CCR a decis: Ciolacu, Geoană şi Orban pot candida la alegerile prezidenţiale

CCR a decis: Ciolacu, Geoană şi Orban pot candida la alegerile prezidenţiale
📅 2024-10-05

„În urma deliberărilor, Curtea Constituţională, cu unanimitate de voturi, a respins contestaţia formulată de domnul Talpoş Ioan împotriva înregistrării candidaturii domnului Mircea – Dan Geoană la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2024, a respins, ca inadmisibilă, contestaţia formulată de domnul Stan Valerian împotriva candidaturii domnului Ludovic Orban la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2024, a respins, ca inadmisibilă, contestaţia formulată de Asociaţia Europeană pentru Opoziţie Economică împotriva candidaturii domnului Ion-Marcel Ciolacu la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2024”, a anunţat, sâmbătă seara, CCR.

Decizii asemănătoare au fost luate sâmbătă în ceea ce priveşte candidaturile lui Nicolae Ciucă şi Kelemen Hunor. În schimb, judecătorii Curţii Constituţionale a României au respins candidatura Dianei Şoşoacă la alegerile prezidenţiale.

Decizia a fost luată cu majoritate de voturi. Practic Diana Şoşoacă nu poate candida la alegerile prezidenţiale. Decizia este definitivă şi urmează să fie comunicată Biroului Central Electoral.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

Netanyahu îl numeşte pe Emmanuel Macron „o ruşine” pentru că a cerut un embargo asupra armelor

Benjamin Netanyahu l-a numit sâmbătă pe preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, o „ruşine”, după ce acesta a cerut suspendarea completă şi imediată a vânzărilor de arme care pot fi folosite în războiul din Gaza, relatează The Guardian.

Mii de persoane au protestat în faţa sediului televiziunii de stat din Ungaria

Patru migranţi, inclusiv un copil de doi ani, au murit în Canalul Mânecii

Ciucă atacă PSD, după decizia CCR în cazul Şoşoacă: nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare, o confruntare cu mine în turul 2

Nu comentez deciziile CCR, a spus liberalul, care însă a transmis un mesaj PSD: nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare, o confruntare cu mine în turul 2.

CCR a decis: Ciolacu, Geoană şi Orban pot candida la alegerile prezidenţiale

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..