Restricţii de trafic pe Podul Prieteniei pentru Free Spirit Run Giurgiu-Ruse

Restricţii de trafic pe Podul Prieteniei pentru Free Spirit Run Giurgiu-Ruse
📅 2024-10-05

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, sâmbătă, pe DN 5, între kilometrii 60+800 - 62, pe Podul Prieteniei Giurgiu - Ruse, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe sensul de mers Bucureşti - Giurgiu.

Traficul se va desfăşura în ambele direcţii, pe sensul opus Giurgiu - Bucureşti, pe câte o bandă de circulaţie, în intervalul orar 11:00 - 12:00, în vederea desfăşurării evenimentului Free Spirit Run Giurgiu-Ruse.

De asemenea, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe DN 71, tronson kilometric 74+800 - 74+900 metri, în localitatea Fieni, judeţul Dâmboviţa, în intervalul orar 10:30 - 15:30, în vederea desfăşurării competiţiei de ciclism Bikexpert Alpine Challenge, traficul urmând a se desfăşura pe rute ocolitoare.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Războiul din Ucraina, ziua 955. The Times: Jumătate din obuzele utilizate de Rusia în Ucraina provin din Coreea de Nord / Polonia, pregătită să antreneze voluntari pentru Legiunea Ucraineană / Pierderi masive ale trupelor ruseşti de elită lângă Vuhledar

Zelenski va prezenta „planul de victorie” la reuniunea de la Ramstein

Ucraina îşi va prezenta „planul de victorie” la o reuniune periodică a aliaţilor săi la Ramstein, în Germania, pe 12 octombrie, a declarat sâmbătă preşedintele Volodimir Zelenski într-o postare pe Telegram.

Cod galben de inundaţii pentru râuri din mai multe judeţe ale ţării

Vor fi scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din mai multe bazine hidrografice din ţară, cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie, avertizează, sâm...

Ciolacu, la depunerea candidaturii: Preşedintele trebuie să dea explicaţii

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, şi-a depus sâmbătă candidatura pentru funcţia de preşedinte al României, la Biroul Electoral Central. El a spus că vine cu un plan şi un crez pentru România.

Vreme caldă, dar cu ploi în Bucureşti

Vremea va fi caldă, cu temperaturi ce pot ajunge la 27 de grade, sâmbătă, în Capitală, însă sunt posibile ploi, iar după-amiaza şi în timpul nopţii acestea vor fi însoţite de descărcări electrice.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..