Ciolacu a dezvăluit cu ce echipă ţine. Premierul a vorbit şi despre lupta cu kilogramele

Ciolacu a dezvăluit cu ce echipă ţine. Premierul a vorbit şi despre lupta cu kilogramele
📅 2024-10-23

Ciolacu a spus, la gsp.ro, că i se întâmplă des să fie huiduit, fluierat, dar „nu are nicio problemă”.

Întrebat cu cine ţine, cu Real sau cu Barcelona, premierul a răspuns: „să fiu sincer până la capăt, cu Real. Părerea mea că în Europa sunt două echipe de spirit. Este Liverpool-ul şi Real-ul”.

Despre sporturile pe care le-a făcut, Ciolacu a spus că a făcut handbal, a jucat şi fotbal, dar nu excela şi din acest motiv îl puneau în poartă: „Handbal am jucat, am jucat pivot. Am încercat un pic de atletism, fiindcă aveam un prieten care făcea atletism de performanţă şi mi se părea mie ceva deosebit. N-am avut totuşi harul necesar de a face atletism şi chemarea. La handbal am jucat pivot. Mi-am luat trântele şi... handbalul e mai dur decât multe sporturi. N-am făcut niciodată de performanţă. În schimb, îmi lipseşte sportul şi n-am timp să merg nici la sală”.

Întrebat dacă face mişcare, Ciolacu a spus că are o bandă pe care „o mai prinde” în weekend: „Mi-aş dori mai mult. E şi lupta cu kilogramele că, între timp, sunt născut în '67, deja încep să se simtă anii. Şi când eşti om politic, te îngraşi destul de repede şi, pe urmă, slăbeşti la fel de repede. Normal, se întâmplă fenomenul de a se subţia mâinile. Dar atunci trebuie să începi să ridici nişte greutăţi. Îmi propun în fiecare dimineaţă, nu reuşesc, dar supravieţuim”.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Nou mesaj RO-Alert în Tulcea. Risc de cădere a unor obiecte din spaţiul aerian, în contextul unor potenţiale atacuri ruseşti asupra Ucrainei

Autorităţile au emis miercuri seara un mesaj RO-Alert pentru locuitorii din zona de nord-est a judeţului Tulcea, avertizând despre posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian, în contextul unor potenţiale atacuri ruseşti asupra teritoriului ucrainean.

Guvernul României condamnă atacul terorist din Turcia

Ciolacu a dezvăluit cu ce echipă ţine. Premierul a vorbit şi despre lupta cu kilogramele

Preşedintele Turciei condamnă „atacul josnic” şi laudă forţele de securitate

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a descris evenimentele de miercuri după-amiază din nortul Ankarei drept „un atac josnic care vizează supravieţuirea ţării noastre, pacea naţiunii noastre şi iniţiativele noastre de apărare care sunt simbolul idealului nostru de Turcie pe deplin...

Nicolae Ciucă: Ordinea mondială este în pericol. În România, această ameninţare are un nume, coaliţia toxică dintre PSD şi AUR

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, spune că lumea traversează un moment crucial, în contextul unui mediu internaţional tensionat, marcat de război, ameninţarea unei crize economice şi ascensiunea statelor totalitare: ordinea mondială este în pericol: „În România această ameninţare are...

Viktor Orban acuză UE că încearcă să îi răstoarne guvernul

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a afirmat miercuri că executivul Uniunii Europene încearcă să răstoarne guvernul său şi să impună o administraţie „marionetă” la Budapesta, comparând protestul său cu revolta antisovietică din 1956, relatează Reuters.

Războiul din Ucraina, ziua 973. Zelenski îndeamnă aliaţii să sporească presiunea asupra Coreei de Nord / Armata rusă ocupă încă un sat din regiunea Doneţk

Cel puţin 3 persoane au fost ucise şi 14 rănite în „atacul terorist” de lângă Ankara

Cel puţin trei persoane au fost ucise şi 14 rănite în „atacul terorist” la sediul uneia dintre cele mai importante companii de apărare din Turcia, a declarat ministrul de interne al ţării.

Rareş Bogdan, despre varianta Elena Lasconi premier: N-a reuşit nici măcar să-şi asfalteze strada principală

„Pentru numele lui Dumnezeu, această doamnă n-a reuşit nici măcar să-şi asfalteze strada principală dintr-un oraş de 7.000 de locuitori”, declară prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan, despre varianta Elena Lasconi premier.

Hezbollah confirmă decesul unui înalt oficial, Hashem Safieddine

Hezbollah a confirmat moartea lui Hashem Safieddine, unul dintre candidaţii care ar fi putut prelua conducerea grupării după asasinarea liderului Hassan Nasrallah, relatează CNN.

Amulete Aurite

Amulete si talismane pentru noroc, dragoste, protectie.