Adrian Sârbu: Problema lui Trump este zâmbetul Kamalei Harris. Ce e mai frumos decât un zâmbet de femeie?

Adrian Sârbu: Problema lui Trump este zâmbetul Kamalei Harris. Ce e mai frumos decât un zâmbet de femeie?
📅 2024-09-07

Bătălia electorală din America a ajuns la faza pe conturi.

Echipa lui Trump contestă la Comisia Electorală Federală preluarea de către Kamala Harris a fondurilor strânse de Biden. În conturile lui Biden se aflau 95 de milioane de dolari la sfârşitul lunii iunie, iar Harris susţine că a strâns deja 100 de milioane pe numele ei, după retragerea lui Biden.

Un sondaj IPSOS arată că Harris conduce cu 44% în preferinţele alegătorilor, faţă de 42% pentru Trump.

„Kamala Harris vine cu un model comunist”, afirmă Adrian Sârbu

„Campania lui Trump e în pană. Problema lui Trump este zâmbetul doamnei Kamala. Ce frumos zâmbeşte doamna asta, cu acest zâmbet de porţelan, strălucitor…Nu e frumos să zâmbească doamnele, domnişoarele, prietenele, colegele, iubitele noastre? Ce e mai frumos decât un zâmbet de femeie?

Eu astăzi o văd pe doamna Kamala Harris câştigând. Azi. De ce? Trump nu are discurs.

Trump a jucat cartea populismului-naţionalist. „Make America Great Again” – care ce înseamnă? „Ţintesc un segment de populaţie, cel mai în aşteptarea unei schimbări, aşa-numiţii blue workeri, blue collar, care erau democraţi şi care au rămas fără joburi, pentru că toate joburile lor s-au dus în China sau în Mexic.

El şi-a construit acest grup foarte puternic de fraieri pe care i-a pus în faţă. Că în spate, erau bogaţii care spun „domne, vreau ca noi ăştia bogaţii să nu mai plătim taxe aşa mari, să plătim taxe mai mici, că sigur o să reinvestim, o să creăm joburi”. N-a creat nimic Trump pe vremea lui. Mai multe joburi a creat Biden.

Al doilea lucru: starea psihică puţin anti-americană. De ce? Poporul american este un popor de imigranţi. E o ţară de imigranţi. S-au cam terminat imigranţii din Europa şi acum le vin din America de Sud şi Centrală. Deci domnul Trump a venit pe un model populist-naţionalist.

Doamna Harris – atenţie, că aici e nenorocirea cu zâmbetul domniei sale – vine cu o ofertă şi mai atrăgătoare pentru America: comunismul. Cine e oropsit în America? Clasa de mijloc. Muncitorii. Micii întreprinzători care au o problemă – creşterea inflaţiei, creşterea costurilor locuinţelor şi mai ales, dispariţia locurilor de muncă.

Iar doamna Kamala spune că „nu există oameni de succes decât middle class”. Ăştia, miliardarii, „sunt oligarhi”. Iar doamna Kamala vine cu un model comunist şi spune „domne, hai să-i răsturnăm pe miliardari, reprezentaţi de Trump, şi să luăm noi puterea, cei de mijloc, că suntem mulţi”.

Şi într-adevăr, ei sunt baza societăţii americane – dar muncesc de le ies ochii, trăiesc numai pe datorie şi au un viitor foarte puţin luminos”, a spus Adrian Sârbu, la ŞTIU.

Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizitati stirea originala.
📈 ROBOTFX MetaTrader Expert Advisors and Indicators to maximize profits and minimize the risks

Ultimele stiri mediafax

„Anul nou care n-a fost”, premiul pentru Cel mai bun film din secţiunea Orizzonti la Veneţia

Pelicula „Anul nou care n-a fost”, regizat de Bogdan Mureşanu, a fost recompensat sâmbătă cu premiul pentru Cel mai bun film din secţiunea Orizzonti la Festivalul de Film de la Veneţia.

U-BT Cluj-Napoca a învins CSM Oradea şi a câştigat Memorialul Antonio Alexe

U-BT Cluj-Napoca a învins în finala de sâmbătă seara CSM Oradea şi a câştigat Memorialul Antonio Alexe, desfăşurat la Oradea.

„The Room Next Door” al regizorului Pedro Almodovar a câştigat Leul de Aur

Primul film în limba engleză al regizorului spaniol Pedro Almodovar, „The Room Next Door”, care abordează temele precum eutanasia şi schimbările climatice, a câştigat sâmbătă premiul Leul de Aur la Festivalul de Film de la Veneţia.

Războiul din Ucraina, ziua 927. Rusia atacă cu predilecţie pe întuneric. Ofensiva a vizat şi capitala / 58 dintre cele 67 de drone au fost doborâte în timpul nopţii / Zelenski a discutat în Italia despre „o pace justă” / Iranul se jură că nu alimentează Rusia cu rachete balistice

În timp ce pe front se dau lupte grele în estul Ucrainei, preşedintele Volodimir Zelenski s-a alăturat unei întâlniri a susţinătorilor internaţionali ai Ucrainei în Germania pentru a face rost de arme suplimentare.

Preţurile medii ale chiriilor din Capitală au crescut în august

Preţurile medii pentru chiriile din Bucureşti au înregistrat o creştere de 16% în luna august comparativ cu perioada similară din 2023, scrie Ziarul Financiar.

Ultimele gadgeturi electronice si telefoane mobile

Aici gasesti ultimele descoperiri tehnologice si cele mai noi gadgeturi smart, precum si cele mai performante telefoane mobile, tablete, laptopuri..