea şi a câştigat Memorialul Antonio Alexe
📅 2024-09-15

U-BT Cluj-Napoca s-a impus în finală cu 93-84 (52-38) şi a câştigat Memorialul Antonio Alexe.

Clujenii au jucat fără Karel Guzman şi Adam Mokoka, jucători accidentaţi vineri seara împotriva celor de la Igokea, la fel ca Patrick Richard şi Tudor Şomăcescu.

Cele mai multe puncte pentru clujeni au fost înscrise de Zavier Simpson (25 de puncte), Kevin Hervey (22 de puncte), Sasu Salin (17 puncte), Mareks Mejeris (12 puncte).

Pentru U-BT urmează un turneu de verificare în Bosnia şi Herţegovina, programat în perioada 14-15 septembrie.

„Este o victorie extrem de importantă pentru moralul nostru, am arătat că avem caracter şi că indiferent de probleme, ne vom lupta pentru victorie. Ne-au lipsit patru jucători, dar am reuşit să obţinem această victorie ca o echipă. Mă bucur de evoluţia noastră, însă e doar un meci amical. Trebuie să clădim pe acest lucru şi să mergem mai departe!”, a declarat antrenorul campioanei, Mihai Silvăşan.

De celaltă parte, la CSM Oradea, Kris Richard a totalizat 17 puncte, 4 pase decisive, 3 intercepţii, Sayeed Pridgett a adăugat 14 puncte, iar Donatas Tarolis şi Paulius Petrilevicius au terminat cu câte 13 puncte pentru CSM CSU Oradea.

În finala mică a turneului, Slask Wroclaw a reuşit o revenire târzie pentru a se impune în faţa lui KK Igokea, scor 76-74.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

SUA vor discuta strategia de război cu Zelenski şi vor pregăti un pachet de sprijin „substanţial”

Preşedintele SUA, Joe Biden, aşteaptă să discute despre strategia de război a Ucrainei cu preşedintele Volodimir Zelenski în această lună, iar Washingtonul lucrează la un nou pachet de ajutor „substanţial”, a declarat sâmbătă consilierul pentru securitate naţională al Casei Albe Jak...

Un incendiu de vegetaţie din Catalonia închide o autostradă principală şi o linie de cale ferată

Un incendiu de vegetaţie în regiunea Catalonia din nordul Spaniei a forţat serviciile de urgenţă să dispună închiderea autostrăzii principale AP-7 şi a unei legături feroviare de mare viteză, au declarat sâmbătă serviciile de urgenţă, citate de Reuters.

Războiul din Ucraina, ziua 934. Activiştii cer Bundestagului să recunoască deportarea tătarilor din Crimeea drept genocid / Kievul şi Varşovia raportează formarea Legiunii ucrainene în Polonia / Ruşii au lovit Harkovul cu o bombă glisantă

Guvern: 271 de persoane au fost evacuate şi mutate în siguranţă

Premierul Marcel Ciolacu a coordonat, la Galaţi, reuniunea Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă în care au fost luate mai multe decizii pentru protejarea vieţii persoanelor afectate de inundaţii şi acordarea de ajutor în regim de urgenţă, transmite, sâmbătă seara, Executivul. ...

Inundaţii puternice în sudul Moldovei. Peste 5.000 de gospodării afectate în judeţul Galaţi; patru persoane decedate / Mai multe drumuri sunt închise / În continuare se acţionează pentru salvarea persoanelor

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..