Ciolacu, despre lipsa de la întâlnirea cu preşedinta CE: Nu cred că Nicolae Ciucă a scris postarea

Ciolacu, despre lipsa de la întâlnirea cu preşedinta CE: Nu cred că Nicolae Ciucă a scris postarea
📅 2024-09-21

„Îmi pare rău de postarea domnului Ciucă. Dânsul doar trebuia să fie atent la agenda mea publică, eu am avut CSAT. Mai mult, pentru că m-aţi întrebat, am avut o discuţie cu preşedinta von der Leyen când se deplasa spre Polonia, am avut o discuţie cu primul ministru al Poloniei, şi nu în ultimul rând am avut o discuţie cu cancelarul Nehammer. Deci ne-am coordonat”, a spus Marcel Ciolacu.

El a spus că a fost la şedinţa CSAT şi că a continuat să coordoneze intervenţia în zonele inundate.

„Cred că am fost mai util românilor aici”, a mai declarat premierul.

„Eu nu cred că domnul Ciucă a scris acea postare, asta e părerea mea personală. Nu cred că i-a spart contul, dar fiecare dintre noi avem nişte colaboratori”, a spus Marcel Ciolacu.

România nu a fost reprezentată de premierul Ciolacu la întâlnirea Ursulei von der Leyen cu prim-miniştrii din mai multe ţări din Europa Centrală, afectate de inundaţii. Premierul Ciolacu are de dat o explicaţie românilor afectaţi, spunea vineri Nicolae Ciucă, liderul PNL, într-o postare pe Facebook.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Lavrov: Putin a glumit atunci când a declarat că Moscova o susţine pe Kamala Harris

Preşedintele rus Vladimir Putin a glumit atunci când a declarat că Moscova o susţine pe candidata democrată Kamala Harris în alegerile prezidenţiale americane din noiembrie, a declarat ministrul de externe Serghei Lavrov într-un interviu acordat Sky News Arabia.

Debitul Dunării la intrarea în ţară, în creştere. Se estimează că viitura de pe Dunăre va intra în România în perioada 28-29 septembrie

Debitul Dunării la intrarea în ţară este în creştere, au anunţat sâmbătă reprezentanţii Administraţiei Naţionale Apele Române.

Ciucă: În teatrele de operaţii, armele cele mai ieftine le aveau militarii români şi insurgenţii

Stimularea industriei de apărare este crucială pentru securitatea continentului, susţine preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, aflat în vizită la Cugir: „Îmi aduc aminte că, în teatrele de operaţii, armele cele mai ieftine şi cu cea mai mică acurateţe le aveau doar militarii români şi in...

Iohannis viitorul premier? Iată ce spune Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD a fost întrebat sâmbătă la Cluj-Napoca dacă l-ar numi premier pe Klaus Iohannis, dacă aceasta şi-ar dori această funcţie şi dacă liderul social-democrat ar câştiga alegerile.

Pâmântul va avea o a doua lună pentru două luni. Ce este 2024 PT5, descoperit recent

Pământul va avea o a doua lună pentru aproximativ două luni în acest an, când un mic asteroid va începe să orbiteze în jurul planetei noastre.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..