Sinistraţii din Galaţi au început să primească prima tranşă de bani de la Guvern

Sinistraţii din Galaţi au început să primească prima tranşă de bani de la Guvern
📅 2024-09-21

Este vorba despre o primă tranşă de bani, realizându-se deja peste 1.200 de astfel de plăţi.

Plăţile vor continua şi zilele următoare, astfel încât în cel mai scurt timp oamenii să primească acest ajutor de la Guvern.

Guvernul a aprobat de urgenţă deblocarea acestor sume în valoare de aproape 55 milioane de lei, ca o primă tranşă de ajutor financiar către cei afectaţi de inundaţii până se finalizează evaluarea din teren a pagubelor.

Plata se face prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Galaţi prim mandat poştal sau prin cont, însă cei mai mulţi au optat pentru varianta cu mandat postal, potrivit CJ Galaţi.

„Până acum, din datele furnizate de către autorităţile locale, au fost centralizate peste 4.200 de gospodării, la care vor ajunge banii, însă numărul celor care vor primi aceşti bani va fi mai mare, deoarece procesul de centralizare a datelor este încă în desfăşurare”, conform sursei citate.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Debitul Dunării la intrarea în ţară, în creştere. Se estimează că viitura de pe Dunăre va intra în România în perioada 28-29 septembrie

Debitul Dunării la intrarea în ţară este în creştere, au anunţat sâmbătă reprezentanţii Administraţiei Naţionale Apele Române.

Ciucă: În teatrele de operaţii, armele cele mai ieftine le aveau militarii români şi insurgenţii

Stimularea industriei de apărare este crucială pentru securitatea continentului, susţine preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, aflat în vizită la Cugir: „Îmi aduc aminte că, în teatrele de operaţii, armele cele mai ieftine şi cu cea mai mică acurateţe le aveau doar militarii români şi in...

Iohannis viitorul premier? Iată ce spune Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD a fost întrebat sâmbătă la Cluj-Napoca dacă l-ar numi premier pe Klaus Iohannis, dacă aceasta şi-ar dori această funcţie şi dacă liderul social-democrat ar câştiga alegerile.

Pâmântul va avea o a doua lună pentru două luni. Ce este 2024 PT5, descoperit recent

Pământul va avea o a doua lună pentru aproximativ două luni în acest an, când un mic asteroid va începe să orbiteze în jurul planetei noastre.

Ciolacu, despre lipsa de la întâlnirea cu preşedinta CE: Nu cred că Nicolae Ciucă a scris postarea

Cred că am fost mai util românilor aici, a spus sâmbătă la Cluj-Napoca premierul Marcel Ciolacu, după ce vineri Nicolae Ciucă i-a cerut explicaţii pentru lipsa de la întâlnirea cu preşedinta CE. „Eu nu cred că domnul Ciucă a scris acea postare”, spune Ciolacu.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..